Referenssit

Yksinkertaisuus ja tehokkuus ovat kiertoharjoittelukonseptin valtteja

KuvaQicraft Sweden

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Hälsomagasinet Nyköpingissä – Ensimmäinen BIOCIRCUIT keskus Ruotsissa

 

Jo huhtikuussa aiemmin tänä vuonna lanseerasimme vallankumouksellisen BIOCIRCUIT uutuuden. Kuukausien testauksen, arvioinnin ja harjoitusten paketoinnin jälkeen toimitimme ensimmäisen täydellisen ratkaisun elokuussa.

Ensimmäisenä vuorossa oli Hälsomagasinet Nyköpingissä, jossa meillä on nyt ylikuukauden asennuksen jälkeen, aikaa jutella ja kuulla, miten se meni, mitä haasteita heillä on ollut, miten BIOCIRCUIT on vaikuttanut liiketoimintaan ja mitä ajatuksia on herännyt uusilla ja nykyisillä jäsenillä.

Hälsomagasinet on tarjonnut monimuotoista kiertoharjoittelua useita vuosia, joista toinen on ollut Easy Line, entinen Technogym -formaatti.

”Easy Line on onnistunut, koska se on kohdennetty laajalle yleisölle, mutta mielestämme oli aika uudistua ja seuraava luonnollinen askel oli digitaalinen ratkaisu, joka on enemmän teknologisesti kehittynyt. Biocircuit tuntuu ainakin käyttäjäystävälliseltä ja osallistavalta tekniikan ansiosta.”
-Sonja Ek, toimitusjohtaja ja omistaja.

Technogym juoksumatto

Hälsomagasinet oli ajoissa digitalisaation kanssa ja se on käyttänyt monta vuotta investoimalla paljon resursseja varmistaakseen, että jäsenet saavat mahdollisimman mutkattoman harjoituskokemuksen.

”Teknologian ei pitäisi olla vaikeaa tai sitä edes kovi näkyvää, mutta se helpottaa ja parantaa harjoituskokemusta. Se avaa uusia mahdollisuuksia vuorovaikutukseen jäsenten kanssa ja luo lisäarvoa, mikä puolestaan johtaa parempaan liiketoimintaan ”
– kohdepäällikkö Linn Lundborg.

Tällaisen päätöksen tekeminen merkitsi tietenkin monia haasteita, kuten saada henkilökunta ja jäsenet käyttämään digitaalisia ratkaisuja ja ennen kaikkea ymmärtämään, miksi niitä pitäisi käyttää. Kouluttaminen on jatkuvaa ja johdonmukaista, se on ratkaisevan tärkeää menestyksen saavuttamiselle lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Hälsomagasinet on ottanut käyttöön jo aiemmin Technogyms Mywellness -järjestelmän monenlaisia ominaisuuksia, mikä luonnollisesti helpotti BIOCIRCUITin aloittamista. On vielä liian aikaista selvittää, onko panostus kannattavaa pitkällä aikavälillä, mutta alku on jo erittäin myönteinen sekä jäsenten että henkilökunnan vastauksista päätellen.

painopakkalaite

Muutos on aina kova monin tavoin, esimerkiksi purkaa Easy Line oli päätös, koska säännöllisiä käyttäjiä ei yksinkertaisesti ollut tarpeeksi monta. Sitten on myös normaalia vastustusta uudelle teknologialle mikä tulee uuden mukana Tämä muutos oli kuitenkin tarpeen, jos Hälsomagasinet haluaa olla ajan tasalla ja eturivissä sekä tehdä tulosta.

Digitalisaatio on helpompaa kuin luullaan, kunhan se toimii sujuvasti, joitakin muutoksia on tehty implementoinnin aikana. BIOCIRCUIT tarjoaa mahdollisuuksia, jotka ovat täysin ainutlaatuisia vain digitaalisen kehityksen ansiosta. Muun muassa kyky mukauttaa erilaisia resistenssityyppejä perustuu yksilöllisten tavoitteiden mukaan automaattisesti räätälöityjen hyvin tutkittujen profiilien mukaan.
Formaatti asettaa käyttäjällesuorituskykyvaatimukset, koska se ei ainoastaan mittaa, kuinka paljon se kestää, vaan myös tempoa ja liikkeen laajuutta. Tämä antaa haastetta ja auttaa kehittymään, olitpa sitten hyvin edistynyt tai aloittelija.

kiertoharjoittelukonsepti

Kaikkien käyttäjien on tehtävä testi, joka kestää noin 15 minuuttia. Testi perustuu istuimen korkeuden, voimakkuuden, liikkeen, tempo, poljinnopeuden, nopeuden ja tehon säätämiseen (wattia). Kun olet lopettanut testin, harjoitusformaatti mukautuu automaattisesti henkilökohtaisiin asetuksiisi. BIOCIRCUIT asettaa tavoitteita, jotka perustuvat henkilökohtaisiin testituloksiisi.

Testi on ainoa henkilöstön näkökulmasta vaativa resurssi, kun sitä harjoitetaan valmentajana. Sen jälkeen vastuus siirtyy käyttäjälle ja sinut opastetaan digitaalisesti laitteelta toiselle johon kuluu 30 minuuttia.

 

Dagsform Hälsömagasinet kuntosalin avajaiset

Hälsomagasinet lanseerasi BIOCIRCUITin vuosittaisen avoimien ovien yhteydessä, joka on kolmen päivän pituinen syyslukukauden alussa. Älykäs veto: Uusia potentiaalisia jäseniä virtasi, kun he pyrkivät aloittamaan harjoittelun uudelleen pitkän ja kuuman kesän jälkeen. Lisäksi paikallinen sanomalehti kirjoitti artikkelin, jolla oli voimakas otsikko BIOCIRCUIT uutuudesta, mikä antoi tuulen purjeille.

Sekä päällikkö Linn Lundborg että toimitusjohtaja ja omistaja Sonja Ek kertoivat meille, että BIOCIRCUIT on ollut ratkaiseva myyntiargumentti uusien jäsenten allekirjoittamisen yhteydessä.

BioCircuit – Hälsomagasinet Nyköping – Kuntokeskus

“Moni toivoo harjoittelun olevan yksinkertaista, tehokasta ja nopeaa. Omaa aikaa vaalitaan ja sitä halutaan käyttää mahdollisimman tehokkaasti. BIOCIRCUIT on vastaus tähän ja se tarjoaa samalla myös hyvin alhaisen kynnyksen harjoittelun aloittamiseen.”

Linn Lundbord
Kohdepäällikkö, Hälsomagasinet Nyköping
Aiheeseen liittyvä tuote
BIOCIRCUIT kiertoharjoittelu

TechnogymBIOCIRCUIT - BIOCIRCUIT kiertoharjoittelu

Lue lisää

Lue myös: BIOCIRCUIT™ – Tehokas kiertoharjoittelu 30 minuutissa

Lue myös: Biocircuit mahdollisti premium-palveluiden myynnin kuntosalillle

Lue myös: BioCircuit kiertoharjoittelu madaltaa kynnystä kuntosaliharjoitteluun GOGO Parkissa