Referenssi

Elämyksellinen treenikonsepti toi lisätuloja kuntokeskukselle

KuvaQicraft Norway

Ota meihin yhteyttä
Jarkko Mölsä

Jarkko Mölsä

Sales Manager

+358 40 5448857

Jäsenmäärän ja tulojen kasvua Skill Performance premium-alueen avulla

Norjalainen Family Akropolis Åssiden on yksi kolmesta Akropolis-kuntokeskuksesta Etelä-Norjassa sijaitsevassa Drammenissa. Kuluneen vuoden aikana kuntokeskus on panostanut elämyksiin perustuvan treenikonseptin tarjoamiseen. Panostukset ovat tuottaneet tulosta sekä jäsenten määrän, että tulojen kasvun muodossa.

Skill Performance-treenialueella on kaksitoista Skillrun-juoksumattoa, kuusi Skillrow-soutulaitetta, kuusi Skillbike-pyörää, kolme Half-rackiä ja kahvakuulia. Lisäksi Technogym Skilltoolsien avulla tarjotaan erilaisia ​​HIIT- ja ryhmätunteja. Tunnit ovat jäsenten saatavilla pientä kuukausittaista lisämaksua vastaan.

Toistaiseksi yli 35% jäsenistä on ostanut oikeuden Skill Performance-tunneille mikä on hyvää kasvua myyntiin. Skill Performance on yksi Technogymin Club 4.0 -formaateista, joiden avulla kuntokeskus voi tarjota jäsenilleen henkilökohtaisia ​​ja kiinnostavia treenikokemuksia.

Skill Performance-alueen lisäksi Akropolis Åssidenin valikoimasta löytyy mm. Selection- ja Excite-sarjan laitteita, Group Cycle spinningpyörät, Skill Line -laitteita ja asiakkaiden käytössä on MyWellness-sovellus harjoittelun seurantaan.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLRUN

TechnogymSKILL LINE - SKILLRUN

Lue lisää

Elämyksellisten Skill Performance tuntien kysyntä on räjähtänyt

Skill Performance-tilassa pidetään viikottain useita erilaisia ​​HIIT- ja kiertoharjoittelutunteja jopa 24 osallistujan voimin. Kuntokeskukselta löytyy myös muun muassa juoksu- ja kävelytunteja.

Tunneista on tullut todella suosittuja ja niihin ilmoittaudutaan Akropoliksen oman sovelluksen kautta. PT:n ja ohjaajien mukaan moni jopa laittaa puhelimeensa hälytyksen, jotta muistaa varata paikkansa tunneille ajoissa.

”Meidän on siis täytynyt tehdä jotain oikein” kertoo Geir Kristensen, Family Akropolis Drammenin ohjaaja ja NLP-valmentaja.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLRUN CLASS – juoksutunnit

TechnogymRyhmäliikunta - SKILLRUN CLASS – juoksutunnit

Lue lisää
skill performance tunnit

Aiheeseen liittyvä tuote
Mywellness sovellus

TechnogymTechnogym Treenisovellukset - Mywellness sovellus

Lue lisää

Parhaat digitaaliset ratkaisut ja treenikokemukset

Family Akropolis-ketjussa elämyksellinen treenikonsepti syntyy digitaalisuuden ja treenin yhdistämisestä. Tom Erik Oxholm on aiemmin kertonut ajatuksistaan Treningsindustrien.no-julkaisussa:

”Tiedämme teknologian olevan yksi modernin kuntokeskuksen kolmesta johtavasta suuntauksesta. Tähän olemme tarttuneet ja kehitys jatkuu koko ajan. Yksi tavoitteistamme on olla alan johtava tekijä tässä. Meillä on Technogymin uusimmat kuntopyörät ja juoksumatot, joissa harjoitteludata tallentuu pilveen. Olemme alkaneet tarjota myös SkillRow-soututunteja. Teknologiaa hyödynnämme myös salissa Team Beatsin avulla. Ihmiset ovat valmiita maksamaan enemmän, jos he saavat nykyistä korkeampaa laatua vastineeksi. Mittaamme tätä koko ajan, sillä laadun, palvelun ja kokemuksen on oltava sopusoinnussa. Meidän on oltava siinä parhaita. ”

Lähde: treningsindustrien.no

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLROW soututunnit

TechnogymRyhmäliikunta - SKILLROW soututunnit

Lue lisää

Ryhmäliikunnan osalta tavoitteemme on olla paras alueellamme. Seuraamme tiiviisti kuntosaliharjoittelun suuntauksia ja kehitystä – ja olemme valmiita investoimaan.

Erik Oxholm

Hyvää palautetta jäseniltä

Geir Kristensen – Family Akropolis Åssidenin ohjaaja ja NLP-valmentaja ohjaa useita Skill Performance-tunteja viikossa ja jäseniltä saatu palaute on ollut ylistävää:

”Treeni ei ole koskaan ollut yhtä hauskaa kuin Skillissä. Hyvä konsepti ja uskomattoman motivoivat ohjaajat.”

”Uutta, kekseliästä ja hauskuuskin tarttuu.”

”Mielettömän hyvä tapa treenata. Se, että voi harjoitella yhdessä ja vielä ohjaajien kanssa, joilta saa tietoa ja lisää motivaatiota. Tunnin jälkeen on niin hyvä fiilis, kun tuntee saaneensa paljon aikaan.”

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLBIKE Sisäpyörä

TechnogymSKILL LINE - SKILLBIKE Sisäpyörä

Lue lisää

Elämyksellinen treenikonsepti tuo vielä enemmän lisäarvoa nykyisille jäsenille

Tilasuunnittelua, laitteiden lukumäärää, kokoa ja tiloissa toteutettavia tunteja voi helposti mukauttaa kullekin kuntokeskukselle. Vuoden 2020 treenisuuntaukset osoittivat myös, että kiinnostus ja kysyntä HIIT-treeniä ja ryhmäharjoituksia yhdisteleviä tunteja kohtaan tulee kasvamaan huomattavasti. Kasvu jatkuu sitä mukaa, kun jäsenet ovat päässeet kokemaan elämyspohjaisia tunteja.

Club 4.0-konsepti auttaa eri kokoisia kuntokeskuksia kasvattamaan myyntiä olemassa olevalla jäsenpohjalla ilman, että jäsenmäärä kasvaisi. Formaatit mahdollistavat erilaisten ratkaisujen räätälöinnin erilaisiin keskuksiin.

Mahdollisuuksia on paljon, joten ota meihin yhteyttä jo tänään niin kerromme miten voimme luoda yhdessä ainutlaatuisia treenielämyksiä jäsenillesi.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLMILL Class

TechnogymRyhmäliikunta - SKILLMILL Class

Lue lisää