Referenssit - Kuntokeskukset

Skandinavian modernein kuntokeskus haluaa vain parasta

KuvaQicraft Norway

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Skandinavian modernein kuntokeskus

Kuntokeskus STERK pyrkii olemaan aivan erilainen kuin perinteinen kuntosali, heti alusta lähtien. Heidän tavoitteena on tarjota harjoittelumahdollisuus kaikille, jotka haluavat treenata, tavoitteesta tai lähtökohdasta riippumatta. STERK:issä keskitytään palveluun, laatuun ja asiantuntemukseen. Tilat ovat raikkaat ja henkilökunta on hyvin koulutettu ja laitteet ovat aina uusinta uutta.

moderni kuntokeskus

Huippulaitteet premium-alueella

Useiden vuosien ajan STERKillä on ollut ”pienryhmäharjoitus” aikataulun mukaisesti premium-asiakkaille, mutta on tullut tarve kasvattaa tuntien määrää ja tiloja. Laajennus toteutettiin tänä keväänä ja nyt on Oslossa ensimmäinen keskus, jossa on oma PREMIUM-alue, mikä koostuu 10 SKILLRUN-juoksumatosta ja 12 SKILLBIKE-pyörästä. PREMIUM-alueella voi harjoitella itsenäisesti tai osallistua erilaisille tunneille ja ohjelmoiduille tunneille ohjaajan kanssa. Tila on sisustettu tyylillä tukemaan ainutlaatuista harjoituskokemusta.

Skillbike sisäpyörä on uniikki ja uusi markkinoilla, jolla urheilijoiden on mahdollisuus ajaa joitakin mäkietappeja Italian vuoristossa kuten Stelvio. Skillrunilla voi puolestaan suorittaa osan tai koko New Yorkin maratonin. STERKissä kaikki harjoitukset tehdään kirjautuneena MYWELLNESS CLOUDiin, jolloin harjoitustiedot tallentuvat asiakkaalle myöhempää tarkastelua varten.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLRUN

TechnogymSKILL LINE - SKILLRUN

Lue lisää
Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLBIKE Sisäpyörä

TechnogymSKILL LINE - SKILLBIKE Sisäpyörä

Lue lisää

 

Premium kuntosalijäsenyys

Investoinnilta odotetaan hyviä tuloksia

STERK on määritellyt selvät tavoitteet tekemälleen investoinnille, sekä itse huoneen että laitteiden päivittämisessä. Heillä on selkeät odotukset jäsenyyden kasvusta, samoin kuin nykyisten jäsenien jäsenyyksien päivittämisestä PREMIUM-tasolle. STERKilla on myös selkeä käsitys siitä, että kuntosalin tulee tarjoata jotain ainutlaatuista, verrattuna alueen muihin keskuksiin. STREK on myös esittely- ja referenssikeskus Qicraft Norwaylle, joka on Technogymin yksinoikeutettu laitetoimittaja.

Haluttiin markkinoiden uusimmat tuotteet

SKILLBIKE on Techogymin kehittämä vallankumouksellinen uusi sisäpyörä. Se on luotu yhteistyössä lukuisten urheilijoiden kanssa, jonka tuloksena on luotu SKILL ATHLETIC TRAINING -menetelmä.

SKILLBIKE on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa sisätiloissa käytettävä pyörä, jossa on aito maantiepyörän tuntu. Pyörä antaa palautetta harjoittelusta, niin nopeuden kuin tehokkuudenkin osalta.

Technogym laadukas juoksumatto

Päivitettiin myös cardiolaitteet

STERK päivitti samalla myös koko cardioalueen uusimmilla Technogym laitteilla, niin juoksumattojen, kuntopyörien kuin crosstrainereiden osalta.  Nyt siellä komeilee RUN 600, Excite Bike ja Excite Synchro.

Technogym crosstrainer
Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLBIKE Sisäpyörä

TechnogymSKILL LINE - SKILLBIKE Sisäpyörä

Lue lisää

Lue myös: Inspiroiva hyvinvointikeidas BeAlive Health Club

Lue myös: BioCircuit kiertoharjoittelu madaltaa kynnystä kuntosaliharjoitteluun GOGO Parkissa

Lue myös: Biocircuit mahdollisti premium-palveluiden myynnin kuntosalillle