Teknologia

Sykeohjattu harjoittelu kunnon kehittämisessä

TekstiNorberto Lacourt – Qicraft Sweden

KuvaQicraft Sweden, Technogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Sykeohjattu harjoittelu on paitsi innostavaa ja motivoivaa, se tekee hyvää myös suorituskyvyn kehittämiselle. Suurin osa ihmisistä välttää liikuntasuorituksissaan maksimialueelle menemistä, mikä tarkoittaa vähintään 80% maksimisykkeestä.

Harvempi muistaa myöskään tehdä harjoituksia matalalla sykkeellä, mikä auttaisi kehittämään peruskuntoa ja kehoa palautumaan harjoittelusta.

Sykeohjatun harjoittelun edut ovat moninaiset myös ryhmäliikuntatunneilla. Asiakas motivoituu, kun hän saa oppia uusia asioita ja saa uudenlaisia ärsykkeitä.

Aiheeseen liittyvä tuote

Technogym

Lue lisää

Teambeats auttaa luomaan saumattoman harjoituskokemuksen

Teambeats on Technogymin sykeohjatun harjoittelun työkalu, joka auttaa luomaan erilaisia ryhmäliikuntatunteja ja konsepteja. Asiakkaiden sykkeet ja sykealueet voidaan heijastaa suurelle näytölle, mikä auttaa ohjaajaa antamaan asiakkaille henkilökohtaista tukea ja palautetta.

Näytölle on heijastettu myös ajastin, joka pitää huolta aikataulusta ohjaajan puolesta. Kun asiakas tietää, miten monta sekuntia pitää vielä puristaa, hän pystyy saamaan itsestään irti enemmän.

Tunnin päättyessä asiakkaan harjoitustiedot ovat tallentuneet omalle Mywellness-tilille, mistä asiakas voi tarkistaa tulokset ja seurata kehittymistään.

Teambeatsin kautta voi toistaa myös musiikin ja ohjaajan mikrofonin äänen.

 

Mitä hyötyä sykeohjatusta harjoittelusta on?

  1. Päivittäinen sykkeen vaihtelun harjoittaminen voi vähentää ahdistusta ja masennusta (Alvares et all., 2013)
  2. Sykkeen vaihtelu harjoittelussa voi vähentää Alzheimerin taudin riskiä. (Birkhover et all., 2005)
  3. Suorituskyky paranee, kun harjoitellaan eri sykealueilla. (Gruzelier et al. 2014)

Ideasta liiketoimintamalliksi

Saumaton asiakaskokemus ja ammattimaisesti toteutetut ryhmäliikuntaratkaisut voivat auttaa nostamaan kuntokeskuksen liiketoiminnan uudelle tasolle. Esimerkiksi lisähinnoittelu on perusteltua, kun asiakaskokemus ylittää odotukset. Siten suunnitelmallisesti organisoidut ryhmäliikuntatunnit oikeuttavat korkeampaan hinnoitteluun.

Me Qicraftilla autamme laitteiden, digitaalisten ratkaisujen ja valmiiden ryhmäliikuntakonseptien lisäksi myös toteutuksessa ja liiketoimintamallin rakentamisessa. Älä anna kilpailijoiden ehtiä tässä asiassa sinun edellesi. Ota meihin yhteyttä jo tänään.