Uutiset

SKILLRUN – Performance Running with Live console

KuvaTechnogym

Technogymin SKILLRUN on juoksumatto ammattikäyttöön huipputasolle. Se murskaa kaikki aikaisemmat odotukset siitä, mitä juoksumatto voi olla. Skillrun on  suunniteltu vastaamaan huippu-urheilijoiden ja muiden erittäin vaativien treenaajien tarpeisiin.

 

VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN

Skillrun on juoksumatto ammattikäyttöön, sillä se tarjoaa markkinoiden suurimman maksimivauhdin, 30 km/h (18.6 mph), ja suurimman nousukulman, +25% sekä mahdollisuuden myös miinuskulmaan, -3% (alamäkiharjoittelu).

FAST TRACK CONTROL painikkeiden avulla vauhtia ja nousukulmaa on helppo säätää harjoituksen aikana.

Skillruniin on helppo ohjelmoida sprintti- ja intervalliharjoituksia, joissa vauhdin säätö käy helposti ennakkoon asetettuihin tasoihin.

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

MULTIDRIVE TECHNOLOGY™

Ainutlaatuisen MULTIDRIVE TECHNOLOGY ™ -tekniikan ansiosta SKILLRUN juoksumatolla voit harjoitella yhdellä ja samalla laitteella sekä voimaa että aerobista kuntoa. Multidriven avulla Skillrunilla voi juosta,tehdä mäkiharjoituksia, työntää kelkkaa ja tehdä vetovarjoharjoituksia.

SKILLRUN

 

 

VETOVARJOHARJOITTELU NOPEUSHARJOITTELUUN

Voit vahvistaa voimaa ja maksiminopeutta PARACHUTE TRAINING -ominaisuuden avulla. Lisävarustesarja PARACHUTE TRAINING KIT jäljittelee ulkona juoksemisen
tunnetta optimaalisissa olosuhteissa. Vastus on alussa nolla ja kasvaa sitä mukaa, kun vauhti kasvaa. PARACHUTE TRAINIG on ideaali harjoittelu, kun haluat vahvistaa maksiminopeutta.

KELKANTYÖNTÖ VOIMAHARJOITTELUUN

Skillrun juoksumatolla on mahdollista harjoittaa myös voimaharjoittelua kelkantyöntöä. Harjoitus tuntuu kuin kelkkaa työnnettäisiin nurmella. Vastus on korkea alussa ja laskee vakioarvoon nostettaessa nopeutta.

KOORDINAATIOHARJOITTELU

Voit parantaa koordinaatiota ketteryys- ja kadenssiharjoittelulla. Suuri juoksupinta-ala mahdollistaa ketteryysharjoitusten ja nopeuden muutokset turvallisesti ja mukavasti. Skillrun tarjoaa jopa 30% suuremman juoksupinta-alan kuin tavalliset juoksumatot.

JUOKSUTEKNIIKAN ANALYYSI

Vuorovaikutteinen tekniikka seuraa tärkeimpiä käynnissä olevia parametrejä reaaliajassa tarjoamalla värikoodatun palautteen, jonka avulla voit parantaa suorituskykyäsi. Voit seurata mm. juoksuaskeleen pituutta ja tiheyttä, maakontaktiaikaa ja lentoaikaa sekä muita juoksijalle tärkeitä tietoja.

VALMIIT VIDEO-OHJATUT RUTIINIT / HARJOITUSOHJELMAT

Käyttäjä voi helposti käynnistää yhden kolmesta esiohjelmoidusta harjoituksesta

CARDIO FIT: yhdistelmä nopeuden muutoksia ja ylä- sekä alamäkijuoksua

STRONG LEGS: yhdistelmä kelkan työntöä, ylämäkijuoksua

SPEED & AGILITY DRILLS: Sprintin ja koordinaatioharjoitusten yhdistelmiä

Juoksutunnit

SKILLRUN CLASS

Ohjatut Skillrun juoksutunnit tarjoavat tehokkaampaa ja motivoivaa ryhmäliikuntaa voit tarjota heille aivan uudenlaisen tavan treenata voimaa sekä kuntoa.

SKILLRUN Class

 

HIIT

SKILLRUN sopii hyvin HIIT-harjoitteluun, jossa yhdistyy tiukat vedot palauttaviin jaskoihin. HIIT-harjoitteluun voi hyödyntää Skillrunin kaikkia harjoitusmuotoja: kävely, juoksu, kelkantyöntö, vetovarjoharjoittelu, mäkivedot.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLRUN CLASS – juoksutunnit

TechnogymRyhmäliikunta - SKILLRUN CLASS – juoksutunnit

Lue lisää
SKILLRUN HIIT

 

 

 

Kerromme mielellämme sinulle lisää info@qicraft.fi

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLRUN

TechnogymSKILL LINE - SKILLRUN

Lue lisää
Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info