Referenssit - Yritykset

Elokuvastudion kuntokeskus pitää henkilöstön aktiivisena

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Joachim Bartholdi

Joachim Bartholdi

Account Manager

+358 (0)400 764454

Oma kuntokeskus on keskeinen osa Warnes Brothers Studiosin henkilöstön hyvinvointia

Warner Brothers Studiosin Iso-Britannian toimipisteellä haluttiin tukea henkilökunnan hyvinvointia helpottamalla fyysisen kunnon ylläpitämistä. Projekti elokuvastudion treenitilojen toteuttamisesta annettiin LIFTD Designs:lle, joka puolestaan valitsi kumppanikseen Technogymin. Lift Designs on tottunut luomaan eksklusiivisia treeniympäristöjä, mutta koska elokuvastudion kuntokeskusprojekti oli aivan omaa luokkaansa, tarvittiin vision toteuttamiseen asiantunteva kumppani. Lopputuloksena on ensiluokkainen Zone 10-kuntokeskus, joka vastaa elokuvastudion moninaisen työntekijäjoukon kuntoilu- ja hyvinvointitarpeisiin. 

 

Kuntoilutilat työpaikalla auttavat työntekijöitä pysymään aktiivisena

Kun LIFTD esitteli visionsa Zone 10-kuntokeskuksesta, oli selvää, että treenitilojen piti vastata laajan kohderyhmän tarpeisiin. Kuntokeskuksen avulla haluttiin luoda sekä terveellisempi ja aktiivisempi työpaikka, että helpottaa työntekijöiden arkea mahdollistamalla työpaikalla kuntoilu.

Warner Bros Studios Leavesdenissä työskentelee satoja työntekijöitä, jotka puolestaan toivottavat säännöllisesti tervetulleiksi studiolla työskenteleviä näyttelijöitä ja  kuvausryhmiä. Ryhmät voivat viipyä päästudiolla kuukausia kerrallaan. Se tekee Warner Bros Studios Leavesdenistä tavallisesta poikkeavan työympäristön, sillä studiolla työskennellään lähestulkoon ympäri vuorokauden. Osa työtehtävistä on myös fyysisesti vaativia, esimerkkinä stunt-näyttelijöiden työ.

”Emme halunneet luoda tavallista työpaikan kuntosalia. Halusimme sen sijaan tarjota kuntoilutilat, jotka kilpailevat minkä tahansa kaupallisen kuntosalin kanssa. Treeniympäristön piti myös tuntua Warner Bros -ympäristöltä. Fyysisyys ja energisyys ovat vahvasti läsnä elokuvatyössä, sillä esimerkiksi näyttelijöiden ja teknikoiden työssä keholta vaaditaan paljon. Kuntoiluratkaisujen lisäksi myös tilojen tulisi olla tyylikkäitä ja kutsuvia. Kaikkien haluttiin tuntevan itsensä tervetulleiksi treenaamaan”, kertoo LIFT:in perustajan James Potter.

Kuntokeskuksen tarjonta vastaa monelaisiin tarpeisiin

Kuntoilutiloihin toivottiin omat alueet cardio- ja voimaharjoitteluun ja lisäksi oli tärkeää, että tilaa löytyisi myös rentoutumiseen. Kaikki tämä haluttiin yhdistää samaan tilaan työpaikan sisällä, ettei tuotantojen tarvitsisi enää luoda omia erillisiä, lyhytaikaiseen käyttöön tarkoitettuja kuntoilualueita studiolle. Zone 10-kuntokeskukseen luotiin myös yksityinen kuntosalialue, jota tuotantoyhtiöt voivat vuokrata ohjaajien ja näyttelijöiden omiin treeneihin.

”Osa missiotamme oli luoda laadukas kuntoilutila, jossa jokainen tuntee olevansa tärkeä ja tervetullut. Yksityisen kuntosalialueen lisääminen tiloihin auttaa Warner Bros:ia sitouttamaan tuotantoyhtiöitä toimintaansa ja tuottamaan lisätuloja”, James selventää.

