Artikkeli

Technogym Bench on monipuolinen treenipenkki

KuvaNoora Bom Photography

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Monipuolinen Technogym Bench treenipenkki on kuin minikuntosali

TECHNOGYM BENCH on uusi monipuolinen ja pienikokoinen kotikuntoiluun sopiva treenipenkki, jolla onnistuu niin voimaharjoittelu kuin toiminnallisempikin treeni.

Treenipenkillä voi tehdä lukemattomia eli liikevariaatioita ja luoda eri tasoisia harjoituksia, jokainen omien tavoitteidensa mukaisesti.

Personal trainer Emmi Jokinen on saanut treenipenkistä hyvää vaihtelua treeniin.  Emmi pitää erityisesti siitä, että monipuolinen treeni onnistuu nyt pienessäkin tilassa.

Technogym Bench on monipuolinen ja pienikokoinen treenipenkki, jolla onnistuu niin voimaharjoittelu kuin toiminnallisempikin treeni.

Emmi Jokinen, PT

Emmi Jokinen on personal trainerina toimiva kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta puhuva aktiivitreenaaja. Voimaharjoittelun ohella Emmi tekee säännöllisiä liikkuvuusharjoitteita, joissa Technogym Bench on ollut kätevä treenikaveri.

HIIT-treenien ja liikkuvuuden harjoittamiseen lisäksi hän on hyödyntänyt treenipenkkiä myös kehonhuoltoon. Emmin mielestä Technogym Bench on monipuolinen treenipenkki – melkeinpä  jo minikokoinen kotikuntosali.

Technogym Bench treenipenkki

Kuva: Noora Bom Photography

Technogym Bench – Emmi Jokinen – Koti

“Parasta treenipenkissä on se, että erilaisia treenejä voi tehdä vaikka kuinka paljon. Penkin, käsipainojen, levypainojen ja kuminauhojen avustuksella treeneissä vain taivas on rajana! ”

Emmi Jokinen
Personal trainer
Lue Lisää

Technogym Bench on monipuolinen treenipenkki, jolla treeni sujuu pienessäkin tilassa

Technogym Benchin mukana tulevat toiminnallisen harjoittelun välineet mahdollistavat yli 200 erilaista harjoitusta oman tason ja tavoitteiden mukaan. Treenatessa Emmi kertoo yllätyneensä siitä, mitä kaikkea treenipenkillä voi tehdä. Mukana tulevilla käsipainoilla, eri tason vastuskuminauhoilla ja painokahvoilla saa tehtyä sekä koko kehon, että ylä- tai alavartalotreenin. Mukana tulee myös treenimatto.

”Se, että treenivälineet saa säilytettyä treenipenkin sisällä, on ehdoton plussa pienessä tilassa”, toteaa Emmi.

Katso Emmin vinkit koko kehon treeniin Technogym Benchillä

 

Katso Emmin treenivinkit alavartalolle Technogym Benchillä

Bongaa treenivinkit myös Emmin omilta kanavilta

Lisää treenivinkkejä löydät Emmin Instagram-tililtä ja Youtube-kanavalta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EMMI JOKINEN (@emmiijokinen)

 

 

Lue lisää Technogym Bench treenipenkistä

Aiheeseen liittyvä tuote

Technogym

Lue lisää