Intility luo tulevaisuuden työympäristöä Technogymin avulla

Tulevaisuuden työympäristöstä löytyy ammattitason kuntosali

Hyvinvointiin kannustava ja inspiroiva työympäristö on monelle yritykselle yhä tärkeämpi keino sekä henkilökunnan sitouttamisessa, että uusien lahjakkuuksien rekrytoinnissa. Norjalainen IT-yritys Intility aloitti kunnianhimoisen matkan kohti tulevaisuuden työympäristöä, jossa avaintekijöinä ovat terveys ja hyvinvointi. Osana uudenlaista työympäristöä on huippuluokan kuntosali, joka varusteltiin Technogym-kuntosalilaitteilla.

Teknologia ja innovaatio tuotiin myös työpaikan kuntosalille

Ajatus työpaikan kuntosalista sai alkunsa visiosta luoda työympäristö, jonne saapumista työntekijät odottavat. Työpaikan kuntosalin tulisi olla tila, jossa liikunnasta tulee elämys ja jossa työntekijät kuntoilisivat jopa mieluummin, kuin kaupallisella kuntosalilla. Laadukkaiden laitteiden lisäksi Intilityn kuntosalilla on käytössä useita Technogymin digitaalisia ratkaisuja. Suosituilla juoksu- ja spinning-alueella voi osallistua virtuaalisille ryhmätunneille useita kertoja viikossa. Työntekijöillä on käytössään Technogymin Mywellnes-treenisovellus, jota hyödynnetään sekä tuntien varaamiseen, että liikunnan seurantaan.

työpaikan kuntosali kuntopyörä

Työpaikan kuntosali kannustaa liikkumaan enemmän

  • Intilityllä uskotaan aktiivisten ja hyvinvoivien työntekijöiden suoriutuvan paremmin myös työssä. Siksi liikuntatarjontaa laajennettiin entisestään, jotta yhä useammalle työntekijälle löytyisi mielekäs tapa kuntoilla. Oma wellness-osasto suihkuineen ja pyyhepalveluineen auttaa alentamaan kynnystä kuntoiluun. Intilityn 550:sta työntekijästä 350 työskentelee Oslon toimipaikassa päivittäin. Heistä jopa puolet hyödyntää työpaikan kuntosalia säännöllisesti. Työpaikan kuntosalin päivittäinen kävijämäärä on noin 30 henkilöä. 

Voimaharjoittelu

Kuntopyörät

 

Crosstrainerit

Juoksumatot

Tyylikäs kuntosali on erottautumistekijä

Kuntosalin sisustus mukailee viiden tähden hotellin tyyliä, mikä on osaltaan lisännyt tilan viihtyvyyttä myös sisäisenä verkostoitumispaikkana. Työympäristö, jossa voi tehdä terveellisiä valintoja myös kuntoilun suhteen on tuonut Intilitylle kilpailuetua IT-alan rekrytointimarkkinoilla.

tyylikäs kuntosali työpaikalle
toiminnallinen treeni työpaikalla

Avaimet käteen-kuntosaliratkaisu yritykseesi?

Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

Tutustu muihin referensseihin

 

AC Logistics

Työpaikan kuntosali helpotti työntekijöiden arkea.

 

Naava

Naava tukee työhyvinvointia aktiivisen työympäristön avulla.

 

Unity

Unity luo lisäarvoa asukkaille kuntoilutilojen avulla.

 

Martela

Työpaikan kuntosali pitää Martelan työntekijät liikkeessä.

intility-luo-tulevaisuuden-tyymprist-technogymin-avulla