Artikkeli

Juoksumaton valintaopas

TekstiMari Hansen

KuvaTechnogym

Juoksumatto on jokaisen kuntosalin perushyödyke, ja se on myös eniten käytetty kuntolaite. Juoksumattoja on kuitenkin moneen lähtöön, joista pitäisi löytää omaan tarpeeseen sopiva laite.

Ota meihin yhteyttä
Info

Info

Info

Olemme koonneet tähän artikkeliin tietoa Technogymin suosituimmista juoksumatoista ja tietoa, mihin mikin niistä parhaiten soveltuu. Saat hyödyllisiä vinkkejä siitä, kuinka sinä ja asiakkaasi löydätte oikean juoksumaton turvalliseen ja tehokkaaseen harjoitteluun.

Technogym Run Excite – yksi myydyimmistä juoksumattoista

Technogym Excite Run 600 on yksi Technogymin käytetyimmistä juoksumatoista kuntosaleilla. Se on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön  ja se sopii useimpiin harjoitteluympäristöihin? Budjetista riippuen asiakas voi valita UNITY-kosketusnäytön, joka tarjoaa ainutlaatuisen viihde- ja harjoittelukokemuksen tai perinteisen LED-näytön, joka tarjoaa käyttäjälle perustoiminnot harjoittelun tueksi. Technogym Run Excite 600 maksiminopeus on 20 km/h ja kallistus jopa 15%.  Run Excite on hiljainen ja taloudellinen juoksumatto verrattuna vastaaviin markkinoilla oleviin malleihin.

Ssuomen suosituimman Technogym juoksumaton, Run Excite 600, isoveli Run Excite 1000 tarjoaa mahdollisuudet vielä intensiivisempään ja haastavampaan ympäristöön. Run Excite 1000 maksimivauhti kipuaa 27 km/h ja nousukulma on 18%.

Technogym Run Excite juoksumatoissa on mm. kuntotestiominaisuudet.  Juoksumaton Sub-maksimaaliset ja maksimaaliset testit antavat kuvaa asiakkaan tämän hetkisestä kunnosta ja tuloksia on helppo verrata keskenään. Tämä mahdollistaa asiakkaan kunnon kehittymisen testaamisen vaikkapa personal training -jakson aikana. Se mahdollistaa tavoitteiden asetannan ja edistymisen seurannan.

Aiheeseen liittyvä tuote
RUN 600

TechnogymExcite 2016 - RUN 600

Lue lisää
Aiheeseen liittyvä tuote
RUN 1000

TechnogymExcite 2016 - RUN 1000

Lue lisää

 

Technogym Skillrun – edistynein juoksumatto

Vuonna 2018 lanseerattu Technogym Skillrun on edelleen Technogymin edistynein juoksumatto. Se on suunniteltu tyydyttämään huippu-urheilijoiden, triatlonistien, juoksuharrastajien ja muiden korkean intensiteetin harjoittelua rakastavan tarpeet. SkillRun valittiin hiljattain parhaiten tavoitteellista juoksuharrastusta palvelevaksi juoksumatoksi kansainvälisessä, Runner’s World -lehden testissä. Lue artikkeli juoksumattotestistä täältä.

Skillrun ylittää kaikki odotukset, joita sinulla on juoksumatolle. Se mahdollistaa kelkkatyönnön, vetovarjoharjoittelun ja juoksun vastuksella, mikä kehittää nopeus ja voimaominaisuuksia. Juoksutekniikan analyysi auttaa kehittämään juoksua tehokkaammaksi ja taloudellisemmaksi. Skillrun tarjoaa mahdollisuudet vaikkapa maratonin harjoitteluun tunnetuilla reittiprofiileilla kuten Pariisi tai New York. Internetiin yhdistetty näyttö sisältää myös laajan viihdeportaali.

Skillrun on saatavana kolmessa eri muunnelmassa sen mukaan, missä ja miten juoksumattoa on tarkoitus käyttää.

  • Skillrun TX 500 soveltuu juoksustudioiden HIIT-tunneille sekä itsenäisiin korkean intensiteetin harjoituksiin.
  • Näytön toiminnallisuudet Skillrun Unity 5000 -mallissa tekevät siitä sopivan sekä itsenäiseen juoksuharjoitteluun  kuin vaativille juoksumattotunneille.
  • Skillrun Unity 7000 on paras vaihtoehto niille, jotka haluavat tulla paremmiksi juoksijoiksi.  Se antaa tarkan ja yksityiskohtaisen palautteen juoksutekniikasta ja mahdollistaa voima- ja nopeusharjoittelun lisävarusteilla.

 

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLRUN

TechnogymSKILL LINE - SKILLRUN

Lue lisää

 

Technogym MYRUN – Paras valinta kotona harjoitteluun

MyRun on Technogymin ehdottomasti myydyin juoksumatto kotiin . Se on suosittu eksklusiivisen ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta, sekä pienikokoisuutensa vuoksi. Siksi se sopii useimpiin koteihin. Technogym MYRUN -sovellus tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät juoksusta parempaa, hauskempaa ja ammattimaisempaa. MYRUN-sovellus yhdessä juoksumaton kanssa auttaa sinua parantamaan juoksutekniikkaasi mm. askeltiheyden, askelpituuden ja kehon liikkeen optimoimiseksi. MYRUN sovellus valitsee askellukseen  sopivan musiikin.

MyRun on helppo ja nopea asentaa, mikä parantaa käyttökokemusta ja auttaa keskittymään olennaiseen – juoksuharjoitteluun.

MyRun on valittu useammassa kansainvälisessä testissä luokkansa parhaaksi. Lue kotijuoksumattojen testeistä täältä.

Aiheeseen liittyvä tuote
MYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin

TechnogymMYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin

Lue lisää

 

 

Katso kaikki Technogym-juoksumatot

Technogymillä on laaja valikoima korkealaatuisia juoksumattoja ja juoksumatto jokaiseen tarkoitukseen. Technogym tarjoaa juoksumatot niille, jotka ovat huolissaan laadusta, suunnittelusta ja toiminnallisuudesta. Technogymillä on vuosien mittaan maailman eniten käytettyjä ja arvostettuja kuntoharjoittelulaitteita. Tässä esitellyn neljän juoksumattomallin lisäksi Technogymillä on useita muita malleja sekä moottorilla että ilman. Katso kaikki Technogym-juoksumatot täältä.

Lue myös: SkillRun paras ammattikäyttöön tarkoitettu juoksumatto Runner’s World testissä.

Lue myös: Juoksumatolla juoksemisen eduista

Lue myös: Huippujuoksijan vinkit harjoitteluun

Lue myös: Myrun auttaa tekemään juoksusta entistä mukavampaa

 

Ota meihin yhteyttä
Info

Info

Info