Aktivointipalvelut yrityksille

Aktivointipalvelut yrityksille

Ota meihin yhteyttä
Joachim Bartholdi

Joachim Bartholdi

Account Manager

+358 (0)400 764454

Yrityskuntosalin puitteet ja palvelut alusta loppuun

Qicraft tarjoaa täyden palvelun ratkaisuja yrityksille, jotka suunnittelevat kuntosalin tai liikuntatilojen rakentamista sekä muita wellness-alueita. Meillä on pitkä kokemus projektinhallinnasta ja suunnittelusta koko prosessin ajan.

Minkäkokoinen on yrityksen kuntosali? Miten yrityksen kuntosali varustellaan?

Yrityksen kuntosalien koko vaihtelee paristakymmenestä neliöstä sataan neliöön tai jopa suurempaan. Yleensä yrityksen untosalilla on erilaisia aerobisia laitteita sekä tilat vapaille painoille eli esimerkiksi käsipainoille. Tämän lisäksi erilaiset taljat, kyykkypaikat ja penkit sekä mahdollisesti erilaiset voimaharjoittelulaitteet täydentävät kuntosalin varustusta. Myös vapaa harjoittelutila on tärkeää.

Kuntosalin liikuttamispalvelut

Yhteisyökumppanimme Erimover tarjoaa yrityksille mahdollisuuden ulkoistaa liikuntapalvelut. Erimoverin koulutetut asiakaspalveluhenkilöt, ohjaajat ja personal trainerit luovat yrityksen kuntosalille innostavan ja motivoivan ilmapiirin, jossa jokainen työntekijä tuntee viihtyvänsä.

Avaimet käteen rahoitusratkaisuja myöten

Me Qicraftilla tunnemme työntekijän harjoittelutarpeet. Autamme kaiken kokoisten tilojen suunnittelussa 3D tilapiirustuksista, viihtyvyydestä rahoitukseen, laitteiden toimituksesta säännölliseen ylläpitoon asti. Saat kaiken tarvitsemasi palvelun avaimet käteen -ajatuksella.

Referenssi – Swedbankin pääkonttori, Tukholma.

Valitsimme Technogymin korkealaatuisten tuotteiden, Mywellness Cloud teknologian sekä hyvän huoltosopimuksen ansiosta. Myös ympäristöasioiden huomioiminen vaikutti ratkaisevasti päätökseemme valita Technogymin laitteet.

– Marie Säresand, Swedbank

Yrityskuntosalin toteutus rakentamisesta harjoitusohjelmiin

Qicraft voi olla mukana yrityksen kuntosalin toteutusprojektissa työskentelemällä arkkitehtien, urakoitsijoiden, henkilöstöosaston ja yrityksen projektiryhmän kanssa asiakkaan tarpeet huomioiden. Tarjoamme valmiita konsepteja, viimeisintä teknologiaa sekä pienille että suurille kuntosaleille ja liiketoiminta-alueille.

Piirtämisohjelmamme avulla voimme kertoa nopeasti siitä, kuinka paljon laitteita voit sijoittaa suunnitellulle kuntoilualueelle. Voimme myös auttaa valitsemaan lattian ja tilojen muita elementtejä.

Verkostojemme kautta voimme tarjota myös liikunnanohjaus ja personal trainer -palveluiden toteuttajaa kuntosalillenne.

Aktiivinen työympäristö – hyvinvoiva henkilöstö

Wellness-ajattelun voi ottaa osaksi koko yritystä pitämällä huolta työntekijöistä saamalla samalla lisää motivaatiota ja työtehoa. Käyttämällä Technogymin Active Sitting -palloa työntekijät voivat aktivoida ryhtilihakset ja saavat paremman, ergonomisen istuma-asennon sekä vahvistavat keskivartaloa. Active Sitting -pallo vähentää selkäkipuongelmia, jotka johtuvat usein siitä, että istuu pitkään staattisessa asennossa.

Active Sitting -pallo on tyylikäs työtuoli ja istuin sopii mainiosti niin neuvottelutiloihin, auloihin kuin työtuoliksi. Pallossa on kätevä kantokahva, jonka avulla sitä on helppo siirtää tai vaikka nostaa naulakkoon siivouksen ajaksi. Kantokahvassa on myös QR-koodi, josta löytyy ohjevideot venytyksiin ja lihaskuntoliikkeisiin. Taukojumppa työntekijöille ja tiloissa vieraileville kumppaneille työpäivän lomassa piristää päivää, muisti sekä oppiminen paranevat ja saa luovuuden liikkeelle.

Mywellness -teknologian avulla työntekijät voivat lisäksi osallistua erilaisiin haasteisiin, haastavat ja motivoivat toisiaan aktiivisempaan elämäntapaan. Hauska, helppo ja terveellinen tapa aktivoida työntekijöitä.

Ota meihin yhteyttä
Sari Hatakka

Sari Hatakka

Finance Consultant

Miten yrityksen kuntosalin laitteet huolletaan? Miten ne pysyvät pitkäikäisinä?

Qicraftilla on oma huoltotiimi, mikä toimii koko Suomen alueella. Teknikkomme suorittavat kuntolaitteiden asennukset, säännölliset huollot sekä tarvittaessa korjaushuollot. Huoltotiimi on koulutettu ja sertifioitu suorittamaan sekä huolto- ja korjaustöitä että ohjelmistopäivityksiä. Suosittelemme kaikkia asiakkaitamme allekirjoittamaan huoltosopimuksen, mikä takaa korkean luotettavuuden ja selkeän huoltokustannusten budjetoinnin. Huoltosopimuksella varmistetaan, että laitteiden toiminta, turvallisuus ja esteettinen arvo säilytetään päivittäisestä käytöstä huolimatta.

Miten paljon yrityksen kuntosalilaitteet maksavat? Millaisia rahoitusratkaisuja tähän on tarjolla?

Yrityksen ei tarvitse eikä kannatakaan sitoa pääomia kuntosalilaitteisiin. Kuntosalilaitteet voi liisata, tarkemmin sanottuna vuokrata. Laitevuokran avulla vuokrasopimusten menot voidaan kirjata kuluksi eikä taseeseen. Tämä suojaa omaa pääomaa, jota voidaan sen sijaan käyttää oman ydinliiketoiminnan kehittämiseen. Vuokrasopimus antaa sinulle asiakkaana enemmän ennustettavuutta kustannusten suhteen vuokra-aikana. Qicraftin tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan ja luotettavuudestaan. Sen vuoksi voimme tarjota räätälöityjä rahoitusratkaisuja juuri sinun ja yrityksesi tarpeiden mukaan.

Haluatko kuulla lisää miten voimme tuottaa lisäarvoa asiakkaillesi? Autamme sinua mielellämme.

Gå til
aktivointipalvelut-yrityksille