Referenssit - Kuntokeskukset

Biocircuit-kiertoharjoittelu toi uusia asiakkaita kuntokeskukseen

KuvaHimlafoto

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Kiertoharjoittelukonsepti auttaa asiakkaita saamaan enemmän tuloksia harjoittelusta

Jokainen kuntokeskus haluaa nähdä asiakkaidensa saavuttavan harjoittelulle asettamansa tavoitteet. Mutta miten ylipäätään houkutella uusia asiakkaita kuntokeskukseen? Miten saada eniten fyysistä aktiivisuutta tarvitsevat innostumaan kuntoilusta? Biocircuit-kiertoharjoittelu oli ruotsalaisen kuntokeskus Wellness Studion ratkaisu tähän. Konsepti madaltaa uusien asiakkaiden kynnystä harjoittelun aloittamiseen ja Biocircuitin avulla Wellness Studio varmistaa uusille asiakkailleen tehokkaan ja henkilökohtaisesti räätälöidyn harjoittelun. Kiertoharjoittelukonseptin avulla entistä useampi uusista asiakkaista saavuttaa tavoitteensa ja myös jatkaa asiakkuuttaan kuntokeskuksessa.

Laadukkaat palvelut toiminnan ytimessä

Wellness Studio on kuntokeskusketju, jolla on yhteensä 28 toimipistettä Etelä-Ruotsissa. Tiloissa tarjotaan voimaharjoittelua, aerobista harjoittelua ja ryhmäliikuntaa. Wellness Studio haluaa tarjota asiakkailleen huippuluokan asiakaskokemuksen, jota rakennetaan laadukkaiden palveluiden, tilojen ja harjoitusvälineiden avulla. Kokonaisvaltaisen ja sujuvan treenikokemuksen tuottamiseen kaivattiin osaavaa kumppania, joka pystyisi toimittamaan siihen tarvittavat laite- ja digitaaliset ratkaisut.

Technogym – quality equimpent/digital – CLUB

“Valitsimme Technogymin, koska laiteratkaisut ovat erittäin korkeatasoisia niin teknisesti, kuin ulkomuodoltaankin. Teknologian ansiosta voimme käyttää samaa sovellusta ja ratkaisua kaikkiin tarjoamiimme konsepteihin. AsiakkaideN käyttökokemuksesta tulee sujuvampi, kun heidän tarvitsee seurata vain yhtä sovellusta.”

Joachim König
TOIMITUSJOHTAJA JA OSAOMISTAJA, WELLNESS STUDIO
Lue Lisää

Technogymin Biocircuit-kiertoharjoittelukonsepti valittiin useaan Wellness Studion toimipisteeseen. Biocircuit on automatisoitu kiertoharjoittelukonsepti, jossa laitteet mukautuvat käyttäjänsä mukaan. Wellness-studion tavoitteena on, että asiakkaat saavat treenistä kaiken mahdollisen hyödyn irti jo alusta alkaen. Kun tuloksia tulee nopeammin, on liikunnan säännöllisyydestä helpompi  pitää kiinni.

Biocircuit – tehokas ja monipuolinen kiertoharjoittelu

Biocircuit on automatisoitu kiertoharjoittelukonsepti, jossa harjoitetaan sekä aerobista kuntoa, että voimaa. Laitteet säätyvät automaattisesti käyttäjään mukaan. Ohjelmia löytyy erilaisten kohderyhmien ja tavoitteiden mukaan. Näin Biocircuit on helposti räätälöitävissä jokaiselle käyttäjälle. Ohjelmissa keskitytään erilaisiin tavoitteisiin, kuten painonpudotukseen, lihasvoiman kasvattamiseen tai liikkuvuuteen.

Ensimmäisellä käyttökerralla asetukset määritellään yhdessä personal trainerin kanssa. Sen jälkeen käydään läpi harjoitustavoitteet, valitaan ohjelma ja viedään asetukset laitteille. Seuraavalla kerralla asiakkaan tarvitsee vain kirjautua sisään ja aloittaa harjoittelu. Kun asetukset on tallennettu ensimmäisellä kerralla, laitteet mukautuvat käyttäjän mukaan. Harjoitusdata tallentuu sekin automaattisesti sovellukseen, josta asiakkaan ja PT: on helppo seurata harjoittelun edistymistä.

Tärkeä osa asiakaspolkua

Wellness Studio pitää hyvää huolta siitä, että asiakkaat saavat todella aloitettua harjoittelunsa jäsenyyden solmimisen jälkeen. Kaikki uudet jäsenet saavat kaksi istuntoa personal trainerin kanssa ja yleisin alku jäsenpolulle ona harjoittelun aloittaminen kiertoharjoittelumuotoisesti. Biocircuit on tehokas ja helppo tapa saada treeni alkuun ja siksi se toimiikin eräänlaisena ovenavaajana tulevaan kuntosaliharjoitteluun.

Biocircuitista tuli asiakkaiden suosikki

Wellness Studion asiakkaat arvostavat Biocircuitia, sillä monelle uudelle treenaajalle turvallisuuden tunne on tärkeää. Kun asetuksia tai liikkeitä ei tarvitse osata ulkoa, treeni on helpompi tehdä. Samalla voi olla varma, että kaikki asetukset ovat oikein ja ammattilaisen kanssa katsottu ensimmäisellä treenikerralla. Biocircuit-kiertoharjoittelun suosio piilee myös sen aikatehokkuudessa. Treeniä tehdessä ei kulu aikaa ihmettelyyn tai laitteiden säätämiseen, kun kaikki toimii automatisoidusti.

Biocircuit – turvallisuus ja itseluottamus – CLUB

“Asiakkaamme ovat todellakin ottaneet Biocircuitin omakseen. Kiertoharjoittelu tarjoaa heille turvallisemman olon ja lisää samalla itseluottamusta harjoittelun suhteen. Alun Biocircuit-harjoittelun heidän on luontevampi siirtyä kuntosaliharjoittelun pariin. ”

Kajsa Karlsson
SITE MANAGER JA PT, WELLNESS STUDIO LYCKEBY
Lue Lisää

Biocircuit on yksinkertainen ja tehokas startti treenipolun aloittamiseen, mutta kiertoharjoittelu toimii hyvin myös kuntosaliharjoittelun ohessa. Moni kaipaa vaihtelua itse ohjattuun harjoitteluun ja nauttii siitä, kun voi silloin tällöin korvata salitreenin automaattisella kiertoharjoittelulla.

Haluatko tietää lisää Biocircuitista? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!