Technogymin kuntoilulaitteet ja -ratkaisut luovat kokonaisvaltaisen treenikokemuksen

Zone 10 on puoleensa vetävä ja monikäyttöinen hyvinvointitila, joka palvelee monenlaisia ​​kuntoilutarpeita. Tiloista löytyvät myös erilliset tilat ryhmäliikunnan on-demand-tunneille, hoitohuoneita, wellness-tiloja, ylelliset pukuhuoneet sekä yksityinen kuntosalialue.

Fitness-maailman veteraanina James näki, että laitetoimituksen osalta Technogym olisi ainoa oikea vaihtoehto Zone 10-projektin vision toteuttamiseen:

”Tarvitsimme innovatiivisia laitteita, joiden teknologia ja laatu ovat korkealuokkaisia. Liitettävyyys ja kokonaisvaltainen treenikokemus oli keskiössä. Technogym-laitteet auttoivat toteuttamaan saumattoman treenikokemuksen ja laitteiden tyylikäs ulkomuoto tuo sekin oman osansa kuntokeskuksen ilmeeseen”, James kuvailee.

Älykkäät laitteet ja digitaaliset ratkaisut auttavat treenissä

Zone 10 tarjoaa henkilökunnalle monipuolisesti mahdollisuuksia sekä voimaharjoitteluun, että aerobiseen treeniin. Laitevalikoima koostuu Excite Live-, Skillrun-, Pure Strength-laitteista ja tiloista löytyy myös Group Cycle-sisäpyöriä on-demand-tunteja varten. Excite Live-laitesarjan liitettävyys ja  tekniset ominaisuudet saivat elokuvastudiolta erityistä kiitosta, sillä esimerkiksi QR-koodien ja digitaalisten ratkaisujen myötä käyttäjät saavat näppärästi pääsyn treenisisältöihin ja suoratoistopalveluihin.

Pyöräilystudio puolestaan tekee pyörätreenistä elämyksen edistyneen AV-tekniikan ja muun muassa pyörän suurelta näytöltä toistettavan sisällön myötä. Group Cycle-virtuaaliset ryhmäliikuntatunnit tarjoavat elämyksellisen treenikokemuksen,  joka istuu luontevasti elokuvastudion maailmaan. Miellyttävän harjoitustuntuman lisäksi pyörät ovat ulkoasultaan tyylikkäitä. Pyörien Live-näyttö mahdollistaa pyöräilytuntien suorittamisen Technogym-alustan kautta.

”Älykkäistä” laitteista hyötyvät myös aloittelevat kuntoilijat, sillä QR-koodeja lukemalla treeniin saa lisäopastusta. Kuntoilun aloittaminen on helpompaa ja tuloksiakin tulee nopeammin. Kuntokeskuksen henkilökunta puolestaan käyttää Technogym Mywellness-sovellusta harjoitusdatan seurantaan ja asiakkaiden kanssa kommunikoimiseen ja motivoimiseen.

Zone 10 avattiin aiemmin tänä vuonna ja palaute on ollut positiivista. Työntekijät kertovat olevansa tyytyväisiä työpaikan tarjoamiin liikuntamahdollisuuksiin ja suhtautuvat nykyään myönteisemmin oman terveytensä parantamiseen ja ylläpitämiseen.

Henkilöston aktivointi on kannattava investointi

Työpaikan kuntoilumahdollisuudet ovat omiaan lisäämään työyhteisön hyvinvointia myös yhteisöllisyyden rakentamisen kannalta. Yhdessä on mukava liikkua! Laadukkaasti ja monipuolisin treenimahdollisuuksin toteutettu työpaikan kuntosali on varteenotettava vaihtoehto kaupalliselle kuntosalille ja siellä treenaaminen voi tuoda merkittävää ajansäästöä työntekijöille. Liikunnan avulla parannetaan myös työssä jaksamista ja suoriutumista – investoinnit kuntoiluun näkyvät parhaimmillaan myös viivan alla. Aktivointiratkaisun ei tarvitse olla oma erillinen kuntosalitila, vaan kuntoilulaitteita voi sijoitella myös toimistotiloihin. Ota meihin yhteyttä, niin mietitään yrityksesi henkilöstön tarpeisiin sopivimmat aktivointiratkaisut.