Artikkeli

SkillRun paras Runner’s World testissä

TekstiElisa Aunola

KuvaTechnogym

Amerikkalainen juoksijoiden lehti Runner’s World testasi markkinoilla olevia juoksumattoja ja rankkasi Technogymin SkillRun 7000 juoksumaton parhaiten juoksijoita ja juoksuharrastajia palvelevaksi juoksumatoksi. SkillRunin ominaisuuksista Runner’s World arvosti mm.

  • Juoksutekniikan analysointi reaaliajassa
  • Sisäänrakennettu voimaharjoitteluominaisuus
  • Kestävä ja miellyttävän tuntuinen mattopinta

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLRUN

TechnogymSKILL LINE™️ - SKILLRUN™ – Performance Running

Lue lisää

Juoksutekniikka kuntoon

Runner’s worldin artikkelin mukaan SkillRun on enemmän kuin juoksumatto. Toki se toimii peruskäytössäkin, mutta parhaimmillaan SkillRun kehittää juoksijan suorituskykyä ja auttaa estämään loukaantumista. Juoksuharrastusta aloittavalle ”Biofeedback” kertoo juoksun tehokkuudesta ja taloudellisuudesta ja auttaa parantamaan näitä. Biofeedback analysoi juoksijan tuottamaa voimaa watteina, juoksun rytmiä (askelta/min), askeleen pituutta, maakontaktiaikaa, sekä vasemman ja oikean jalan tasapainoa, ja niin edelleen.

Testaajat  laittoivat juoksumatot koville vauhdin ja vauhdin muutosten osalta. SkillRun pysyi paikallaan kovimmassakin vauhdissa (30 km/h) ja kesti hyvin nopeat vauhdin vaihdot. Testaajaryhmä suositteleekin SkillRunia lämimästi niille, jotka tykkäävät tehdä intervalliharjoituksia.  10 hp:n moottori osoittautui tehokkaaksi ja käyttökelpoiseksi ääriolosuhteissakin.

Paras juoksumatto todellisille juoksuharrastajille

Runner’s World

     
Ota meihin yhteyttä
Qicraft logo

Info

Info

Voimaharjoittelua juoksumatolla

Runner’s Worldin testiryhmä oli vaikuttunut SkillRunin voimaharjoitteluominaisuuksista. Kelkantyöntöharjoituksessa kelkan painon voi määrittää itse, jopa 160 kg asti. Lisäksi valitaan toistojen määrä sekä työnnettävä matka. Vastaavasti vetovarjojuoksussa määritetään varjon koko (XS-XL) ja sitten toistojen määrä ja harjoituksen matka. Varjojuoksussa vastus lisääntyy, mitä kovempaa juoksee – aivan kuten todellisessa vetovarjojuoksussa.

Voimaharjoittelu teki testiryhmälle tehtävänsä ja he saivat takareidet ja pakarat aroiksi useiksi päiviksi. Testatusti, SkillRun toimii!

Lue koko artikkeli juoksumattotestistä täältä