Referenssit - Yritykset

Hyvinvointia ja ajansäästöä työpaikan kuntosalin avulla

Ota meihin yhteyttä
Joachim Bartholdi

Joachim Bartholdi

Account Manager

+358 (0)400 764454

Työpaikan kuntosali helpotti työntekijöiden arkea

Norjalainen logistiikkayritys Air Cargo Logistics AS halusi tukea työntekijöidensä hyvinvointia tarjoamalla mahdollisuuden työpaikalla kuntoiluun. Laadukas työpaikan kuntosali helpottaa hektistä arkea, kun treenin voi tehdä joustavasti työpäivän aikana tai sen ympärillä. Kuntosalin suosituimmaksi treeniksi on osoittautunut Technogymin Biocircuit-kiertoharjoittelu.

työpaikan kuntosali technogym

Työpaikalla kuntoilua joustavalla mallilla

AC Logisticsin kuntosali on työntekijöiden käytössä pitkin vuorokautta ja sitä hyödynnetään joustavalla mallilla. Osa tekee treeninsä lounasaikaan, osa ennen tai jälkeen työpäivän. Aiemmin jo aktiivisesti kuntoilevat ovat siirtäneet suurimman osan treeneistään ​​toimistolle ja lähempänä asuvat hyödyntävät kuntosalia usein myös viikonloppuisin.

”Investointimme työpaikan kuntosaliin on lisännyt kokemusta työhyvinvoinnin lisääntymisestä, tämä on suosittu keskustelunaihe toimistollamme”, kertoo logistiikkapäällikkö Tord Kongsvik.

työpaikalla kuntoilu
Aiheeseen liittyvä tuote
BIOCIRCUIT kiertoharjoittelu

TechnogymBIOCIRCUIT - BIOCIRCUIT kiertoharjoittelu

Lue lisää

Matalan kynnyksen harjoittelu kannustaa mukaan myös aloittelijoita

Yksi AC-logistiikan suosituimmista laiteratkaisuista on Biocircuit-kiertoharjoittelu, jotka käytetään kuntopiirimäisessä treenissä. Harjoittelu on helppo aloittaa, kun laitteet mukautuvat käyttäjänsä mukaan. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen laitteiden säädöt asetetaan käyttäjäkohtaisesti, jonka jälkeen asento ja vastus mukautuvat automaattisesti. Turvallisempi ja matalan kynnyksen harjoittelumuoto minimoi loukkaantumisriskiä ja säästää myös aikaa, kun harjoitus alkaa samantien.

kiertoharjoittelu technogym työpaikan kuntosali

Liikunnan avulla rakennetaan myös organisaatiokulttuuria

Yhtiön kasvun yhteydessä haluttiin panostaa myös kaupallista kuntosalia vastaaviin kuntoilutiloihin, joten suunnitelma työpaikan kuntosalista sisällytettiin tilojen laajennukseen. Investointipäätös syntyi sekä tahtotilasta panostaa sekä työntekijöiden terveyden edistämiseen, että yhteisöllisyyden lisäämiseen. Treenituokiot tuovat yhdessä tekemisen henkeä ja liikunta onkin viime vuosina integroitunut hyvin AC Logisticsin organisaatiokulttuuriin. Työntekijät ovat myös osallistuneet yhdessä erilaisiin urheilukilpailuihin ja liikuntahaasteisiin.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLRUN

TechnogymSKILL LINE - SKILLRUN

Lue lisää

Miksi AC Logistics valitsi kumppanikseen Technogymin?

Itseään innovatiiviseksi ja rohkeasti eteenpäin meneväksi yrityksesi kuvaileva AC Logistics halusi kumppanikseen samanlaisia arvoja toteuttavan toimijan. Yritys toimii lentorahdin huolinnassa, vieden alaa eteenpäin ja uusia asioita kokeillen. Näin ollen myös työpaikan kuntosali ei poikkea yrityksen linjasta, vaan myös kuntoiluratkaisuissa haluttiin investoida uusimaan teknologiaan ja laiteratkaisuihin, jotka eivät jäisi laadultaan toiseksi kaupallisten kuntosalin rinnalla.

Biocircuit – workplace gym – CORP

“Laitteiden laatu ja ammattimainen fiilis oli ratkaisevana tekijänä kumppanin valinnassa. Kun teimme päätöksen oman kuntosalin toteuttamisesta, halusimme tehdä sen kunnolla. Oli tärkeää varmistaa, että kuntosalimme on yhtä laadukas kuin kaupallinen kuntosali. Tarpeidemme perusteella ehdotettu Biocircuit-kiertoharjoittelukonsepti vastaa yrityksemme tarpeisiin erityisen hyvin.”

Tord Kongsvik
LOGISTICS MANAGER, AC Logistics