Ratkaisut kuntokeskuksille

Ratkaisut kuntokeskuksille

Luodaan yhdessä tiloihinne täydellinen ratkaisu Technogym tuoteperheen avulla

Kuntokeskus- sekä liikunta- ja hyvinvointiala kasvaa tällä hetkellä voimakkaasti. Kuluttajista tulee jatkuvasti tietoisempi ja vaativampia niin tuotteen, kuin asiakaskokemuksen suhteen. Me olemme olemassa juuri sinua varten.

Tarjoamme sinulle yrittäjänä suunnitteluapua tulevien tai olemassa olevien tilojen suhteen. Suunnitteluohjelmamme avulla voimme mallintaa uusia tiloja 3D- muodossa. Suunnitteluvaiheessa moni projekti usein saa viimeisen muotonsa ja onkin tärkeää, että suunnitelmat tukevat liiketoiminta- ajatusta ja auttavat palveluntarjoajaa suunnitelemaan loppukäyttäjiä houkuttelevia palveluja.

Laajasta Technogym- tuoteperheestä löydämme ratkaisut niin hyvinvointiin, kuin vaativampaankin harjoitteluun. Autamme sinua löytämään juuri sinua kiinnostavat ratkaisut, jotta voit tarjota asiakkaillesi parhaan mahdollisen harjoitteluelämyksen.

Meille Qicraftilla on tärkeää panostaa pitkiin ja syviin asiakasuhteisiin. Elämme mukana asiakkaidemme arjessa tukien, kouluttaen ja tarvittaessa konsultoiden. Säännöllisen yhteydenpitomme tavoite on ymmärtää entistäkin paremmin asiakkaidemme tarpeita ja tehdä olemassa olostamme mahdollisimman hyödyllistä juuri Sinulle. Vuosien kokemuksen ansiosta olemme olleet mukana lukuisissa erilaisissa projekteissa, mikä on tuonut meille ammattitaitoista näkökulmaa koko alasta.

Technogym tarjoaa laadukkaiden laitteiden lisäksi myös teknologisia ratkaisuja niin loppukäyttäjälle, kuin kuntokeskuksille. Näiden tavoite on auttaa Sinua liiketoiminnan kehittymisessä sekä parantaa loppukäyttäjän asiakaskokemusta.

 

Haluatko kuulla lisää miten voimme tuottaa lisäarvoa asiakkaillesi? Autamme sinua mielellämme.

 

Elisa Aunola
Account Manager
elisa.aunola@qicraft.fi
040 829 4967

Tommi Mäkinen
Senior Account Manger
tommi.makinen@qicraft.fi
050 434 8132


HUOLTO

Qicraftilla on oma huoltotiimi, mikä toimii koko Suomen alueella. Teknikkomme suorittavat kuntolaitteiden asennukset, säännölliset huollot sekä tarvittaessa korjaushuollot. Huoltotiimi on koulutettu ja sertifioitu suorittamaan sekä huolto- ja korjaustöitä että ohjelmistopäivityksiä. Suosittelemme kaikkia asiakkaitamme allekirjoittamaan huoltosopimuksen, mikä takaa korkean luotettavuuden ja selkeän huoltokustannusten budjetoinnin. Huoltosopimuksella varmistetaan, että laitteiden toiminta, turvallisuus ja esteettinen arvo säilytetään päivittäisestä käytöstä huolimatta.


RAHOITUS

Monet yritykset eivät halua sijoittaa pääomaansa kuntolaitteisiin. Laitevuokran avulla vuokrasopimusten menot voidaan kirjata kuluksi eikä taseeseen. Tämä suojaa omaa pääomaa, jota voidaan sen sijaan käyttää oman ydinliiketoiminnan kehittämiseen. Vuokrasopimus antaa sinulle asiakkaana enemmän ennustettavuutta kustannusten suhteen vuokra-aikana. Qicraftin tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan ja luotettavuudestaan. Sen vuoksi voimme tarjota räätälöityjä rahoitusratkaisuja juuri sinun ja yrityksesi tarpeiden mukaan.