Uutiset

Qicraft Finland on mukana Asuntomessuilla 2022

TekstiIda Saalsto

KuvaAsuntomessut, Spinkkilä

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Tutustu Technogymin kotikuntoiluratkaisuihin Naantalin Asuntomessuilla

Naantalissa 14.7-15.8.2022 pidettävillä Asuntomessuilla voi tällä kertaa tutustua Technogymin tyylikkäisiin kotikuntoiluratkaisuihin aidossa kotiympäristössä. Qicraft Finland toimittaa kolmeen asuntomessukohteeseen tyylikkäät kotikuntoiluratkaisut aktiiviseen arkeen.

Vuoden 2022 Asuntomessut järjestetään upealla Luonnonmaan saarella Naantalissa. Lounatuuleksi nimetyltä asuntomessualueelta voi nyt bongata ensimmäistä kertaa Technogymin kuntoiluvälineillä varustetut kotikuntoilutilat. Kodin kuntoilutilat toteutetaan Rakennusliike Oy Spinkkilä Ltd:n rakentamaan Asunto Oy Lounakallioon, jonka kauniit ja ekologiset omakotitalot rakentuvat kallioiselle tontille meren äärelle.  Kodeissa panostetaan laadukkaisiin ratkaisuihin jo nyt, jotta asumisen kustannukset pysyisivät kohtuullisina tulevaisuudessa. Laatunäkökulma on läsnä myös kotikuntoilutiloissa, joissa halutaan viihtyä vielä vuosienkin päästä.

Laadun ohella ekologisuus on vahvasti läsnä Lounakallion kodeissa ja kotien rakennusmateriaaleina suositaan puuta, terästä ja kiveä. Kestävän kehityksen periaatteita haluttiin tuoda myös arkea helpottaviin kodin kuntoilulaitteisiin, joiden halutaan olevan pitkäikäisiä ja kestäviä. Kotikuntosaleihin toivottiin laadukkaita välineitä, joilla olisi miellyttävä harjoitella ja jotka tämän lisäksi sopisivat kodin muuhun sisustukseen.

Luontoa kunnioittavissa kodeissa kestävä kehitys näkyy myös kuntoiluratkaisuissa

Messualueen yhtenä teemana on luonnon kunnioittaminen ja alue on myös aurinkoenergian edelläkävijä. Messukohteen kotien ainutlaatuinen sijainti Lounatuulen saaressa tarjoaa upeat puitteet myös etätyölle. Etäpäivinä treeni hoituukin kätevästi omalla kotikuntosalilla ja vastuullisuutta arvostava asukas panostaa kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettuihin kuntoilulaitteisiin.

asuntomessut 2022

Kuva: Asuntomessut

Technogym-tuotteiden valmistuksessa käytettävät materiaalit ovat uusiutuvia, terveellisiä ja turvallisia. Kierrätettävät materiaalit muodostavat keskimäärin yli 95 % kunkin tuotteen painosta. Käyttämällä laadukkaita materiaaleja tuotteista tulee pitkäikäisiä, koska ne kuluvat vähemmän. Tämä tarkoittaa vähemmän varaosia ja jätettä sekä pienempää raaka-aineiden käyttöä. Technogym-kuntoiluvälineet tuovat myös luksusta arkeen, sillä tyylikkään muotoilun ansiosta ne on helppo sijoitella näkyvällekin paikalle kodissa.

Tule tutustumaan kohteisiin ja näe miten kotikuntoilu tuodaan luontevaksi osaksi kodin sisustusta!