Referenssit - Kuntokeskukset

Pyöräilyharrastajan unelma Skillbike Studio Raumalla

KuvaElina Helkelä, Qicraft Finland

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

”Jos pystyt kääntämään oman intohimosi liiketoiminnaksi, olet vahvoilla.” Tällä visiolla raumalainen Arto Tarvainen lähti kehittämään bisnesideaansa Suomen ensimmäisestä Skillbike Studiosta. Arto itse on innokas pyöräilyharrastaja, ja tutustuttuaan lähemmin Technogymin uuteen sisäpyörään, SKILLBIKEen, hän oivalsi mahdollisuuden. Pyöräilyä harrastaville talvikausi on pitkä ja sisäpyöräilyyn kaivataan lisää mielekkyyttä.

Arto toi Skillbike studion olemassa olevan kuntosaliliiketoimintansa rinnalle ja tuotteisti sen avulla uusia palveluita liiketoimintansa kehittämiseksi.

SKILLBIKE vastaa pyöräilyharrastajan toiveisiin sisäpyörästä: ajoasento on helposti säädettävissä ja ajotuntuma vastaa oikeaa pyörää. Näytöltä on helppo seurata ajon tehokkuutta ja taloudellisuutta. Oikea vaihdejärjestelmä sekä mäkivastus kruunaavat kokemuksen.

SKILLBIKE vastaa pyöräilyharrastajan toiveisiin sisäpyörästä.

MoveUs asiakkaiden palautetta SKILLBIKEsta

• Aito ajokokemus, hyvä istua, hyvät säädöt, nopeasti löytyy tuntuma kuin omalla pyörällä ajaisi.
• Mielenkiintoisia ohjelmia ja ajotuntien jälkeen fiilis ollut kaiken puolin erinomainen.
• Skillbike-treenistä saan juuri sopivasti haastetta omalle tasolle.
• Skillbikesta ajon aikana saatava data on todella hyödyllistä omaa treeniä ja kehitystä ajatellen.
• Kehittymisen seurannan kannalta on hyvä, että Mywellness ympäristöön saa tallennettua omat ajot ja niitä voi jälkikäteen analysoida.
• Strava- palvelun yhdistäminen antaa lisäarvoa talvikaudelle, kun voi ajaa samaa reittiä sisällä, mitä on kesällä ajanut ulkona.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLBIKE Sisäpyörä

TechnogymSKILL LINE - SKILLBIKE Sisäpyörä

Lue lisää

Ryhmässä ajaessa voidaan ajaa samaa ohjelmaa ja jokainen osallistuja voi säätää vastuksen juuri itselleen sopivaksi vaihteilla tai tehoaluetta muuttamalla.

Skillbike studiossa pyöräillään ryhmässä kukin omalla tasolla

MoveUs SKILLBIKE studiosta voi varata pyörän itselle tai omalle pyöräporukalle ja vetää oman harjoitusohjelman mukaisen treenin. Siellä järjestetään myös ajotunteja, jossa harjoitellaan pyöräilyn tekniikkaa, parannetaan perus- ja vauhtikestävyyttä sekä ajetaan valmiita reittejä mäkiprofiileineen mm. Giro di Italian varrelta. Skillbike studiossa järjestetään säännöllisesti myös kilpailuja studion asiakkaiden kesken.

Skillbike tuo lisäarvoa PT-palveluihin testausmahdollisuuksien kautta. Se soveltuu myös urheilijoille laji- tai kausiharjoittelun yhtenä testi- tai harjoitusmuotona.

Skillbike studion ja kuntosalin yhteisasiakkuus

MoveUs SKILLBIKE studio sijaitsee Arto Tarvaisen omistaman KuntoMax-kuntosalin läheisyydessä. Näiden välillä on löydettävissä synergiaa ja siksi Artolla on myynnissä yhteisasiakkuus kuntosalille ja pyörästudioon.

Kuntosalin asiakkaille pyörästudion tarjonta tuo vaihtelua harjoitteluun. SKILLBIKE Studion pyöräharrastajille puolestaan lihaskuntoharjoittelun mahdollisuus on entistä helpommin saatavissa. Yhteisasiakkuus onkin ollut hyvä lisä molempien asiakasryhmien palveluun.

SKILLBIKE Studio tuo lisäarvoa saa myös KuntoMaxin PT asiakkaille. PT voi teettää asiakkaalla erilaisia aerobisia tai anaerobisia harjoituksia sekä tehdä tälle erilaisia testejä. Pyörästä löytyy erilaisia vaihtoehtoja teettää asiakkaille kuntotestejä kuten FTP-testi, jonka avulla pystytään testaamaan tunnin ajon tehot. Kehittymisen seuranta on helppoa, kun sama testi teetetään asiakkaalla säännöllisin väliajoin ja kehitystä voi seurata graafina asiakkaan Mywellness-tilillä.

Pyöräily on nyt Rauman seudulla ympärivuotinen harrastus. Kesä jatkuu talvelle.

Lue myös: SkillBike-tunnit lisäävät suosiotaan

Lue myös: Elämyksellinen soutustudio houkuttelee kuntosalikävijöitä ja ryhmäliikkujia Varkaudessa

Lue myös: Elämyksillä uusia tulovirtoja – Skillrow soutustudio

Lue myös: Juoksutunnit suosiossa Ruotsissa

Lue myös: HIIT-treeniä asiakkaan lähtökohdista Mentor Hirvensalossa