Referenssit - Kuntokeskukset

Elämyksellinen soutustudio houkuttelee asiakkaita

KuvaQicraft Finland

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Elämyksillä lisää asiakkaita kuntokeskukseen

Kuntokeskus joutuu kilpailemaan ihmisten vapaa-ajasta, ja siksi tarjonnan pitää olla elämyksellistä ja koukuttavaa. Tästä syystä Fit Varkaus sijoitti Skillrow soutustudioon, jossa järjestetään ohjattuja tunteja ja kilpailuja sekä virtuaalitunteja.

Ohjattujen tuntien ulkopuolella soutustudio on asiakkaiden käytössä 24/7, jolloin asiakkaat voivat hyödyntää puhelinapplikaation valmiita harjoituksia ja haasteita sekä soutaa ohjaajien tekemiä tuntiprofiileja kioskin kautta. Soutustudiossa on panostettu elämyksellisyyteen mm. valaistuksen, äänentoiston ja sisältöjen osalta. 

Ensimmäisinä toimintaviikkoina soutustudionin seitsemän viikkotuntia ovat olleet täyttöasteeltaan tavoitteessa. Tämän lisäksi useat yritykset ja yhteisöt ovat varanneet soutustudiota yksityistunneille.

Katja Kaila

Monipuolisella tarjonnallaan soutustudio palvelee Fit Varkauden kuntosaliasiakkaita ja ryhmäliikkujia. Yrittäjä Katja Kaila näkee uutuuden sitouttavan ja motivoivan asiakkaitaan, mikä parantaa asiakaspitoa ja houkuttelee myös uusia asiakkaita keskukseen.

Erilaiset tuntikonseptit erilaisille asiakasryhmille

Fit Varkaus on luonut erilaisia tuntikonsepteja, joilla jokaisella on omat erityispiirteensä – ja faninsa. Ohjattuja SKILLROW Class -tunteja järjestetään melkein joka päivä, 7 tuntia viikossa:

Warm Up on perussoutuharjoitus, joka sopii lämmittelyksi salitreeniin tai ryhmäliikuntatunnille.
Challenge on erittäin haastava nopea HIIT-tyyppinen soututreeni, jossa saa soutaa ihan tosissaan.
Speed-tunnilla kehitetään soutunopeutta lyhyillä korkean intensiteetin intervalleilla.
Power-soutuharjoituksessa seurataan watteja eli keskitytään tuottamaan voimaa ja käyttämään tehokkaasti jalkoja ja magneettivastusta lisähaasteena.
Stamina on peruskestävyysharjoitus, josta on mukava käynnistää soutuharrastus.
Race on ohjattu soutumittelö, jossa asiakas haastaa itsensä lisäksi kanssasoutajansa.

Kun pystymme tarjoamaan asiakkaille uusia kokemuksia, heillä säilyy mielenkiinto treenaamiseen. Olemme innoissamme, että olemme saaneet tuoda tämän uniikin konseptin ensimmäisenä Suomeen

Katja Kaila

Lue tästä, kuinka norjalainen Sprek & Blid kuntokeskus tarjoaa ryhmäliikuntaa soutustudiollaan.

Fit Varkauden soutustudion kahdeksan Skillrow soutulaitetta haastavat asiakasta uudella tavalla, sillä soutulaitteen power-ominaisuus eli magneettivastus tuo lisähaastetta treeniin. Jo itsessään soutu on oiva yhdistelmä lihaskuntoharjoittelua ja aerobisen kunnon kehittämistä.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLROW soutulaite

TechnogymSKILL LINE - SKILLROW soutulaite

Lue lisää

Soutu on uusi spinning

Soutu on myös kovassa nosteessa maailmalla ja sen on arveltu jopa nousevan spinningin kaltaiseen suosioon. Lue lisää soudun suosiosta täältä.

Skillrow Class ja Applikaatio

Katja itse ihastui soutuun juuri sen monipuolisuuden vuoksi. Soutu sopii aloittevalle liikkujalle, mutta haastaa myös kovemman treenaajan. Kyseessä on monipuolinen, hauska ja koukuttava treeni, jossa yhdistyy liikunta, elämykset ja yhteisöllisyys.

”Ei ole ihme, että Fit Varkauden virtuaalikaislikossa suhisee lähes taukoamatta”, Katja nauraa.

Lue myös: Olympiasoutajan vinkit soututreeniin täältä.

Lue myös: Elämyksillä uusia tulovirtoja Skillrow soutustudiossa

Lue myös: Pyöräilyharrastajan unelma Skillbike Studio Raumalla

Ota meihin yhteyttä
Elisa Aunola

Elisa Aunola

Home Wellness Specialist

+358 (0)40 829 4967