Elisa Aunola

Elisa Aunola

Account Manager, Hotellit ja Kylpylät, Kuntosalit; Uusimaa ja Länsi-Suomi

Elisa vastaa kuntosali- ja wellnesratkaisujen myynnistä hotelleille, kylpylöille sekä kuntokeskuksille.

«Aloitin Qicraftilla elokuussa 2016. Koulutukseltani olen Tradenomi (ylempi AMK) ja pääosan työurastani olen tehnyt koulutusalalla. Suurimpana tekijänä uranvaihtoon oli oma vahva mielenkiintoni liikunnan ja urheilun pariin. Olen harrastanut soutua parikymmentä vuotta ja viimeiset vuodet harjoitellut ja kilpaillut hyvin tavoitteellisesti SM-tasolla. Soutu on minulla verissä, jo toisessa polvessa.

Kestävyysurheilijana jaksan puurtaa tavoitteiden eteen. En hae pikavoittoja, vaan uskon pitkäjänteisen työn tekemiseen. Kohtaamiset asiakkaiden kanssa ovat minulle työn suola ja toivon voivani tuoda esiin asiakkailleni uusia näkökulmia. Minulle on tärkeää, että voin seisoa sanojeni takana ja vien projektit maaliin sovitun mukaisesti. Olen ylpeä saadessani edustaa Technogymin premium-tuotteita ja palveluita. Keskinkertainen ei minulle riitä.

Qicraftilla työskennellessäni ensimmäisen vuoden kohokohta oli olla lanseeraamassa BeAlive Health Clubia http://bealive.fi/ sen uusien yrittäjien Johannan ja Teron kanssa. Arjen luksusta asiakkailleen tarjoavalle klubille laadukas ja tyylikäs Technogym oli itsestään selvä valinta.

Olen ylpeä useista hotelliprojekteistani. Olin tekemässä Sokos Hotel Puijonsarveen https://www.sokoshotels.fi/fi/kuopio/sokos-hotel-puijonsarvi entistä parempaa ja monipuolisempaa kuntosalia. Ihan ensimmäinen omaa käsialaani oleva kuntosali syntyi Cumulus Resort Hotel Tropiclandiaan https://www.cumulus.fi/hotellit/vaasa/cumulus-resort-tropiclandia-vaasa

Vaasaan alkuvuodesta 2017. Myös pääkaupunkiseudun hotellit Clarion Airport https://www.nordicchoicehotels.fi/hotellit/suomi/helsinki-vantaan-lentoasema/clarion-hotel-helsinki-airport/, Clarion Helsinki https://www.nordicchoicehotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/clarion-hotel-helsinki/ja Hotel Kämp https://www.kampspa.com/ovat uudistaneet kuntosalinsa kanssani.

Yksi kiinnostavimmista projekteista on ollut toiminnallisen harjoittelun välineen Skillmillin esille tuonti crossfittaajille, mikä tapahtui Crossfitin Winter War -kilpailussa helmikuussa 2017. Skillmill ei jättänyt kylmäksi kilpailijoita eikä yleisöä! «(https://youtu.be/0gW3cnHMUfI)