Referenssit - Kuntokeskukset

Elämyksillä uusia tulovirtoja – Skillrow soutustudio

KuvaQicraft Norway

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Elämyksillä uusia tulovirtoja

Norjalaisen kuntokeskus Sprek og Blid Straumen  edustajat tutustuivat Technogymin Skill-konsepteihin vuonna 2018  Connected Convention -tapahtumassa.  He näkivät niissä heti huomattavan mahdollisuuden ansaita jo nykyisellä asiakaskunnalla. Testattuaan Technogymin ryhmäliikuntakonsepteja he tekivät päätöksen alkaa panostaa kokemuspohjaiseen ryhmäliikuntaan.

Soutustudioon Sprek og Blid Straume hankki kahdeksaan Skillrow-soutulaitetta, jotka liitettiin Skillrow Class ryhmäliikuntakonseptiin. Soututunnit toteutetaan personal trainerin johdolla pienissä ryhmissä. Tuntien suosio on kasvanut räjähdysmäisesti alusta lähtien. Skillrow studioon on myyty yli 100 erilaista kertakorttia ja 42 uutta premium-jäsenyyttä, joka sisältää muiden palveluiden lisäksi soututunnit. Skillrow soutustudio mahdollistaa kuntokeskukselle lisätulot ilman, että se heikentää peruspalvelun myyntituloja ja tilojen käyttöä.

Lue tästä: Soutu on uusi spinning.

“Skillrow studio on ollut hyvä sijoitus. Haluamme seurata markkinoiden kehitystä ja tarjota asiakkaillemme parasta.”

Benedicte Bjelland
Toimitusjohtaja, Sprek og Blid Straume

Benedicte Bjelland toteaa elämyksiin perustuvien liikuntamuotojen kysynnän nousevan yhä vahvemmin: ”Premium-konseptimme yhdistää ammattimaisuuden, nykyaikaiset laitteet ja tekniikan, mikä luo asiakkaille parhaan mahdollisen harjoittelukokemuksen”.

 

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLROW soutulaite

TechnogymSKILL LINE - SKILLROW soutulaite

Lue lisää

Kuntokeskuksen asiakkaan muuttuva tarve

Sprek og d Blid Straume on 1200 jäsenen kuntokeskus, joka palvelee 24 h/7. Ketjulla on keskukset myös kahdessa muussa paikassa, Ågotnesissa ja Skogsvågilla.
Sprek og Blidillä huomattiin muutos asiakkaiden harjoittelutarpeissa muutama vuosi sitten. Vastatakseen tuolloin asiakkaiden toiveisiin ja tarjotakseen elämyksiä he ottivat tarjontaan Technogymin spinning-ratkaisun, Group Cycle tunnit. Se on uudenlainen, kiinnostava ja motivoiva pyöräilytunti. Group cycle -pyörä mittaa wattia, sykettä, vauhtia, matkaa ja kaloreita koko harjoituksen ajan. Group Cycle Class tarjoaa pyöräilykokemuksen, joka on täysin erilainen kuin perinteiset spinning-tunnit.

Se, että asiakas voi nähdä tunnin profiilin, saada harjoituksensa talteen ja nähdä oman kehityksensä, on jäsenillemme erittäin motivoivaa. Olemme todella tyytyväisiä Group Cycle tunteihin.

Benedicte Bjelland – toimitusjohtaja Sprek og Blid Straume

 

Group Cycle tuntien suuren menestyksen myötä Sprek og Blid näki potentiaalin samantyyppisillä Skillrow-soututunneilla. He halusivat laajentaa tarjontaansa ja tuoda asiakkaille lisää elämyksiä. SkillRow soututunnillakin osallistujat voivat seurata harjoituksen kulkua suurelta näytöltä ja saada motivoivaa palautetta matkan varrella. Myös soutaminen joukkueena tai leikkimieliset kilpailut ovat soututunneilla mahdollisia.

Halusimme keskittyä ryhmäliikuntatunteihin, jotka tarjosivat asiakkaalle ainutlaatuisia kokemuksia.

Benedicte Bjelland – toimitusjohtajaSprek og Blid Straume

Investointi mahdollisti lisämyynnin

Sprek og Blid Straume sijoitti kahdeksaan Technogymin Skillrow-soutulaitteeseen. Soudulle on omistettu erillinen huone, jossa soututuntikokemus täydentyy omalla valaistuksella ja musiikilla. Saadakseen katetta investoinnilleen, Sprek og Blid päätti tarjota soututunnit vain premium-jäsenille. Premium-jäsenet saavat lisämaksusta vapaasti osallistua personal trainerin vetämille soututunneille. Lisäksi muut asiakkaat voivat ostaa kertakortteja yksittäisille tunneille.

Saavuttaakseen asiakkaiden suosion ja huomion heti alusta alkaen, Sprek og Blid tarjosi silloisille jäsenilleen kolme ilmaista tutustumiskäyntiä soututunneille premium-aikoina. Lisäksi he markkinoivat uutta palvelua keskuksessa ja sosiaalisessa mediassa. Tarjoamalla sekä premium-jäsenyyttä että kertakortteja keskus on varmistanut, että mahdollisimman monet innostuvat kokeilemaan uusia ryhmäliikuntatunteja.

Pyrimme saamaan ihmiset kokeilemaan soututunteja heti alussa. Uskoimme, että kertakokemus riittää koukuttamaan asiakkaat tulemaan uudelleen. Juuri näin on käynyt monen kohdalla. Skillrow-tunnit on otettu hyvin vastaan ​​ja suosio on jatkunut alusta asti.

Benedicte Bjelland, Sprek og Blid Straume

Lue myös: Elämyksellinen soutustudio houkuttelee kuntosalikävijöitä ja ryhmäliikkujia Varkaudessa

SkillRow soututunnit ovat olleet erittäin suosittuja, ja jokainen tunti on ollut täynnä tai lähes täynnä alusta alkaen.

Kaksi eri tuntikonseptia erilaisten asiakkaiden palvelemiseksi

Tavoittaakseen mahdollisimman laajan asiakaskunnan Sprek og Blid tarjoaat kaksi erilaista vaihtoehtoa Skillrow-tunneille.

Kevyempi tunti on 40 minuutin mittainen, kun taas pidempi kestää koko tunnin. Pidempi tunti sisältää kestävyysharjoittelun lisäksi myös voimaharjoittelua, mikä sekin voidaan toteuttaa Skillrow-soutulaitteella.

Skillrow on markkinoiden ainoa ja ensimmäinen soutulaite, joka on varustettu POWER-vastuksella. Ominaisuus mahdollistaa entistä kovemman ja tiukemman vastustuksen ja antaa käyttäjän harjoitella sekä voimaa että kestävyyttä saman harjoituksen aikana.

Skillrow tuntien lisäksi Sprek og Blid tarjoavat premium-jäsenilleen eksklusiivisia juoksutunteja PT: n kanssa Skillmillillä. Skillrow-tuntien tapaan osa näistä perustuu aerobiseen harjoitteluun ja osa yhdistää cardio- ja voimaharjoittelun.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLMILL

TechnogymSKILL LINE - SKILLMILL

Lue lisää

Tulevaisuudessa haluamme tarjota enemmän kokemukseen perustuvia tunteja laajentamalla tarjontaamme ja haastamalla nykyisen tarjontamme vastaamaan elämyksellisyyden tarpeeseen.

Benedicte Bjelland – toimitusjohtaja Sprek og Blid Straume