Kuntosalit ja kuntokeskukset

Kuntosalit ja kuntokeskukset

Luodaan yhdessä tiloihinne täydellinen ratkaisu Technogym kuntosalilaitteilla

Kuntokeskus- sekä liikunta- ja hyvinvointiala kasvaa voimakkaasti.

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Kuluttajista tulee jatkuvasti tietoisempi ja vaativampia niin tuotteen, kuin asiakaskokemuksen suhteen. Me olemme olemassa juuri sinua varten.

Tarvitsetko apua kuntosalin suunnitteluun?

Tarjoamme sinulle yrittäjänä suunnitteluapua tulevien tai olemassa olevien tilojen suhteen. Suunnitteluohjelmamme avulla voimme mallintaa uusia tiloja 3D- muodossa. Suunnitteluvaiheessa moni projekti usein saa viimeisen muotonsa ja onkin tärkeää, että suunnitelmat tukevat liiketoiminta- ajatusta ja auttavat palveluntarjoajaa suunnitelemaan loppukäyttäjiä houkuttelevia palveluja.

Millaisen kuntosalin haluat rakentaa ja kenelle?

Laajasta Technogym- tuoteperheestä löydämme ratkaisut niin hyvinvointiin, kuin vaativampaankin harjoitteluun. Autamme sinua löytämään juuri sinua kiinnostavat ratkaisut, jotta voit tarjota asiakkaillesi parhaan mahdollisen harjoitteluelämyksen.

Arvostatko kokemusta ja osaamista kuntosalin suunnittelussa?

Meille Qicraftilla on tärkeää panostaa pitkiin ja syviin asiakasuhteisiin. Elämme mukana asiakkaidemme arjessa tukien, kouluttaen ja tarvittaessa konsultoiden. Säännöllisen yhteydenpitomme tavoite on ymmärtää entistäkin paremmin asiakkaidemme tarpeita ja tehdä olemassa olostamme mahdollisimman hyödyllistä juuri Sinulle. Vuosien kokemuksen ansiosta olemme olleet mukana lukuisissa erilaisissa projekteissa, mikä on tuonut meille ammattitaitoista näkökulmaa koko alasta.

Miten teknologia voi tukea kuntosaliyrittäjyydessä?

Technogym tarjoaa laadukkaiden laitteiden lisäksi myös teknologisia ratkaisuja niin loppukäyttäjälle, kuin kuntokeskuksille. Näiden tavoite on auttaa Sinua liiketoiminnan kehittymisessä sekä parantaa loppukäyttäjän asiakaskokemusta.

Lisätietoja kuntosalin digitaalisista ratkaisuista 

Miten kuntosalilaitteet pysyvät pitkäikäisinä?

Qicraftilla on oma huoltotiimi, mikä toimii koko Suomen alueella. Teknikkomme suorittavat kuntolaitteiden asennukset, säännölliset huollot sekä tarvittaessa korjaushuollot. Huoltotiimi on koulutettu ja sertifioitu suorittamaan sekä huolto- ja korjaustöitä että ohjelmistopäivityksiä.

Suosittelemme kaikkia asiakkaitamme allekirjoittamaan huoltosopimuksen, mikä takaa korkean luotettavuuden ja selkeän huoltokustannusten budjetoinnin. Huoltosopimuksella varmistetaan, että laitteiden toiminta, turvallisuus ja esteettinen arvo säilytetään päivittäisestä käytöstä huolimatta.

Lisätietoa Qicraft huollon palveluista

Mistä rahoitus kuntosalilaitteille?

Monet yritykset eivät halua sijoittaa pääomaansa kuntolaitteisiin. Laitevuokran avulla vuokrasopimusten menot voidaan kirjata kuluksi eikä taseeseen. Tämä suojaa omaa pääomaa, jota voidaan sen sijaan käyttää oman ydinliiketoiminnan kehittämiseen. Vuokrasopimus antaa sinulle asiakkaana enemmän ennustettavuutta kustannusten suhteen vuokra-aikana.

Qicraftin tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan ja luotettavuudestaan. Sen vuoksi voimme tarjota räätälöityjä rahoitusratkaisuja juuri sinun ja yrityksesi tarpeiden mukaan.

Lisätietoa Qicraftin rahoituspalveluista

technogym-kuntosalit-ja-kuntokeskukset-qicraft-finland