Artikkeli

MyRun auttaa tekemään juoksusta entistä mukavampaa

TekstiElisa Aunola

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Kun juoksu kulkee, se on mukavaa! Moni on sanonut, että liikuntaharrastukseen liittyvän flow-tilan saavuttaa helpoiten juuri juoksemalla. Miten tuohon innostavaan Flow-tilaan voisi sitten päästä? Kehittymällä juoksijana!

MyRun on juoksumatto, joka auttaa sinua tulemaan paremmaksi juoksijaksi. Myrun-sovellus antaa sinulle erilaisia palautteita siitä, kuinka voit tulla entistä paremmaksi juoksijaksi. Voit valita lukemattomista harjoitusohjelmista tavoitteesi saavuttamiseksi. MyRun on hiljainen ja se myös näyttää hyvältä.

Mikä tekee juoksuharrastuksesta mukavaa?

Se, että tiedät, miten harjoitella saavuttaaksesi tavoitteesi?

Tiesitkö, että MyRun applikaatiosta saat luotua itsellesi sopivan harjoitusohjelman, joka auttaa sinua pääsemään omaan maaliisi olipa se sitten elämäsi ensimmäinen kymppi tai maratonmatkan loppuajan parantaminen.

MyRunin luoma harjoitusohjelma perustuu tämän hetkiseen kuntoosi.Voit itse asettaa tavoitteesi haluamallesi matkalle ja ajankohdalle tulevaisuudessa sekä sen, montako kertaa olet valmis harjoituksia viikossa tekemään. Ohjelman erilaiset juoksuharjoitteet kehittävät juoksun osa-alueita. Voit olla varma, että toteutettuasi juoksuharjoitusohjelmaa suunnitelman mukaisesti, olet valmis koitokselle!

MyRun Technogymin juoksumatto kotiin, laadukas cardioharjoitus

Se, että juoksu kulkee ja tekniikka on kohdallaan?

Tiesitkö, että MyRun juoksumatto auttaa sinua kehittämään juoksutekniikkaasi. MyRunin Biofeedback toiminto analysoi mm. askeleen pituutta ja askeltiheyttä sekä vartalon liikettä.

Mikä sitten on hyvä askeltiheys juoksussa? Juokseminen on tehokasta, kun juoksun askeltiheys on 180 askelta minuutissa. tällöin askel pysyy lyhyenä ja tiheänä. Vartalon alle tuleva askellus on kevyttä ja helpompi suorittaa kuin pitkin askelin harppominen. Tällöin myös kehon paino on mahdollisimman vähän aikaa yhden jalan päällä. Tällöin myös vammojen mahdollisuus on pienempi.

Myrun on juoksumatto kotikäyttöön, ja se auttaa kehittämään juoksutekniikkaa biofeedback toiminnon avulla,

 

Se, että pääset treenissä flow-tilaan?

Tiesitkö, että MyRun tunnistaa juoksurytmisi ja osaa hakea Spotifystä sinun askellukseesi sopivan musiikin. Harjoitusta rytmittävä musiikki saa treenin tuntumaan kevyeltä ja ajan kulumaan siivillä.

 

MyRun juoksumatto tunnistaa juoksijan rytmin ja löytää siihen sopivan musiikin

Haluatko tulla paremmaksi juoksijaksi?

MyRun on juoksijoiden kanssa kotikäyttöön kehitetty juoksumatto. Siksi se vastaa juoksua harrastavien tarpeisiin. Anna MyRunin auttaa sinua nauttimaan juoksuharrastuksestasi!

Millainen juoksumatto sinun tarpeeseesi soveltuu?

Technogymiltä löytyy juoksumattoja moneen tarpeeseen. Lue juoksumaton valintaopas ja löydä sinulle sopiva juoksumattomalli.

Katso ammattilaisen vinkit juoksuharjoitteluun täältä.