Referenssit - Kuntokeskukset

Skillbike sisäpyöräilykonsepti oli Let’s Go Centerin valinta

KuvaQicraft Finland

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Let’s Go Centerillä pyöräillään ammattilaispyöräilijä Sari Saarelaisen johdolla

Pyöräilyn kasvava suosio näkyy vahvasti kuntosalien spinning-konsepteissa. Perinteinen  spinning ei enää välttämättä riitä, vaan asiakkaille halutaan tarjota yhä enemmän mahdollisuuksia tavoitteelliseen harjoitteluun oman harjoitusdatan seurannan avulla. Skillbike sisäpyöräilykonsepti oli Let’s Go Centerin valinta sisäpyöräilytuntien uudistamiseen.

skillbike sisäpyöräilykonsepti qicraft technogym

Tavoitteena edistää erityisesti naispyöräilyä

sari saarelainen let's go centerVantaalla sijaitsevan Let’s Go Centerin juuret ja sen vahva pyöräilykulttuuri ulottuvat neljänkymmenen vuoden taa. Entisen pyöräilyammattilaisen Pekka Saarelaisen perustama Let’s Go ry on edelleen vahvassa vedossa ja nyt toimintaa pyörittää Pekan tytär, Sari Saarelainen. Sari itse on pyöräillyt 11-vuotiaasta asti ja rakkaus lajiin on säilynyt näihin päiviin asti. Hän on hiljattain solminut ammattilaissopimuksen kaudelle 2021, vaikka oli ajatellut jo lopettaa ammattilaisuransa. Parhaimmillaan Sari on edustanut Suomea MM-tasolla ja sijoittunut 5:nneksi.

Oman pyöräilyuransa lisäksi Sarilla on intohimo vahvistaa ja kehittää pyöräilykulttuuria erityisesti naisten keskuudessa. Let’s Go Centerillä toimiikin naisten pyöräilyporukka, VeloSis, jonka jäsenillä on tavoitteena suorittaa Giro De Espoo, tai vastaava tapahtuma tulevana kesänä.

let's go center skillbike class vantaa

Valmennusryhmissä ammattimainen meininki – mukana uusia harrastajia ja aktiivipyöräilijöitä

Let’s Go Centerin Skillbike Studio tarjoaa oivalliset puitteet VeloSiksen ja Let’s Go ry:n muiden pyöräilijöiden harjoitteluun. Sari Saarelainen on tyytyväinen valintaansa yhdeksän Technogymin Skillbike pyörän sekä Skillbike Class -pyöräilykonseptin suhteen.

”Valmennusryhmät ovat suosittuja. Meillä on yhteisiä pyörätreenejä, joissa harjoittelemme mm. pyöräilyn tekniikkaa ja taloudellisuutta. Sen lisäksi ohjelmaan kuuluu voimaharjoittelu, joka on kaikille kestävyysurheilijoille erittäin tärkeää”, kertoo Sari.

Pyöräilytunnit perustuvat Skillbike studiossa pidettäviin harjoituksiin.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLBIKE Class – Pyöräilytunnit

TechnogymRyhmäliikunta - SKILLBIKE Class – Pyöräilytunnit

Lue lisää
Skillbike – ajotuntuma – kuntokeskus

“Technogymin Skillbike oli fantastinen löytö! Sen ajotuntuma on upea, tunnin profiilin mukaan automaattisesti säätyvä kulma uniikki ja puhelinsovellukseen tallentuva harjoitustieto koukuttava.”

Sari Saarelainen
Ammattilaispyöräilijä ja kuntosaliyrittäjä

 

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLBIKE Sisäpyörä

TechnogymSKILL LINE - SKILLBIKE Sisäpyörä

Lue lisää

Kuntoutusjakso ajoi Heli Kekkosen sisäpyöräilyn pariin

Skillbike huomioi pyöräilijän FTP-tuloksen ja painon skaalaten harjoituksen kuormittavuutta sen mukaan, tehden pyörästä sopivan myös kuntoutuksen aikaiselle harjoittelulle. Let’s Go Centerillä hiljattain aloittanut Heli Kekkonen valitsi Let’s Go Centerin harjoituspaikakseen nimenomaan Skillbike-pyörien vuoksi.

”Fysioterapeutti suositteli minulle pyöräilyä osana polven kuntoutusta ja satuin tulemaan tänne. Ihastuin heti Skillbikeen, sillä siinä sain hyvän asennon. Kuin ajaisi Cyclocrossilla. Sarin vetämät pyöräilytunnit ovat innostavia ja kehittäviä. Seuraamme rpm:ää ja watteja ja pyrimme pitämään yllä tavoitetasoa. On motivoivaa, kun jokainen ajaa omalla tasolla ja harjoitus skaalautuu pyöräilijän mukaan”, Heli kehuu.

skillbike spinning

Tämä on meille huikea loikka eteenpäin. Olemme tarjonneet sisäpyöräilyä 2000-luvun alusta asti, alun perin ihan tavallisilla spinning-pyörillä. Viime vuonna päätin, että halusin jotain parempaa. Sain sen, ja nyt harkinnassa on hankkia lisää Skillbike-pyöriä, että saadaan tunnit useampien saataville.

Sari Saarelainen, Let’s Go Center

skillbike spinning