SKILLMILL™️ – Harjoittele kuten huippu-urheilija

SKILLMILL™️ Class – Innostavat HIIT-tunnit

SKILLMILL ™, yksi Technogymin suosikkilaitteista, mahdollistaa todella innostavat ja koukuttavat ryhmäliikuntatunnit. Moottoroimaton monitoimilaite muuntuu moneksi ja tunnin aikana voidaankin kehittää turvallisesti ja tehokkaasti voimaa, nopeutta, ketteryyttä ja kestävyyttä. Joko yhtä tai useampaa ominaisuutta sen mukaan, millaisen ohjelman ohjaaja tunnille valitsee.

 

 

SKILLMILL™️ – Harjoittele kuten huippu-urheilija_2

SkillMillin monipuolisuus antaa kuntosalille mahdollisuuden käyttää laitteita useilla eri tavoilla tuoton maksimoimiseksi.

SATS ELIXIA toteuttaa suosittuja Build ’n Burn -tunteja hyödyntäen SKILLMILLiejä noin 160 keskuksessaan ympäri Skandinaviaa.

Toisin kuin perinteiset juoksumatot, SKILLMILL toimii käyttäjän omalla voimalla, ja siten asiakas voi säätää vastustustasoa itselleen sopivaksi.

Monipuolisuus mahdollistaa ohjaajan luomaan luovia, haastavia ja erittäin intensiivisiä harjoituksia, jotka parantavat osallistujien suorituskykyä. 

SKILLMILL ™ -konseptin monipuolisuus antaa kuntosalille mahdollisuuden käyttää laitteita useilla eri tavoilla tuoton maksimoimiseksi. Esimerkiksi ryhmäliikuntamuotona ohjaajan kanssa tai virtuaalisena harjoittelukonseptina tai erillisenä harjoituspisteenä kuntosalin toiminnallisella alueella.

Haluatko tietää enemmän SKILLMILL Class ryhmäliikuntakonseptista?

Ota meihin yhteyttä
Elisa Aunola

Elisa Aunola

Digital Sales Specialist, Marketing Specialist

+ 358 (0)40 829 4967