hyvä kuntopyörä

GROUP CYCLE – Spinningpyöräilystä sisäpyöräilyyn

Technogym Group Cycle spinningtunti – «a ride to remember»

Jokainen kaipaa hieman seikkailua ja jännitystä sekä inspiraatiota ja motivaatiota harjoittelemiseen. Mitä tulee ryhmäliikuntaan, se usein tarkoittaa elämysten jakamista toisten kanssa. Group Cycle, Technogymin spinningratkaisu, on kaikkea sitä, mitä asiakkaat toivovat harjoittelulta, alusta loppuun!
Group Cycle

Technogym Group Cycle on maailman ensimmäinen ja ainoa spinningpyörä, joka toimitetaan ryhmäliikuntaan integroidun järjestelmän kanssa. Se mittaa wattia, sykettä, kadenssia, etäisyyttä ja kaloreita koko harjoittelun ajan. Tulokset näkyvät pyörän konsolilla, tallentuvat harjoituskirjastoon ja voidaan haluttaessa näyttää koko ryhmälle wi-fin kautta valkokankaalle. Tämä on ainoa järjestelmä, minkä tarvitset- ja se tulee sisäpyörien mukana.

Tämän päivän ryhmäliikunta on elämyksiä ja sisältää digitaalisia ratkaisuja, joissa käyttäjät voivat seurata harjoituksiaan ja kehitystään. Group cycle -sisäpyöräilykonsepti vastaa kaikkiin näihin tarpeisiin.

Group Cycle luo jäsenille täydellisen pyöräilykokemuksen motivoivan palautteen, musiikin ja videon välityksellä. Ohjaaja voi helposti hallita tuntia kosketusnäytön avulla sekä ohjata ja sitouttaa kaikkia jäseniä koko harjoituksen ajan.

Group Cycle Group

Varma ja tarkka mittaus

Pyörän magneettinen vastuksenasetus varmistaa erittäin luotettavan watti-mittauksen (+/- 2%). Lisäksi käyttäjät voivat helposti kirjautua omaan henkilökohtaiseen profiiliinsa ja seurata harjoitustuloksiaan .

GC_console_1024x668

Helpot säädöt

Pyörää on erittäin helppo säätää patentoidun ”on-the-fly” säätöjärjestelmän ansiosta. Käyttäjä voi vain yhdellä otteella säätää satulaa ja tankoa sekä horisontaalisesti että vertikaalisesti, kaikki pyörän päällä istuen. Magneettinen vauhtipyörä takaa tasaisen, jatkuvan vastuksen koko harjoituksen ajan.

GC_instructor_732x1024
Ennalta luotu tuntiprofiili ohjaa tunnin kulkua

Ohjaaja voi ennen tunnin alkua luodaspinning-tunnille haluamansa profiilin, juonen, jonka ympärille tunti rakentuu. Ohjaaja valitsee, millä parametreillä tuntia ohjataan, wateilla, sykkeillä, tai rpm:llä. Hän voi myös lisätä tunnille haluamansa musiikin ja mahdollisen videotallenteen.

Tunnin alkaessa ohjaaja voi keskittyä motivoimaan ja tsemppaamaan asiakkaita, kun screenillä näkyy tunnin profiili ja/tai asiakkaiden harjoitusdata tai vaihtoehtoisesti valittu videoklippi.

 

Ota meihin yhteyttä
Elisa Aunola

Elisa Aunola

Digital Sales Specialist, Marketing Specialist

+ 358 (0)40 829 4967

Tuotteemme

Group Cycle spinningpyörä