Referenssit - Kuntokeskukset

Skillrun juoksutunnit suosiossa Ruotsissa

KuvaNorberto Lacourt, Qicraft Sweden

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Ruotsin Kalmarissa sijaitseva Malkarsin harjoituskeskus otti suuren harppauksen eteenpäin palvelutarjonnassaan, kun se alkoi tarjota asiakaskunnalleen laadukkaita Skillrun juoksutunteja. Investointi 16 Skillrun juoksumattoon on kannattanut, sillä tuntien määrää on jouduttu ensimmäisten kuukausien aikana lisäämään 14:sta peräti 23:een viikkotuntiin.  

Hiljattain Skillrun-juoksumattojen määrää on myös suuren kiinnostuksen vuoksi lisätty ja nyt Malkarsin juoksutunneille mahtuu yhteensä 20 harjoittelijaa kerralla.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLRUN

TechnogymSKILL LINE - SKILLRUN

Lue lisää

“Olemme onnistuneet erilaistamaan itsemme kilpailijoista tarjoamalla Skillrun juoksutunteja.”

Felix Loftenius
Ohjaaja, Malkars

Skillrun juoksutunnit konseptoitiin asiakaskunnan mukaan

Malkarissa analysoitiin asiakaskuntaa tarkasti ennen Skillrun juoksutuntien lanseeraamista. Malkarsissa tarjotaan kolmen tasoisia ”Run Challenge” tunteja: Aloittelija, Keskitaso ja Edistynyt.

Asiakasanalyysin perusteella päädyttiin luomaan myös ”Walk Challenge” tunti. Tällä tunnilla osallistumiskynnystä on laskettu reilusti, mikä auttaa houkuttelemaan yhä useampia asiakkaita Skillrun juoksustudioon.

”Kalmar on tunnettu triatlonperinteistään, mikä toki myötävaikuttaa tämän tyyppisen ryhmäliikuntamuodon suosioon, mutta kyse on enemmästä. Olemme panostaneet paljon tuotteistamiseen, henkilöstön koulutukseen, markkinointiin ja kokonaisvaltaisen kokemuksen luomiseen. Tällä reseptillä suosio on saatu syntymään”, kertoo Janne Strindhag Malkarsin kuntokeskuksessa.

Juoksutunneista vastaava Felix Loftenius sanoo, että juoksumaton fantastisten ominaisuuksien ja niihin liittyvien digitaalisten järjestelmien yhdistelmän ansiosta he ovat pystyneet luomaan niin menestyvän tuotteen.

Matalamman kynnyksen ”Walk Challenge” tunti auttaa houkuttelemaan mukaan yhä useampia asiakkaita.

Lue myös: SkillBike-tunnit lisäävät suosiotaan

Lue myös: Pyöräilyharrastajan unelma Skillbike Studio Raumalla

Lue myös: Elämyksellinen soutustudio houkuttelee kuntosalikävijöitä ja ryhmäliikkujia Varkaudessa

Lue myös: Elämyksillä uusia tulovirtoja – Skillrow soutustudio