Referenssit - Kuntokeskukset

Premium-kuntosalin perustaminen lähti vahvasta visiosta

KuvaSuper Otus

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Premium-kuntosali tuo luksusta ja yhteisöllisyyttä treeniin

King4Fit on Vantaan Kuninkaanmäessä sijaitseva premium-kuntosali, joka tarjoaa asiakkailleen korkealuokkaisia ja yhteisöllisiä treenikokemuksia. Asiakkaita hemmotellaan tasokkaan kuntosalin lisäksi mm.  valmennuksellisilla soutu-, jooga- ja muilla pienryhmätunneilla sekä virtuaalisesti ohjatuilla tunneilla. Viimeisen päälle sisustettujen tilojen yleisilmeessä mitään ei ole jätetty sattuman varaan, vaan jokainen yksityiskohta henkii ylellistä ja harmonista tunnelmaa. 

Laadukkaita palveluita pienemmälle asiakaskunnalle

Unelma omasta kuntokeskuksesta alkoi konkretisoitua sopivan tilan ja yrittäjäkumppanin löydyttyä. Aino-Kaisa Komulainen ja Tony Strömsholm puolisoineen halusivat toteuttaa kuntokeskuksen, joka ei olisi aivan tavanomainen. Laadukkaan treenin lisäksi he halusivat kuntosalille tunnelmaa, joka toisi sekä hengähdystauon arjen kiireistä ja kenties myös ripauksen luksusta. Laadukkaalle kuntokeskukselle olisi kysyntää alueen omakotitaloasukkaiden keskuudessa ja päätös pienemmälle asiakaskunnalle suunnatusta kuntokeskuksesta kypsyi nopeasti.

”Me halusimme luoda kuntosalin, jossa olisi yhteisöllisyyttä. Suurten massojen tavoittelemisen sijaan tavoitteeksemme kirkastui laadukkaiden palveluiden tarjoaminen pienemmälle asiakaskunnalle”, kertoo Aino-Kaisa.

premium-kuntosalin perustaminen qicraft

Rohkeus lähteä perustamaan premium-kuntosalia syntyi sekä asiakkaiden tarpeiden tuntemisesta että huolellisesta suunnittelusta.

Kumppanin avulla visio vietiin toteutukseen

Vahvan vision toteuttamiseen kaivattiin asiansa osaavaa kumppania, joka veisi ideat toteutukseen asti ja joka pystyisi olemaan toiminnan tukena myös jatkossa. Kumppaniksi valikoitui Qicraft, joka oli mukana alusta asti sparraamalla uusien ideoiden ja konseptien suunnittelua. Laitevalinnoissa haluttiin keskittyä parhaaseen mahdolliseen suorituskykyyn ja monipuolisuuteen.

”Technogymin ratkaisut olivat meille ennestään tuttuja, joten olimme jo valmiiksi vakuuttuneita että se on ainoa oikea valinta premium-tason kuntosalille. Emme suoraan sanoen edes pohtineet muita vaihtoehtoja”, taustoittaa Tony.

premium-kuntosali technogym

King4Fitin sisustuksessa on huomioitu jokainen yksityiskohta. Materiaalit, brändin mukaiset värit ja huolella suunniteltu valaistus luovat yhdenmukaista ja ylellistä tunnelmaa.

Aino-Kaisa ja Tony arvostavat myös sitä, että laitteiden ylläpito ja huolto hoituu saman kumppanin kautta. Tämä mahdollistaa yrittäjän keskittymisen oman ydinliiketoimintansa pyörittämiseen. Huollon lyhyt vasteaika on ehdottoman tärkeää, sillä asiakkaiden treenin sujuvuus on varmistettava.

premium-kuntosali qicraft huolto

Yksilöllisiä palveluita ja yhteisöllisyyttä digitaalisten ratkaisujen avulla

King4Fitin Skillrow-soutustudio on hyvä esimerkki yhteisöllisyyden luomisesta, sillä moni asiakas on löytänyt uuden ulottuvuuden harjoitteluunsa ja uskaltautunut haastamaan itseään yhteisöllisen lajin parissa. Technogymin virtuaaliratkaisujen avulla asiakkat voivat harjoitella studiossa myös itsenäisesti tai vaikkapa kisailla muualla maailmassa olevien treenaajien kanssa. Tämä tuo uusia mahdollisuuksia palvelutarjontaan ja saa asiakkaat viihtymään palveluiden parissa pitempään.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLROW soututunnit

TechnogymRyhmäliikunta - SKILLROW soututunnit

Lue lisää

Asiakkaista halutaan pitää huolta myös kuntokeskuksen ulkopuolella, joka onnistuu Technogymin MyWellness-sovelluksen avulla. Sovellus on saumaton osa King4Fitin palvelukokonaisuutta: sen kautta varataan paikka pienryhmätunneille, sillä kirjaudutaan laitteille ja tallennetaan harjoittelutiedot ja sen kautta asiakkaat voivat myös seurata harjoitusohjelmaansa.  Kun asiakas ei pääse kuntosalille, hän voi treenata kotoa käsin Mywellness-sovelluksen virtuaaliohjelmien kanssa.

Qicraft – ideat toiminnan kehittämiseen – clubs

“Qicraftin avulla pystymme luomaan jokaiselle asiakkaalle yhteisöllisyyden lisäksi myös yksilöllistä palvelua, kuten virtuaalisesti ohjattuja tunteja. Saamme ideoita ja vinkkejä toimintamme kehittämiseen.”

Aino-Kaisa Komulainen-Määttä
Yrittäjä, King4Fit
Lue Lisää
premium-kuntokeskus Technogym

Edelläkävijyys vaatii rohkeutta ja suunnitelmallisuutta

Aino-Kaisa ja Tony kokevat saavansa Qicraftilta hyvin ideoita ja inspiraatiota uusien palveluiden kehittämiseen. Toiminnassa pyritään olemaan koko ajan askeleen edellä, sillä edelläkävijänä pysyminen vaatii palveluiden jatkuvaa kehittämistä, vahvaa asiakastuntemusta ja asiakkaiden odotusten ylittämistä.

Technogym-Qicraft – tulevaisuus – clubs

“Technogymin ratkaisut ovat tulevaisuutta jo nyt. Qicraftin avulla saamme niistä kaiken irti ja sitoutamme asiakkaat palveluihimme entistä paremmin.”

Tony Strömsholm
Yrittäjä, King4Fit
Lue Lisää

Aino-Kaisalla ja Tonylla on hyviä vinkkejä kuntosalin perustamista pohtivalle. Oman vision kirkastaminen on perusedellytys: on mietittävä tarkkaan keille palveluita haluaa kohdistaa, kaikkea kaikille vai kohdennetumpia palveluita rajatummalle joukolle? Mitä asiakkaat arvostavat? Miten vastaat heidän odotuksiinsa myös jatkossa? Toiminnan tulisi tähdätä siihen, että kuntokeskus pystyy myös ylittämään asiakkaidensa odotukset.

Premium-kuntosalin perustaminen vaatii omassa visiossa pysymistä ja rohkeutta seurata sitä suunnitelmallisesti askel askeleelta. ”Valitse hyvä kumppani, joka pystyy tekemään kanssasi visiostasi totta”, summaa Tony.

premium-kuntosali King4Fit syntyi omistajiensa vahvasta visiosta

King4Fit-yrittäjät luottivat alusta alkaen omaan visioonsa premium-tason kuntokeskuksesta.