spinning cycling sisäpyöräily maantiepyörän tuntu

SKILLBIKE Class – Pyöräilytunnit

Ota meihin yhteyttä
Elisa Aunola

Elisa Aunola

Digital Sales Specialist, Marketing Specialist

+ 358 (0)40 829 4967

SKILLBIKE on ensimmäinen sisäpyörä, jossa on maantiepyörän tuntu. Hyvä ajoasento, vaihteet ja mäkinousua aidosti muistuttava vastus sekä alamäkikulma saavat niin pyöräilijän kuin triathlonistin vakuuttuneeksi.

SKILLBIKE toimii hyvin myös ryhmäpyöräilyssä. Ohjaajan valmiiksi laatimat reitit mäkistä maastoa mukaillen sekä erityisesti Racet, kilpailut, tuovat sisäpyöräilytunneille aivan uuden kokemuksen.

Yhdessä pyöräily on parasta

Mitä voit odottaa SKILLBIKE pyöräilytunnilta?

  • Sinua haastetaan omalla tasollasi: motivoidut, innostut ja kehityt
  • Tunnilla pyöräillään ohjaajan etukäteen luomaa reittiä, ylämäkiä, alamäkiä ja tasaista. Sinä keskityt suoritukseen ja tarvittaessa vaihdat vaihteita mäkiprofiilin muuttuessa automaattisesti
  • Pyöräilet omalla tasollasi ja sinulle sopivaa vauhtia, toki intensiteettiä ohjaajan ohjeiden mukaan varioiden
  • SKILLBIKE Race on leikkimielinen kilpailu, jossa kilpaillaan etapin kuninkuudesta. Voittaja ei kuitenkaan ole vain se, joka tulee ensin maaliin, vaan kaikki ne, jotka ylittävät omat odotuksensa
  • SKILLBIKE pyöräilytunti on vahva digitaalinen kokemus, joka jättää muistijäljen ja elämyksen

Mitä SKILLBIKE tuntien toteutus vaatii?

SKILLRIKE pyöräilytuntien toteuttamiseen tarvitset tilaan ja asiakasmäärään suhteutetun määrän SKILLBIKE pyöriä, Unity Self -kioskin, jolta tunnin kulkua ohjataan sekä valitun tunnin kuukausipohjaisen lisenssin. Iso screen, hyvä äänentoisto ja sopiva valaistus kruunaavat elämyksen.

SKILLBIKE CLASS tunnit mahdollistavat lisähinnoitellut palvelut, ja näin ollen investoinnin tuottoa kannattaakin arvioida etukäteen oikean hinnoittelun tekemiseksi.