mywellness

Mywellness teknologia liiketoiminnan tukena

Mywellness Cloud auttaa kuntokeskusta palveluiden myynnissä ja erottumaan haastavassa markkinatilanteessa. Mywellness Cloud on asiakkaan liikuntaelämän CRM, ja sen avulla voit hallita asiakastietoja sekä kaikkia jäsentesi harjoitusohjelmia, yhdessä ja samassa järjestelmässä. Ainutlaatuinen ratkaisu, joka auttaa jäseniä onnistumaan paremmin harjoittelussaan ja kuntokeskusta liiketoiminnassa.

Sitouttamisen ja motivoinnin digitaalinen työkalu

Technogymin Mywellness Cloud on pilvipalvelu, joka auttaa sinua kommunikoimaan jäsentesi kanssa. Sitouta, motivoi ja seuraa jäsentesi toimintaa helpommin. Mywellness Cloud on joustava, interaktiivinen ja helppo käyttää.

Mywellness Cloud antaa sinulle mahdollisuuden pitää yhteyttä asiakkaisiin, missä ja milloin vain. ”you and your member everywhere”. Pystyt ohjaamaan ja motivoimaan asiakkaita matkojenkin päähän ja sitoutat heidät näin kuntokeskukseesi.

Mywellness Cloud tarjoaa digitaalisen ratkaisun, joka auttaa asiakaspidossa. Kun tiedät, miten asiakkaasi liikkuvat, pystyt ohjaamaan ja kontaktoimaan heitä tarpeen mukaan. Mywellness on integroitavissa kulkujärjestelmiin kuten DL Softwaren Prime.

Mywellness harjoittelun tukena

Mywellness Cloud tarjoaa ohjelmia sekä kuntokeskukselle että sen jäsenille. Mywellness Cloudin avulla on helppo saada asiakkaat tuntemaan yhteenkuuluvuuden tunnetta ja samalla sitoutumista juuri sinun kuntokeskukseesi, vaikka harjoittelu tapahtuisi myös kuntokeskuksen ulkopuolella.

Mywellness-käyttäjänä jäsenet voivat synkronoida mywellness-tiliinsä muita suosittuja harjoittelusovelluksia, kuten RunKeeper, MyFitnessPal, Strava, Polar.

Mywellness Cloudin digitaaliset työkalut

Mywellness Cloud COACH – laajenna palvelujasi kuntokeskuksessasi ja sen ulkopuolella. Ammattitaitoista ohjausta niille, jotka tarvitsevat säännöllistä seurantaa ja tukea, esim. selkeitä viikkotavoitteita. COACH toimii virtuaalisena personal trainerina, joka laajentaa PT-myynnin mahdollisuuksia.

Mywellness Cloud CHALLENGE – luo interaktiivisia ja sitouttavia haasteita, joilla motivoit ja innostat jäsenesi liikkumaan entistä enemmän.

Mywellness Cloud SELF – tarjoa valmiita harjoitusohjelmia kirjastosta. Anna asiakkaillesi mahdollisuus ladata itselleen harjoitusohjelma harjoituskirjastosta, jossa on valmiina yli 2000 Technogymin luomaa ohjelmaa. Voit luoda harjoitusohjelmia kirjastoon myös itse ja tarjota kuntokeskuksen asiakkaille vaikkapa viikon tai kuukauden treenin ladattavaksi

Mywellness Cloud PRESCRIBE – Luo räätälöityjä harjoitusohjelmia. Ohjaajat ja PT:t voivat luoda harjoitusohjelmia ja seurata helposti jäsenten edistymistä. Harjoituskirjastossa on yli 5000 harjoitusta, joista valita. Kaikki liikepankin harjoitukset on video-ohjattuja. Halutessasi voit helposti luoda liikepankkiin myös omia liikkeitä. Luo jäseelle uniikki ohjelma vain muutamalla klikkauksella.

Mywellness Cloud PROFILE – kartoita jäsentesi tarpeet. Tallennat asiakastietolomakkeen tiedot helposti sähköisesti asiakkaan mywellness-tilille, josta ne on saatavissa esimerkiksi harjoitusohjelmaa luotaessa.
PROFILE-työkalun avulla voit analysoida asiakaskuntaasi ja saada syvempää tietoa heidän tarpeistaan ja toiveistaan: mikä motivoi heitä liikkumaan. Voit palvella tämän avulla asiakkaitasi henkilökohtaisemmin ja kohdennetusti tarjoamalla heille juuri oikeita palveluita.

Mywellness Cloud COMMUNICATOR – viesti asiakkaidesi kanssa. Kirjoita viestejä, luo kyselyitä, julkaise koulutuksia ja markkinoi tapahtumia.

Lue myös: Mywellness Cloud Digitaalinen harjoituskokemus asiakkaan silmin

Ota meihin yhteyttä
Elisa Aunola

Elisa Aunola

Digital Sales Specialist, Marketing Specialist

+ 358 (0)40 829 4967