Referenssit

Inspiroiva hyvinvointikeidas BeAlive Health Club

TekstiElisa Aunola

KuvaAngelina Ilmast

BeAlive Health Clubilla jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty. BeAliven ainutlaatuisen treenielämyksen edellytyksenä on laadukkaat laitteet. Technogymin kuntosalilaitteet ja välineet valikoituivat niiden laadukkuuden ja käyttömukavuuden perusteella. BeAlive Health Clubin moderni kuntosali tarjoaa kaiken tarvittavan aerobisesta treenistä lihaskuntoharjoitteluun. BeAlive Health Club on avattu syksyllä 2017. Se on liikunta-alan monitaituri Johanna Muhosen johtama uniikki hyvinvointikeidas, joka tarjoaa laatua ja henkilökohtaista palvelua arvostaville kuntoilijoille inspiroivan pakopaikan arjen kiireiden keskellä. BeAlive tuo helpotusta stressiin, luksusta arkeen ja on hyvinvoinnin aito mahdollistaja.

Klubimainen ympäristö, jossa korostuvat yksilöllinen asiakaspalvelu ja yhteisöllisyys

BeAlive Health Clubilla asiakkaan hyvinvoinnista huolehditaan ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Technogym – laatu – Kuntokeskus

“Valitsimme Technogymin kuntosalilaitteet ja välineet uudistettuihin tiloihimme, sillä halusimme tarjota parhaan mahdollisen harjoitteluelämyksen asiakkaillemme. Loimme yhdessä Qicraftin kanssa kokonaisuuden, joka sopi tiloihimme ja mahdollisti asiakkaillemme turvallisen ja monipuolisen harjoittelun. Laadukkaat Technogymin cardio- ja kuntosalilaitteet takaavat onnistuneen treenikokemuksen.”

Johanna Muhonen
CEO/Owner, BeAlive Health Club
Lue Lisää
Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLMILL

TechnogymSKILL LINE - SKILLMILL

Lue lisää

”Terveys ja hyvinvointi ovat meille intohimoja. Haluamme tehdä treenaamisesta ja hyvinvoinnista mahdollisimman vaivatonta.”

Johanna Muhonen
CEO, BeAlive Health Club

Technogymin edelläkävijyys laitteiden nykyaikaisuuden ja innovatiivisen teknologian kanssa oli yksi BeAlive Health Clubin valintakriteereistä. ”Halusimme panostaa laadukkaisiin laitteisiin, jotka olivat saatavissa BeAlive Health Clubin brändiin sopivina. Technogymin laitteet sopivat myös muotoilultaan ja ulkonäöltään hyvin meille”, kertoo Johanna Muhonen.

Aiheeseen liittyvä tuote
Excite Live Climb Porraskone

TechnogymExcite Live - Excite Live Climb Porraskone

Lue lisää

Teknologia täydentää elämyksellistä asiakaskokemusta

BeAlive Health Clubin asiakkaat arvostavat laatua ja helppokäyttöisyyttä. Yksi  asiakkaiden lempilaitteista on porraskone, joka mahdollistaa loistavan cardiotreenin. Valittavana on valmiita, video-ohjattuja harjoitusohjelmia, jotka mahdollistavat tehokkaat supertreenit.

”BeAlive Health Club, Qicraft ja Technogym
jakavat saman arvomaailman:
korostamme kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä elämäntapaa,
joka parantaa elämänlaatua ja kannustaa liikkumaan.”

BeAlive Health Club hyödyntää Technogymin tarjoamaa teknologiaa myös Mywellness® -sovelluksen kautta. Sovellus antaa käyttäjille tärkeitä ja motivoivia työkaluja, jotka auttavat onnistumaan harjoittelussa. Innovatiivisen teknologian avulla esimerkiksi BeAlive Health Clubin juoksumatot saatiin liitettyä verkkoon, mikä mahdollistaa yksilöllisten työkalujen käytön juoksumatolla harjoiteltaessa. Asiakas voi esimerkiksi kisata kanssajuoksijan kanssa ja kerätä MOVE-liikkumispisteitä, jotka tuovat lisämotivaatiota ja lisäävät yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Lue myös: Asiakaspitoa ja harjoittelumotivaatiota haasteilla

”Erityisesti Technogymin cardiolaitteet miellyttävät asiakkaitamme, sillä ne ovat nykyaikaisia ja verkko-ominaisuuksien avulla asiakkaamme voivat esimerkiksi juoksumattoa tai crosstraineria käyttäessään katsoa samalla tv-ohjelmia tai valita oman sopivan treeniohjelman Technogymin ohjelmavalikoimasta”,  Johanna Muhonen kertoo.

Tutustu BeAlive Health Clubiin täällä.

Lue lisää BeAlive Health Clubin käyttökokemuksesta Helsingin Sanomien tekemästä artikkelista.

Lue myös: Tukholman tavarataloylpeys NK vie urheilun uudelle tasolle

Lue myös: Loistoristeilijä Costa Smeralda on yksi kauneimmista Turussa rakennetuista laivoista

Lue myös: Kuntosali hotellin tyyliin – Hilton Tallinn Park

Lue myös: Rennon tyylikäs Clarion Hotel panostaa hotelliasiakkaiden hyvinvointiin

Lue myös: Hyvinvointia Keskuspuiston liepeillä – Hotel Haaga Central Park

Ota meihin yhteyttä
Elisa Aunola

Elisa Aunola

Home Wellness Specialist

+358 (0)40 829 4967