Referenssit

Irti arjesta minilomalla Suomessa

KuvaElse Kyhälä, Fit Eden, Långvik, Qicraft Finland

Hyvä kuntosali, ja ylipäätään liikuntamahdollisuudet, ovat nykypäivänä välttämättömiä hotelleille kilpailussa asiakkaista. Olipa kyse bisnesmatkailijoista tai lomamatkailijoista, monelle hotellin valintaperuste on hyvät kuntoilumahdollisuudet.

Useimmat hotellit tarjoavat pääsyn moderneihin kuntoilutiloihin maksutta tai pienellä lisähinnalla. Monissa Suomen suosituista hotelleista voit nauttia miellyttävästä harjoittelusta laadukkailla Technogym-kuntolaitteilla. Parhaimmillaan tarjolla on myös ohjattuja liikuntatunteja sekä kylpylän palvelut. Myös ulkoliikuntamahdollisuuksiin on panostettu. Esimerkiksi hotellin ympäristön ulkoilureitit ovat kiinnostavia niin lenkkeilyä harrastaville kuin ulkoilmasta rauhallisemmalla tempolla nauttiville.

Seuraavassa muutama vinkki valituista hotelleista, jotka tarjoavat huippuluokan moderneja kuntoilumahdollisuuksia Technogym-kuntolaitteilla.
Lataa akut ja palaa kotiin uudella energialla!

hyvinvointihotelli långvik luottaa technogym kuntosalilaitteisiin

Eksklusiivinen irtautuminen arjesta Långvik kylpylähotellissa

Långvikin kylpylähotelliin astuessa tuntee irtautuvansa arjesta. Vain puolen tunnin matka Helsingistä keskelle ”ei mitään” ja ovi auki kristallin kimallukseen ja kylpylän poreiluun. Kehon hyvinvoinnista huolehtiville Långvik tarjoaa erinomaiset puitteet. Monipuolinen Technogym kuntosali sekä ohjatut jooga-tunnit ovat löytäneet yleisönsä. Kuntoiluhetken päätteeksi on mukava nauttia kylpylän saunoista ja poreista. Kauneutta ja kehoa pääsee hoitamaan lukuisissa erilaisissa spa-hoidoissa, joita suorittavat Långvikin omat kosmetologit.

Navigoi Långvikiin tästä

Ylellinen Kämp kutsuu pääkaupungin pyörteisiin

Hotelli Kämp on ikoninen ja tunnettu korkeatasoisesta palvelusta. Siten myös sen wellness-kuntosali on varustettu Technogymin laitteilla. Kämpin kuntosali sijaitsee Kämp Span yhteydessä hotellin 8. kerroksessa. Näkymät pääkaupungin vilinään vaikkapa juoksumatolta saa tuntemaan, että nyt ollaan arjen yläpuolella.

Navigoi Hotelli Kämpiin tästä

Aktiivilomanen Savon sydämessä Hotelli Puijonsarvessa

Pirskahteleva ja iloinen Kuopio kutsuu puoleensa aktiivisia matkailijoita. Kuntoiluun panostavan hotellivalinta on ehdottomasti Original Sokos Hotel Puijonsarvi, joka saa jatkuvasti kiitosta kuntosalistaan. Harvoin hotellin oma kuntosali on näin pieteetillä suunniteltu. 70 m2:n tilassa on kaikki mitä peruskuntoiluun tarvitaan: monipuolinen valikoima aerobisia laitteita, laadukkaat taljat, smith-laite sekä riittävä määrä käsipainoja 32 kg asti. Täällä kelpaa aloittaa tai päättää aktiivinen päivä hyvällä treenillä.

Navigoi Kuopioon Puijonsarveen tästä

Oulun helmi kaikille aisteille Edenissä

Jos ei ole välttämätöntä majoittua Oulun keskustassa, Nallikari tarjoaa upean kokonaisuuden lomalle. Break Sokos Hotel Edenin yhteydessä toimiva elämyksellinen kuntokeskus Fit Eden tarjoaa täyden kattauksen liikkujalle, luonnollisesti parhailla Technogym-laitteilla. Juoksumatolta kelpaa katsella merelle, digitaalisilla näytöillä varustetut kuntosalilaitteet opastavat aloittavaa kuntoilijaa ja aktiivitreenaajille löytyy monipuoliset mahdollisuudet vapaapainoharjoitteluun. Kuntosalin tarjontaa täydentää upeat ulkoilumaastot merenrannassa, ja kylpylän puolella saa huuhdottua pois päivän pölyt ja hiet. Täällä, jos missä, mieli ja keho voimistuvat.

Navigoi Oulun Edeniin tästä 

Lisätietoja: Hotellin kuntosali

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info