Referenssit

Premium kuntokeskus Mälarö Träningsverk

Premium-kuntokeskus täynnä elämyksiä

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Kun Steenhouwerin perhe päätti laajentaa ja modernisoida nykyistä kuntosaliaan, he tekivät sen täysillä ja lopputuloksena oli premium-kuntokeskus.

Sen lisäksi, että he päivittivät käytännöllisesti katsoen koko laitteiston, perhe päätti myös uudistaa valaistuksen ja äänentoiston lontoolaisen klubityylin mukaisesti. Myös vastaanotto, aula ja pukuhuoneet saivat design-hotellityylisen ilmeen. Tunnelman avulla haluttiin luoda elämyksiä nykyisille ja uusille asiakkaille.

Aiheeseen liittyvä tuote
Excite Live Run juoksumatto

TechnogymExcite Live - Excite Live Run juoksumatto

Lue lisää

Mälarö Träningsverk (MTV) sai uudet tilat, jotka oli suunniteltu tarkkaan omistajien toiveita kuunnellen. Mälarö Träningsverk 2.0, kuten he keskusta itse kutsuvat, koostuu erilaisista alueista: vapaapainoalue, lihaskuntolaitteiden alue, toiminnallinen alue, sekä kaiken keskellä sijaitseva Skillrun-juoksumattoalue. Tiloista löytyy myös joogastudio, pyörästudio, ryhmäliikuntastudio sekä hoitohuone. Mälarö Traningsverkillä on myös erillinen kuntosali kuntosalin sisällä, jota osin vuokrataan myös ulkopuolisille.

Mälarö Träningsverk on kuin pieni ostoskeskus. Voit valita mitä milloinkin haluat ostaa: voimaharjoittelua, joogaa, HIIT-tunteja, pyörätunteja tai muita ryhmäliikunta-aktiviteetteja. Kuntoilun jälkeen voit jäädä nautiskelemaan tunnelmasta smoothien äärellä.

Omistaja Michael Steenhouwer

Se pelaa, joka ei pelkää

”On vaatinut paljon rohkeutta investoida maailmanlaajuisen pandemian keskellä”, sanoo Birgitta Steenhouwer, Malarö Traningsverkin yrittäjä ja perustaja.

”Tällainen hanke ei tietenkään synny hetken mielijohteesta, vaan se vaatii huolellista suunnittelua ja kuukausien projektinhallintaa. Kun leikkiin lähdetään, paluuta ei ole. Huolimatta epävarmuudesta, joka vallitsee kaikkialla maailmassa ja erityisesti kuntokeskusalalla, Mälarö Träningsverkin toiminta on vahvalla pohjalla uskollisten asiakkaiden ansiosta. Meidän pelastuksemme on yhteisö, jonka olemme onnistuneet vuosien saatossa rakentamaan Träningsverkin ympärille.”

 

Digitaalisuus mukana harjoittelussa alusta asti

Aiheeseen liittyvä tuote
Virtuaalitunnit (STREAM)

TechnogymMywellness Pro - Virtuaalitunnit (STREAM)

Lue lisää

Yksi Malarö Träningsverkin omistajien tärkeimmistä ja pitkäkantoisimmista päätöksistä oli liiketoiminnan digitalisoiminen jo hyvän aikaa sitten. Mälarö Träningsverk on jo vuosia tarjonnut digitaalisia palveluita Mywellnessin kautta  ja virtuaalitunteja ryhmäliikuntatiloissa. Viime aikoina he ovat laajentaneet digitaalisten palveluiden tarjonnan myös koteihin, tarjoten asiakkailleen Live Stream-tunteja ja On Demand-tuntitallenteita. Tämä on ollut luonnollinen jatkumo palvelutarjontaan.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLRUN CLASS – juoksutunnit

TechnogymRyhmäliikunta - SKILLRUN CLASS – juoksutunnit

Lue lisää

“Digitaalinen palvelutarjontamme tuo joustavuutta niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin. Asiakkaat voivat harjoitella missä vain ja milloin vain. Valmentajat voivat puolestaan ohjata asiakkaitaan etänä paikasta riippumatta.”

Michael Steenhouwer
Omistaja, Mälarö Träningsverk