Työntekijöiden aktivointi – investointi, joka tuottaa tulosta

Työntekijöiden aktivointi – investointi, joka tuottaa tulosta

Ota meihin yhteyttä
Joachim Bartholdi

Joachim Bartholdi

Account Manager

+358 (0)400 764454

Hyvin suunnitellut ja kohdennetut aktivointiratkaisut vähentävät sairauspoissaoloja ja nostavat työn tehokkuutta. Yhteiset kuntoilutuokiot lisäävät parhaimmillaan myös työtyytyväisyyttä ja nostattavat tiimihenkeä. Qicraft auttaa sinua suunnittelemaan tarpeisiisi sopivan ratkaisun luomisessa työntekijöidesi aktivoimiseen. Ratkaisu voi olla  joko erillinen kuntoilutila tai muita palveluja, jonka myötä työntekijöiden aktivointi saadaan tuottavaksi investoinniksi. 

Liikunnalla on useita myönteisiä vaikutuksia muun muassa työkykyyn, tehokkuuteen, mielenterveyteen ja yleiseen työtyytyväisyyteen. Aktivointiratkaisuja on mahdollista toteuttaa monenlaisiin tiloihin, sekä suuriin että pienempiin toimitiloihin. Onko käytössäsi kuntoilulle omistettu huone vai voisiko laitteiden sijoittaminen luontevasti toimistoympäristöön olla toimivampi ratkaisu?

Miten Qicraft voi auttaa sinua aktiivisen työympäristön luomisessa:

Suunnittelu
– Suunnittelemme ja toteutamme tarpeisiisi sopivan kuntosalin tai aktivointiratkaisun.
Rahoitus
– Tarjoamme laajan valikoiman rahoitusratkaisuja.
Asennus
– Kokoamme ja asennamme laitteet.
Huolto ja ylläpito
– Huolehdimme laitteiden huollosta, jotta voit keskittyä ydintoimintaasi.


Technogym-kuntoilulaitteet ovat aikaa kestävä valinta,
joiden suunnittelussa on panostettu parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen tarjoamiseen. Laadukkailla laitteilla on mukava treenata kerta toisensa jälkeen, ja helppokäyttöisyys innostaa myös aloittelevat kuntoilijat liikkumaan. Kun hyödynnät kokemustamme kuntoiluratkaisujen toteuttamisesta, saat pitkäikäisen ja kustannustehokkaan ratkaisun työntekijöidesi aktivoimiseen. Samalla houkuttelet myös uusia lahjakkuuksia yritykseesi, sillä kuntoilu on arvostettu työsuhde-etu myös uusien työnhakijoiden silmissä.

Hyvinvointipolun voi aloittaa myös pienin askelin. Alkuun voit investoida esimerkiksi Technogymin Active Sitting Ball-palloihin, joilla voit korvata vaikkapa neuvotteluhuoneiden tuolit. Ota meihin yhteyttä niin mietitään yhdessä miten voisit parhaiten aktivoida työntekijöitäsi!

tyntekijiden-aktivointi-investointi-joka-tuottaa-tulosta