Technogym tuntikonseptit ryhmäliikuntaan

Technogym tuntikonseptit ryhmäliikuntaan

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Sitouttavat ja motivoivat tuntikonseptit ryhmäliikuntaan

Millaisia ​​treenikokemuksia asiakkaasi kaipaavat? Miten luot ryhmätunnista sellaisen treenielämyksen, jota asiakkaasi odottavat innolla? Technogymin tuntikonseptien avulla sitoutat ja motivoit sekä olemassa olevat, että uudet asiakkaat kuntokeskukseesi, sillä ryhmätunnit on suunniteltu ylittämään treenaajien odotukset. Tuntikonsepteissa hyödynnetään uusinta teknologiaa, jonka avulla tuotat helposti lisäarvoa harjoituskokemukseen.

Ryhmäliikuntatunteja voidaan toteuttaa kuntokeskuksissa shop-in-shop ratkaisuilla: Perinteisen kuntosalin rinnalla toimii yksi tai useampi eri lajeihin tai liikuntamuotoihin keskuttynyt studio. Asiakas voi valita, minkä tyyppiset konseptit hänen liikuntatottumuksiin sopivat ja ostaa ne lisäpalveluna kuntosalijäsenyytensä kylkeen. Kuntokeskukselle tämä mahdollistaa lisäansiot syvällisesti mietityn palvelun kautta. Digitaalisuus on usein vahvasti läsnä.

Tutustu alla erilaisiin Technogymin tuntikonsepteihin.

Technogym tuntikonseptit ryhmäliikuntaan

Tuntikonsepteissa yhdistellään huippuluokan laitteita ja edistynyttä digitaalista teknologiaa. Tuntikonseptien avulla tarjoat asiakkaillesi ainutlaatuisia treenikokemuksia, jotka innostavat ja motivoivat myös henkilökohtaisella tasolla. Tuntikonseptit ovat lisensoituja ja valmiiksia suunniteltuja avaimet käteen -ratkaisuja.

 

Katso myös Technogymin showroom, jossa voit kokea tuntikonseptit virtuaalisesti.

Lue lisää Technogym Format experience-lisenssistä.

 

technogym-tuntikonseptit-ryhmliikuntaan-qicraft-finland