Referenssit - Kuntokeskukset

Biocircuit kiertoharjoittelu madaltaa kynnystä kuntosaliharjoitteluun GOGO Parkissa

KuvaQicraft Finland, Qicraft Sweden

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Tamperelainen GOGO Park halusi tehdä kuntosaliharjoittelusta entistä helpommin lähestyttävää, ja hankki keskukseen uudenajan kiertoharjoittelulaitteiston BioCircuitin. BioCircuitin avulla GOGO Park voi tarjota asiakkailleen virtuaalisesti ohjattua, helppoa ja tehokasta harjoittelua.

”BioCircuit on helppokäyttöinen ja laitteiden näytöt ohjaavat liikkeiden tekemisessä. Myös se, ettei asiakkaan itse tarvitse huolehtia painojen ja laitteen säätöjen kanssa, madaltavat kynnystä tulla harjoittelemaan”, kertoo Harri Ilvonen.

Yksi syy hankinnan takana oli se, että monet asiakkaat kokevat, että heidän harjoittelusta puuttuu ”punainen lanka”, säännöllisyys ja nousujohteisuus.

Harri Ilvonen, Club Manager, GOGO Park

Aiheeseen liittyvä tuote
BIOCIRCUIT kiertoharjoittelu

TechnogymBIOCIRCUIT - BIOCIRCUIT kiertoharjoittelu

Lue lisää

GOGO Park on erittäin kattavat liikuntapalvelut omaava kuntokeskus. Se palvelee monenlaisia asiakkaita nuorista senioreihin ja urheilijoista liikuntaharrastuksen aloittaviin.

BioCircuit mahdollistaa GOGOlle useiden erilaisten asiakasryhmien palvelemisen, sillä laitteisto pystyy mukautumaan viiteen eri ohjelmaprofiiliin riippuen asiakkaan lähtötasosta ja tavoitteista. GOGOssa suosituin ohjelma on ollut aloittajan ohjelma Lose Weight ja Tone Your Body. Lose Weight ohjelman nopeutettu harjoittelutempo maksimoi kalorinkulutuksen. Tone Your Body -ohjelman lihaksia muokkaava ominaisuus puolestaan perustuu kasvavaan kuormaan liikkeen palauttavassa (eksentrisessä) vaiheessa.

Biocircuit-helppo-nopea-tehokas-kiertoharjoittelu

Meitä BioCircuit-konseptissa kiinnosti se, että asiakas voi itsenäisesti ja turvallisesti harjoitella juuri hänelle räätälöityä harjoitusohjelmaa.

Harri Ilvonen, Club manager, GOGO Park

BioCircuit on sijoitettu kuntosaliin omaksi kokonaisuudekseen. Ohjaustilaisuuksia järjestetään muutaman kerran päivässä, jolloin uudet asiakkaat voivat tulla tutustumaan ja hakemaan itselleen oman ohjelman. Tämän jälkeen asiakas voi tulla harjoittelemaan, kun hänelle itselleen sopii.

”Asiakas saa ensimmäisellä kerralla oman ohjelman ja ohjauksen laitteiston käyttöön, ja jatkossa hän voi tehdä kiertoharjoittelua itselleen sopivana ajankohtana”, kiittelee GOGOn Club Manager Harri Ilvonen.

 

BioCircuit – GOGO Park – Kuntokeskus

“BioCircuit-konsepti on yksi keino parantaa asiakaspitoa. Kun tarjoamme palveluita, joita ei naapurista saa, asiakas pysyy kanssamme pidempään.”

Harri Ilvonen
Club Manager, GOGO Park
Lue Lisää

Biocircuit tarjoaa myös monipuolisuutta ja vaihtoehtoista harjoitusmuotoa aiempaan harjoitteluun.

”Biocircuit yhdistää ryhmäliikunnan ja kuntosaliharjoittelun parhaat puolet: harjoittelu tapahtuu yhdessä, mutta silti omalla aikataululla ja omia tavoitteita tukien”, Harri Ilvonen summaa.

Lue myös: BIOCIRCUIT™ – Tehokas kiertoharjoittelu 30 minuutissa

Lue myös: Biocircuit mahdollisti premium-palveluiden myynnin kuntosalillle

Lue myös: Yksinkertaisuus ja tehokkuus hurmaa uudessa kiertoharjoittelukonseptissa