Tuotteet

CLIMB EXCITE® -porraskone


CLIMB EXCITE® -porraskone – Kiipeä korkeammalle kuin koskaan!

Technogym – kuntolaitteiden design- ja teknologiaratkaisujen markkinajohtaja, lanseeraa nyt uuden CLIMB EXCITE® -porraskoneen. Uusi EXCITE® –sarjan tuote muuttaa porrasnousuharjoituksia ja tekee siitä niin yksinkertaista, että jopa aloittelijat ihastuvat siihen heti. Vaativia treenaajia ei tietenkään ole unohdettu – haastetta riittää rutkasti myös heille.

Technogym-CLIMB_group

Loistavan suunnittelun ansiosta laite on houkutteleva sekä erittäin helppokäyttöinen.  Porraskoneelle on paljon kysyntää kuntosalien cardioalueilla, sillä harjoittelu niillä on todella tehokasta. Tässä porraskoneessa on uniikkia SPLIT STEP- teknologia, joka mahdollistaa helpon pääsyn koneelle ja erilaiset harjoitukset kaiken pituisille käyttäjille. Porraskoneen askelmilta on myös helppo nousta tarvittaessa pois kesken harjoituksen.

Technogym_Climb_Excite_askellus
Climb on markkinoiden kompaktein ja eniten tilaa säästävä porraskone. Laitteen korkeus on 189 cm ja laite vaatii pinta-alaa vain yhden neliömetrin.  Tämä vapauttaa tilaa kunosalilta muiden laitteiden käyttöön.

Technogym_Climb_Excite_foorprint

 

Haasta itseäsi sekä harjoitteluasi ja ylitä omat odotuksesi!

Excite® Climb – Tehosta lihasten aktivointia ja maksimoi kalorinkulutus uniikkien harjoitusten avulla. Technogym on suunnitellut valmiita intervalliharjoituksia Climb-porraskoneelle: ”Body Buster”, ”B-Side” ja ”Sweat It Out”.

ClimbExcite_näyttö

Tallennetut harjoitukset

Kuten muissakin Excite -sarjan laitteissa, Climb-porraskoneharjoitukset tallentuvat automaattisesti käyttäjän henkilökohtaiselle mywellness® Cloud -tilille ja niitä voi tarkastella UNITY™ 3.0. -näytön tai mobiililaitteen kautta.

 

Technogym_Climb_Excite_puhelin

 

CLIMB EXCITE® -porraskoneessa on valittavana kolme eri näyttöä:

 

UNITY ™ 3.0.: Käyttöliittymä antaa käyttäjälle rajattoman pääsyn Android-yhteensopiviin sovelluksiin. Käyttäjä muodostaa yhteyden laitteeseen Wi-Fi:n tai Bluetoothin kautta ja tallentaa harjoitukset henkilökohtaiselle mywellness® Cloud -tilille.

TV: Antaa käyttäjille mahdollisuuden katsoa televisiota, kuunnella radiota tai kuunnella musiikkia mobiililaitteesta Bluetoothin kautta. Käyttäjä muodostaa yhteyden laitteeseenWi-Fi:n tai Bluetoothin kautta ja tallentaa harjoitukset henkilökohtaiselle mywellness® Cloud -tilille.

LED: Tyylikäs, selkeä LED-näyttö, jonka avulla käyttäjä voi keskittyä pelkästään harjoitteluun. Käyttäjä voi ottaa yhteyden QR-koodin tai NFC-tunnisteen kautta ja tallentaa harjoitukset henkilökohtaiselle mywellness® Cloud -tilille.

 

Technogym_Climb_Excite_display2


Haluatko tietää lisää CLIMB EXCITE® -porraskoneesta? Ota yhteyttä info@qicraft.fi

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info