Uutiset

Virtuaalitunnit helposti ja laadukkaasti Mywellness sovelluksella

KuvaTechnogym

UUSI MYWELLNESS 5.0: Tarjoa asiakkaillesi Live-tunteja ja tuntitallenteita (On Demand)

Asiakkaasi voivat nauttia kuntokeskuksen tunneista ja suosikkiohjaajistaan missä ja milloin vain

Houkuttele uusia asiakkaita, tarjoa nykyisille asiakkaille uusia lisäarvoa tuottavia palveluita ja luo yhteisöllisyyttä kuntokeskukseesi. Tarjoa vertaansa vailla olevia treenikokemuksia tarjoamalla ryhmäliikuntatunnit puhelinsovelluksen välityksella asiakkaillesi, missä he ikinä ovatkaan. Näin parannat asiakaspitoa ja voit saada uusia asiakkaita.

Mywellness App 5.0 on helppokäyttöinen ja laadukas tapa tarjota Live-tunteja ja On-Demand tuntitallenteita asiakkaillesi. Asiakkaasi saavat nauttia suosikkiohjaajan ja oman treeniyhteisön seurasta myös silloin, kun hän ei fyysisesti pääse paikalle kuntokeskukseen. Mywellness sovellus on väline ylläpitää asiakassuhdetta matkojenkin päähän.

 

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Liikuntapalveluiden saatavuus ei enää ole kiinni ajasta tai paikasta. Mywellness 5.0 avulla luot helposti virtuaalitunteja ja jakelet ne laadukkaasti asiakkaillesi 24/7.

Virtuaalitunnit puhelimessa livenä tai silloin kuin asiakkaalle sopii

Live-ryhmäliikuntatunnit

Sitouta kuntokeskuksen asiakkaat tarjoamalla heille tuttu yhteisö ja suosikki ryhmäliikuntaohjaaja Live-ryhmäliikuntatunneilla, joita asiakkaat seuraavat helposti omasta Mywellness-puhelinsovelluksestaan.

Live-tunnin aikana osallistujat näkevät ohjaajan ja saavat tämän ohjeistuksen puhelimen ruudulle. Ennen ja jälkeen tunnin osallistujilla on mahdollisuus kommunikoida myös keskenään.

Ryhmäliikuntatunnin ohjaaja aikatauluttaa ja lähettää tunnin helposti omalta laitteeltaan käyttäen Mywellness Pro sivustoa.

 

Tuntitallenteet (On-Demand)

Tarjoa kuntokeskuksen asiakkaille vaihtelua ja joustavuutta harjoitteluun. On-Demand mahdollistaa sen, että asiakas voi itse valita minkä tunnin ja milloin hän haluaa suorittaa.

Ryhmäliikuntatunnin ohjaaja voi videoidaja asettaa tunnit tarjolle On-Demand-listalle. Näin asiakas voi etsiä haluamansa tunnin listalta, ja suorittaa sen, kun hänelle itselleen sopii.

 

Technogym Virtuaalitunnit

Kuntokeskus voi täydentää tuntitarjontaa Technogymin virtuaalituntien kirjastosta. Technogymin Master Trainereiden ja muiden kumppaneiden luomat tunnit ovat laadukkaita ja innostavia. Tarjolla on erityyppisiä tunteja kuten joogaa, pilatesta, tanssillisia tunteja, HIIT-tunteja jne.

Technogymin virtuaalituntikirjastossa on yli 100 erilaista tuntia ja ne ovat englanninkielisiä.

 

 

Uusia liiketoimintamahdollisuuksia virtuaalitunneilla

Mywellness app 5.0 tarjoaa kuntokeskukselle mahdollisuuden sitouttaa ja houkutella asiakkaita aiempaa laajemmalta alueelta, kun palveluita voi tarjota virtuaalisesti. Asiakkaille palvelut ovat käytettävissä, kun hän itse haluaa niitä kuluttaa.

Mywellness mahdollistaa myös valmennus- ja personal trainer palveluiden tarjoamisen ajasta ja paikasta riippumatta.

 

 

Aiheeseen liittyvä tuote
Mywellness kuntokeskuksen liiketoiminnan tukena

TechnogymMywellness Pro - Mywellness kuntokeskuksen liiketoiminnan tukena

Lue lisää