Referenssit

Irti arjesta minilomalla Suomessa

KuvaElse Kyhälä, Fit Eden, Långvik, Qicraft Finland

Parhaissa hotelleissa kuntoilu onnistuu myös minilomalla

Tasokas kuntosali ja hyvät liikuntamahdollisuudet ovat nykypäivänä välttämättömiä hotelleille, kun kilpailu asiakkaista on kovaa. Olipa kyse bisnesmatkailijoista tai lomamatkailijoista, monelle hyvät kuntoilumahdollisuudet ovat yksi kriteeri hotellin valinnassa. Tänä kesänä moni siirtää ulkomaan matkahaaveitaan eteenpäin ja haluaa olla minilomalla Suomessa.  

Useimmat hotellit tarjoavat pääsyn moderneihin kuntoilutiloihin maksutta tai pienellä lisähinnalla. Monissa Suomen suosituista hotelleista voi nauttia miellyttävästä harjoittelusta laadukkailla Technogym-kuntolaitteilla. Parhaimmillaan tarjolla on myös ohjattuja liikuntatunteja sekä kylpyläpalveluita. Myös ulkoliikuntamahdollisuuksiin on panostettu. Esimerkiksi hotellin ympäristön ulkoilureitit ovat kiinnostavia niin lenkkeilyä harrastaville kuin ulkoilmasta rauhallisemmalla tempolla nauttiville.

Seuraavassa muutama vinkki valituista hotelleista, jotka tarjoavat laadukkaita ja moderneja kuntoilumahdollisuuksia Technogym-kuntolaitteilla.
Lataa akut ja palaa kotiin uudella energialla!

hyvinvointihotelli långvik luottaa technogym kuntosalilaitteisiin

Kuva: Långvik

Eksklusiivinen irtautuminen arjesta Långvik kylpylähotellissa

Långvikin kylpylähotelliin astuessa tuntee irtautuvansa arjesta. Vain puolen tunnin matka Helsingistä keskelle ”ei mitään” ja ovi auki kristallin kimallukseen ja kylpylän poreiluun. Kehon hyvinvoinnista huolehtiville Långvik tarjoaa erinomaiset puitteet. Monipuolinen Technogym-kuntosali sekä ohjatut joogatunnit ovat löytäneet yleisönsä. Kuntoiluhetken päätteeksi on mukava nauttia kylpylän saunoista ja poreista. Kauneutta ja kehoa pääsee hoitamaan lukuisissa erilaisissa spa-hoidoissa, Långvikin omien kosmetologien huomassa.

Navigoi Långvikiin tästä

Kuva: Else Kyhälä

Ylellinen Kämp kutsuu pääkaupungin pyörteisiin

Ikoninen Hotelli Kämp on tunnettu korkeatasoisesta palvelustaan. Technogymin kuntoilulaitteilla varustettu wellness-kuntosali on luonnollinen jatkumo tälle.  Kämpin kuntosali sijaitsee Kämp Span yhteydessä hotellin 8. kerroksessa. Pääkaupungin vilinää voi katsella vaikkapa juoksumatolta käsin – siinä tuntee todellakin olevansa arjen yläpuolella.

Navigoi Hotelli Kämpiin tästä

clarion technogym miniloma kuntosali

Rennon tyylikäs Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsingin kaksi korkeaa hotellitornia sekä vanhaan makasiiniin rakennettu tapahtumakeskus muodostavat uuden ja energisen kohtaamispaikan. Klassiset design-kalusteet yhdistettynä upeimpiin näköaloihin Helsingin ylle tekevät kesän minilomasta mieleenpainuvan. Yksi hotellin helmistä on kattouima-allas, jossa vilvoittelu upeinen maisemineen on todellista lomaluksusta. Hotellin kompakti ja monipuolinen Technogym-kuntosali tarjoaa treeniin kaiken tarvittavan: useita cardiolaitteita, valikoiman vapaita painoja sekä huolellisesti valikoidut painopakkalaitteet.

Navigoi Clarion Hotel Helsinkiin tästä

 

Kuva: Sokos hotel

Aktiivilomanen Savon sydämessä Hotelli Puijonsarvessa

Pirskahteleva ja iloinen Kuopio kutsuu luokseen aktiivisia matkailijoita. Kuntoiluun panostavan hotellivalinta on ehdottomasti Original Sokos Hotel Puijonsarvi, joka saa jatkuvasti kiitosta kuntosalistaan. Harvoin hotellin oma kuntosali on näin pieteetillä suunniteltu. 70 m2:n tilassa on kaikki, mitä peruskuntoiluun tarvitaan: monipuolinen valikoima aerobisia laitteita, laadukkaat taljat, smith-laite sekä riittävä määrä käsipainoja 32 kg asti. Täällä kelpaa aloittaa tai päättää aktiivinen päivä hyvällä treenillä.

Navigoi Kuopioon Puijonsarveen tästä

Kuva: Fit Eden

Oulun helmi kaikille aisteille Edenissä

Nallikari tarjoaa upean kokonaisuuden lomalle myös silloin, kun majoittuminen Oulun keskustassa ei ole välttämätöntä. Break Sokos Hotel Edenin yhteydessä toimiva elämyksellinen kuntokeskus Fit Eden tarjoaa täyden kattauksen liikkujalle, luonnollisesti parhailla Technogym-laitteilla. Juoksumatolta kelpaa katsella merelle ja digitaalisilla näytöillä varustetut kuntosalilaitteet opastavat aloittelevaa kuntoilijaa. Aktiivitreenaajille löytyy monipuoliset mahdollisuudet vapaapainoharjoitteluun. Kuntosalin tarjontaa täydentävät upeat ulkoilumaastot meren rannassa ja kylpylän puolella saa huuhdottua pois päivän pölyt ja hiet. Täällä, jos missä, mieli ja keho voimistuvat.

Navigoi Oulun Edeniin tästä 

Lisätietoja: Hotellin kuntosali

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info