Skillrun Bootcamp ja juoksutunnit

SkillX tunnit ovat korkean intensiteetin tunteja, jotka saavat adrenaliinin virtaamaan. Tuloksia syntyy nopeasti.

Vie Bootcamp seuraavalle tasolle

Juoksumatolla juokseminen ja voimaharjoittelu on hyvä yhdistelmä, mutta Technogym vie tämän vielä pidemmälle Skillrun Bootcamp-tunnilla. Laskuvarjo- ja kelkkaharjoitukset mahdollistavat vastuksella juoksun vastuksella ja kelkkatyönnöt.

Toisenlainen juoksutunti

Yhdistelmä kestävyysjuoksua ja ryhmätreeniä, jossa on helppo ylittää itsensä. Juoksutunti Technogym Skillrun-juoksumatolla on hauskaa ja helppoa, mutta silti tehokasta. Skillrunin maksiminopeus on 30 km/h, joten aina on varaa kiristää tahtia ja ottaa itsestään kaikki irti!

Autamme tuottamaan elämyksiä

Miten tunti toimii käytännössä?

Step 1

Valitse tunti

Technogym tekee tuntien rakentamisen helpoksi ohjaajille, sillä ohjaaja voi valita valmiista ryhmätunneista, jotka sisältävät esimerkiksi musiikin. Tunteja voi käyttää sellaisenaan tai muokata halutessaan mywellness-sovelluksessa.

Step 2

Helpot tuntivaraukset

Asiakkaat voivat varata tunnin helposti oman mobiililaitteen kautta. He voivat varata myös halaumansa paikan tai juoksumaton. Tunnin alkaessa ohjaaja valitsee tunnin Unity Self-kioskista.

Step 3

Alykkäät treenit

Tunnin aikana harjoitukset näytetään isolta näytöltä, ajan ja sykkeen lisäksi. Juoksutuntien aikana ohjaaja voi helposti seurata osallistujia ja osallistujat näkevät harjoitusdatan suoraan juoksumaton näytöltä.

Step 4

Vaihda asetuksia lennosta

Swiftpad-konsolin avulla voit helposti vaihtaa juoksumaton kaltevuutta tai vauhtia. Tunnin aikana ohjaaja voi myös halutessaan laittaa päälle automaattisesti vaihtuvan kaltevuuden tai vauhdin.

Step 5

Harjoitusdatan seuranta

Osallistujat voivat seurata harjoitusdataansa ja edistymistään heti mywellness-sovelluksessa. Ohjaajalla on pääsy samaan dataan, joka auttaa osallistujien kannustamisessa parempiin suorituksiin. 

Skillrun

Helppoa ja nopeaa vaihtaa nopeutta, kaltevuutta ja muita toimintoja.  Skillrun vie juoksukokemuksen uudelle tasolle, sillä se tarjoaa reaaliaikaista palautetta ja jatkuvaa ohjausta koko tunnin ajan. Skillrun ohjaa treenaajaa suoraan näytöltä, jolloin itsestään on helppo saada enemmän irti.

Miksi Skillrun on ainutlaatuinen?

Laaja tuntivalikoima

Treeni on aina monipuolista ja hauskaa, laajan sisältökirjaston ansiosta. Sieltä löytyy valmiita tunteja, joita voi myös muokata.

Elämyksellinen treeni

Video-opastetut harjoitukset yksinkertaistavat treeniä. Treenin aikana juoksumatto voi säätää nopeutta ja kaltevuutta automaattisesti. Käyttäjä voi muodostaa yhteyden äänentoistoon bluetoothilla.

Täyttä voimaa

Laskuvarjo- ja kelkkatoiminnot tuovat harjoitteluun lisää haastetta ja monipuolisuutta. Treeniin saa helpommin lisää tehoja.

Helppo seuranta

Kaikki harjoitustiedot tallennetaan automaattisesti mywellnessiin. Treenajat ja ohjaaja voivat molemmat seurata edistymistä. Treenaajat voivat myös synkronoida suosikkilaitteensa ja vastaanottaa syke- ja harjoitustietoja reaaliaikaisesti.

Tutustu asiakasreferensseihin

skillrow soutustudio varkaus

Elämyksellinen soutustudio houkuttelee asiakkaita

Elämyksillä lisää asiakkaita kuntokeskukseen Kuntokeskus joutuu kilpailemaan ihmisten vapaa-ajasta, ja siksi tarjonnan pitää olla elämyksellistä ja koukuttavaa. Tästä syystä Fit Varkaus sijoitti Skillrow soutustudioon, jossa

Lue lisää »
skillrun juoksutunnit malkars

Skillrun juoksutunnit suosiossa Ruotsissa

Ruotsin Kalmarissa sijaitseva Malkarsin harjoituskeskus otti suuren harppauksen eteenpäin palvelutarjonnassaan, kun se alkoi tarjota asiakaskunnalleen laadukkaita Skillrun juoksutunteja. Investointi 16 Skillrun juoksumattoon on kannattanut, sillä

Lue lisää »
skillbike studio rauma moveus

Pyöräilyharrastajan unelma Skillbike Studio Raumalla

”Jos pystyt kääntämään oman intohimosi liiketoiminnaksi, olet vahvoilla.” Tällä visiolla raumalainen Arto Tarvainen lähti kehittämään bisnesideaansa Suomen ensimmäisestä Skillbike Studiosta. Arto itse on innokas pyöräilyharrastaja, ja

Lue lisää »

OTA YHTEYTTÄ

Qicraft on ollut apunamme luomassa uusia ratkaisuja, joilla parantaa liiketoimintaa ja asiakastyytyväisyyttä. Olemme toteuttaneet laajalti digitaalisia ratkaisuja, joiden uskomme olevan olennainen osa tulevaisuuden liikuntakeskusta. Qicraftin kanssa yhteistyö on mukavaa, saumatonta ja ammattimaista. Apua saa aina nopeasti kun sitä tarvitsee

  • Aino-Kaisa Komulainen-Määttä
  • Yrittäjä, King4Fit
technogym-tuntikonseptit-skillrun-tunnit