Artikkeli

HIIT-harjoittelu ja butiikkikonseptit ryhmäliikuntamuotoina

TekstiElisa Aunola

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Intensiiviset HIIT-ryhmäliikuntatunnit kuntokeskuksissa

Intensiiviset HIIT-tunnit ovat suosittuja ryhmäliikuntamuotoja paljon puhutuissa butiikkistudioissa. Suomessa tällaisia treenejä toteutetaan myös monipuolisissa kuntokeskuksissa shop-in-shop ratkaisuilla. Perinteisen kuntosalin rinnalla toimii yksi tai useampi eri lajeihin tai liikuntamuotoihin keskuttynyt studio. Asiakas voi valita, minkä tyyppiset konseptit hänen liikuntatottumuksiin sopivat ja ostaa ne lisäpalveluna kuntosalijäsenyytensä kylkeen.

Konseptipalvelun tarjoajalle tämä mahdollistaa lisäansiot syvällisesti mietityn palvelun kautta. Digitaalisuus on usein vahvasti läsnä.

Lue myös: Kuinka luoda koukuttava harjoittelukokemus?

Aika on kallista, mutta samalla se on joustava käsite. Siksi intensiiviset HIIT-tunnit ovat suosiossa. Niille ehtii vaikka lounastauolla.

 

Butiikkikonsepteja kilpailuhenkisille ja lajiuskollisille

Technogym on huomioinut uudet suuntaukset, asenteet ja käyttäytymisen muutokset ja tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia toteuttaa nopeita, haastavia ja asiakkaan mukaan skaalautuvia HIIT-konsepteja.

Skillrun Class juoksutunnit

Skillrun yhdistää aerobisen ja voimaharjoittelun. Se tarjoaa mahdollisuuden tuottaa juoksutunteja, joissa ohjaaja muuttaa juoksumattojen kaltevuutta ja kukin asiakas valitsee itselleen sopivan vauhdin. HIIT-faneille Skillrun mahdollistaa SkillRun Bootcampin, joka yhdistää juoksua erilaisiin voimaharjoituksiin.

Lue myös:

Skillrun juoksumatto vastaa vaativaan juoksuharjoitteluun, Skillrun class tunnit ovat suosittuja maailmalla

 

Skillbike class pyöräilytunnit

Skillbike on ensimmäinen sisäpyörä, jossa on maantiepyörän tuntu. Skillbike toimii hyvin ryhmäpyöräilyssä. Ohjaajan valmiiksi laatimat reitit mäkistä maastoa mukaillen sekä erityisesti Racet, kilpailut, tuovat sisäpyöräilytunneille aivan uuden kokemuksen.

Lue myös: SkillBike-tunnit lisäävät suosiotaan

spinning cycling sisäpyöräily maantiepyörän tuntu

Skillrow Class soututunnit

Skillrow tarjoaa sisäsoutukokemuksen, joka eroaa totutusta. Multidriven tuottama lisävastus tuo voimaharjoittelun osaksi cardioharjoitusta. Soututunneilla päästään kokemaan niin ikään Race, kilpailuja, mutta myös yhdessä soutamisen tuntua.

Skillrow soutulaitteet voidaan ohjelmoida virtuaalisesti yhteen niin, että soutajaryhmää vie parhaiten eteenpäin yhtenäinen rytmi. Voittajiksi ei selviydykään automaattisesti se porukka, joka soutaa kovimmin, vaan se joka soutaa parhaiten yhteen!

Lue myös: Elämyksellinen soutustudio houkuttelee kuntosalikävijöitä ja ryhmäliikkujia

skillrow soutulaite technogym soututunnit soutukilpailu sisällä

Skillmill Class toiminnallisen harjoittelun tunnit

Skill-perheen ensimmäinen tulokas, rakastettu Skillmill, on sekin saanut ympärilleen tuntikonseptin. Skillmill soveltuu alkuperäisen tarkoituksensa mukaisesti parhaiten monipuolisiin HIIT-harjoituksiin, jossa hyödynnetään kaikkia laitteen haastamia taitoja: voimaa, ketteryyttä, nopeutta ja kestävyyttä.

Lue myös: SKILLMILL™️ Class – Innostavat HIIT-tunnit

HIIT harjoittelu skillmill technogym

Technogymin ryhmäliikuntamuotoja yhdistää se, että asiakas voi skaalata tunnin tason itselleen sopivaksi. Se lisää yhteisöllisyyttä ja jättää hyvän mielen kaikille!

Technogymin ryhmäliikuntakonsepteja on Euroopassa ja Amerikassa jo useita kymmeniä ja naapurimaissamme Ruotsissa ja Norjassa butiikkistudioita sekä shop-in-shop ratkaisuja syntyy nyt ennätystahtiin. Nyt on toteutuksen aika myös Suomessa, sillä butiikkikonseptit ovat nosteessa.

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Jos haluat olla mukana, ota yhteyttä Technogym-edustajaasi!