Referenssit - Kuntokeskukset

Selkeä konsepti auttoi kuntokeskusta erottautumaan kilpailijoista

KuvaDaniel Fredriksson

Ota meihin yhteyttä
Jarkko Mölsä

Jarkko Mölsä

Sales Manager

+358 40 5448857

Selkeästi konseptoidut palvelut ja viihtyisät tilat auttavat erottautumaan

Käynti NTC-kuntokeskuksessa on paljon enemmän kuin pelkkä treeni. Yleisilmeeltään modernissa ja raikkaassa kuntokeskuksessa kaikki tuntevat olonsa tervetulleiksi ja harjoittelusta on luotu aidosti kokonaisvaltainen kokemus. Tämän taustalla ovat selkeä konsepti ja panostukset sekä henkilöstöön, että laadukkaisiin laitteisiin.  NTC:ssä yhteisöllisyys ja liikunnan ilo on kaiken ytimessä.

Tavoitteena hyvä olo ja yhteisöllisyys

NTC aloitti toimintansa vuonna 2017, kun Titti ja Håkan Cederwall sekä Jonas ja Charlotte Carlén ostivat yrityksen edelliseltä omistajalta. Visio oli alusta alkaen selkeä ja perustui omistajien omaan intohimoon liikuntaa ja hyvinvointia kohtaan. Nykyään NTC koostuu neljästä harjoittelutilasta. Yrityksellä on neljän omistajan lisäksi 23 työntekijää, joista osa on yrittäjiä.

 

Technogym – clear spaces- club

“Intohimomme liikuntaa ja hyvinvointia kohtaan ajaa meitä kehittymään jatkuvasti. Halusimme luoda selkeän ja viihtyisän ympäristön, jossa tarjottaisiin myös uusinta tietotaitoa hyvinvoinnista. Missiomme on viedä liikunnan iloa eteenpäin ja luoda korkeluokkaisia treenielämyksiä yhdessä asiakkaidemme kanssa. ”

Titti Cederwall
Osaomistaja, NTC
Lue Lisää

Asiakkaat kaipaavat elämyksiä

Kilpailijoista erottautuminen on tänä päivänä tärkeämpää kuin koskaan, sillä uusia kuntokeskuksia avataan jatkuvasti. Tarjonnan on oltava selkeää sekä tuotteiden, että palveluiden osalta. Asiakkaiden on tiedettävä, mitä he voivat treeniltä odottaa. NTC haluaa erottua joukosta panostamalla laatuun niin laitteiden, kuin henkilöstönkin osalta. Näin varmistetaan, että asiakkaat tuntevat olonsa tärkeäksi ja että heistä pidetään hyvää huolta.

”Pyrimme NTC:ssä aina kehittämään itseämme sekä yksilöinä, että ohjaajina. Haluamme asiakkaidemme kokevan, että heistä välitetään ja että kanssamme on turvallista treenata. Se on koko toimintamme kulmakivi. Nykyään moni tuntee painetta kuntoilla vain kuntoilemisen vuoksi, tätä haluamme haastaa. Toivomme asiakkaidemme tulevan meille treenaamaan siksi, että siitä tulee hyvä olo ja koska kanssamme on mukava treenata. Asiakkaat sitoutuvat toimintaan paremmin kun he näkevät, että heistä todella pidetään huolta,” kertoo osaomistaja Titti Cederwall.

NTC Kista erottautuu joukosta boutique-konseptin avulla

Asiakaslupauksen lunastamine on helppo todeta kun vierailee NTC Volt Kistassa. Siistit ja selkeät tilat tarjoavat asiakkailleen 4 eri konseptia saman katon alla. Asiakkaan on helppo valita itselleen kulloinkin sopiva treenimuoto.

Ryhmäliikunta
Mukaansa tempaavaa, hauskaa ja tehokasta ryhmäliikuntaa. Asiakkaille on tarjolla myös normaaliin ryhmäliikunta-aikatauluun sisällytettyjä virtuaalitunteja, jotta  jokaiselle löytyisi sopiva aika treenata.

Voimaharjoittelu
Tyylikkäissä tiloissa voi treenata sekä yksin, että personal trainerin kanssa.

HIIT- treeni
Bootcamp-kulmauksessa voi tehdä rankemmankin harjoituksen joko yksin, ohjatusti tai omalla porukalla. HIIT-kulmauksesta löytyy Skillrun-juoksumatto ja Technogym Bench-treenipenkki, joita yhdistellään sujuvasti harjoituksen aikana.

Biocircuit – kiertoharjoittelu
Biocircuit tarjoaa asiakkaille voimaharjoittelua turvallisesti ja helposti, asiakkaan tasosta ja tavoitteesta riippumatta. Ensimmäisellä kerralla asiakkaan kanssa käydään läpi laitteiden oikeat asetukset yhdessä ohjaajan kanssa. Sen jälkeen asiakkaan tarvitsee vain kirjautua sisään ja laitteet säätyvät automaattisesti, ohjaten käyttäjäänsä tekemään harjoitukset oikealla tavalla. Harjoitusdata tallentuu automaattisesti.

Titti Cederwall taustoittaa syitä Biocircuit-kiertoharjoittelukonseptin investoinnin takana:

”Valitsimme Biocircuitin, koska halusimme tarjota tehokkaan ja turvallisen, kontrolloidumman tavan tehdä voimaharjoittelua. Asiakkaat voivat harjoitella juuri sillä intensiteetillä, mikä heille kulloinkin sopii, kukin oman tasonsa mukaan. Konseptin avulla tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa.”

Asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöidyt jäsenyydet tuovat uusia mahdollisuuksia lisämyyntiin

Neljän boutique-konseptin avulla Volt voi tarjota asiakkailleen joustavampia jäsenyyksiä sen mukaan, mihin asiakas haluaa osallistua. Asiakas valitsee jäsenyyden sen mukaan, millaista treeniä hän haluaa tehdä. NTC Volt päätti hiljattain kutsua kaikki asiakkaansa kokeilemaan Biocircuit-treeniä tietyn aikaa, tutustuttaakseen heidät tehokkaampaan ja helpompaan tapaan tehdä voimaharjoittelua. Jatkossa Biocircuit on kuitenkin maksullinen lisätuote, jonka asiakas voi halutessaan lisätä jäsenyyteensä.

Jatkossa Volt suunnittelee hyödyntävänsä Biocircuitia myös kuntoutukseen, jonka aikana asiakas voi harjoitella kuntokeskuksessa yhdessä naprapaatin tai fysioterapeutin kanssa. Näin kuntoutuksessa olevia potentiaalisia asiakkaita saadaan tutustutettua aktiiviseen harjoitteluun. Mahdollisuuden treenin tarjoamiseen tutussa ja turvallisessa paikassa myös kuntoutuksen jälkeen toivotaan kannustavan heitä liittymään kuntokeskuksen jäseneksi. Tällöin Biocircuit-konsepti on tärkeä keino lisämyyntiin.

Technogym – quality/concept – club

“Laadukkaiden palvelujen tarjoaminen on toimintamme keskeisin ajuri. Haluamme sekä kehittää osaamistamme jatkuvasti, että tarjota asiakkaillemme laadukkaimmat välineet treeniin. Tämän pystymme toteuttamaan Technogym-laitteiden ja -ratkaisujen avulla. Laitteet on varustettu uusimmalla teknologialla ja tyylikkään ulkomuodon ansiosta ne istuvat hyvin tilojemme tyyliin. Kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että näitä laitteita on jokaisen helppo käyttää. ”

Titti Cederwall
Osaomistaja, NTC
Lue Lisää