Tuotteet

Kompakti treenipenkki toiminnalliseen harjoitteluun

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Switch On Your Training

All-in-one treenipenkki

Technogym Bench treenipenkki on ”All-In-One” ratkaisu toiminnalliseen harjoitteluun. Tällä kokonaisuudella saa tehtyä yli 200 erilaista harjoitusta tason ja tavoitteiden mukaan. Technogym Bench on erittäin kompaktin kokoinen, joten se soveltuu hyvin pieneen tilaan täydelliseksi toiminnallisen harjoittelun asemaksi.

 

Technogym Bench – Emmi Jokinen – Koti

“Parasta treenipenkissä on se, että erilaisia treenejä voi tehdä vaikka kuinka paljon. Penkin, käsipainojen, levypainojen ja kuminauhojen avustuksella treeneissä vain taivas on rajana! ”

Emmi Jokinen
Personal trainer
Lue Lisää

Technogym Bench – Suunniteltu maksimoimaan harjoittelun monipuolisuus

Technogym Bench treenipenkki on suunniteltu mahdollistamaan monipuolinen harjoittelu pienellä alueella, harjoittelun miellyttävyydestä ja tyylikkyydestä tinkimättä.

Käsipainoilla harjoittelun rajattomat mahdollisuudet

Kantikkailla Hexacon-käsipainoilla voi suorittaa niin yksittäisiä lihasryhmiä eristäviä harjoituksia kuin koko kehoa haastavia yhdistelmäliikkeitä. Technogym Bench sisältää viisi paria käsipainoja: 2.5 kg, 3.5 kg, 5 kg ,7.5 kg ja 10 kg.

 

Voima ja liikkuvuus on vahva yhdistelmä

Kuminauhaharjoittelu yhdistää voimaharjoittelun ja liikkuvuusharjoittelun. Technogym Bench treenipenkki sisältää kolme erivahvuista Power band kuminauhaa.

 

Core kuntoon keskikehoa haastamalla

Painokahvat tuovat uudenlaista vaihtelua ylä- ja keskikehon harjoitteluun. Painokahvoja on kolmea eri kokoa: 1, 2 ja 3 paunaa (1 pauna=0,45 kg).

Aiheeseen liittyvä tuote

Technogym

Lue lisää

 

Tutustu Technogym joulukampanjatuotteisiin ja kampanjahintoihin täällä