Referenssit - Kuntokeskukset

Uusi sisäpyöräilykonsepti tehosti tilankäyttöä

KuvaHimlafoto

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Uudenlainen sisäpyöräilykonsepti kannatti, myös asiakkaiden mielestä

Miten ryhmäliikuntatilan käyttöä voisi optimoida ja tehostaa? Vastaako nykyinen sisäpyöräilykonsepti asiakkaiden tarpeisiin? Tätä herättiin pohtimaan ruotsalaisessa Mälarö Träningsverk-kuntokeskuksessa, jonka sisäpyöräilysali seisoi tyhjänä ryhmätuntien ulkopuolella. Haastettä lähdettiin ratkaisemaan päivittämällä Group Cycle uusimpaan versioon, joka mahdollisti virtuaalisten pyöräilytuntien tarjoamisen pitkin päivää, myös ryhmätuntien ulkopuolella.

Mälarö Träningsverk – kuntoilijoiden ykköspaikka

Mälarö Träningsverk on perheomistuksessa oleva kuntokeskus Ruotsin Ekerössä, joka on vuodesta 2003 lähtien panostanut vahvasti uusimpaan teknologiaan ja laitteisiin. Hiljattain he uusivat koko laitteiston sekä uudistivat valaistuksen ja äänentoiston lontoolaisen klubityylin mukaisesti. Tavoitteena on antaa asiakkaille paras mahdollinen harjoittelukokemus, joka olisi elämys jo itsessään.

Pandemiavuosi toi silti eteen uusia haasteita ja pyöräilysali seisoi tyhjäkäytöllä suuren osan päivästä. Päätös investoida uuteen Group Cycleen oli ratkaiseva liike ja nyt pyöräilysali on tehokäytössä koko päivän, virtuaalisten pyöräilytuntien ansiosta.

Group Cycle – tilankäyttö – kuntokeskus

“Virtuaaliset pyöräilytunnit tuovat asiakkaille joustavuutta ja valinnanvaraa, sillä tunnille voi tulla lähestulkoon mihin aikaan päivästä tahansa ja treenikokemus on aina korkealuokkainen. Pyöräilytunti kansainvälisten huippuohjaajien johdolla vie elämyksen aivan uudelle tasolle.”

Michael Steenhouwer
Osaomistaja, Mälarö Träningsverk
Lue Lisää
Aiheeseen liittyvä tuote
Group Cycle

TechnogymGroup Cycle - Group Cycle

Lue lisää

Group Cycle – pyörä ja sisäpyöräilykonsepti uudistui

Technogym on kuunnellut asiakkaitaan tarkalla korvalla ja kehittänyt uudistetun version Group Cyclesta. Uusi Group Cycle on vankempi, vakaampi ja helpompi säätää. Lisäksi jarrua on nyt paranneltu siten, että pyöriä on nyt mahdollista verrata paremmin toisiinsa.

Uusi Group Cycle sisäpyöräilykonsepti tarjoaa kuntokeskukselle pääsyn laajoihin sisältöihin. Näitä ovat mm. valmiit tunnit ja profiilit sekä oppimateriaalit ja musiikki. Ryhmätunnin luominen on ohjaajalle helppoa, kun soittolistat ja profiilit saa ladattua Group Cycle Professional-sovelluksen kautta.

Ylistävää asiakaspalautetta

Uusi Group Cycle on saanut erittäin positiivista palautetta Mälarö Träningsverkin asiakkailta. He kokevat pyörän olevan vakaampi ja vankempi lattialla, mikä vaikuttaa positiivisesti ajomukavuuteen. Myös virtuaaliset tunnit on otettu vastaan innostuneesti.

“Uudet pyörät tuntuvat vakaammilta lattialla ja asetusten säätökin on helpompaa. Täydet pisteet ajomukavuudesta.”

Asiakas
MÄLARÖ TRÄNINGSVERK
Lue Lisää

Digitalisaatio avaa uusia mahdollisuuksia kuntokeskukselle

Kuntokeskusalan muutos alkaa näkyä kaikkialla ja lisäarvon tarjoamisesta asiakkaille on tullut yhä tärkeämpi kilpailuetu. Tällöin kuntokeskuksen tarjoamat digitaaliset harjoittelumahdollisuudet merkitsevät entistä enemmän. Pian asiakkaille on itsestään selvää, että kuntokeskus pystyy tarjoamaan laajennetun tuntivalikoiman, jossa on huomioitu asiakkaiden korkeat odotukset treenikokemukselle. Kuntokeskuksen tulisi pystyä tarjoamaan asiakkailleen paikasta riippumatonta harjoittelua sekä pitämään yhteyttä asiakkaisiinsa myös kuntokeskuksen ulkopuolella. Näin vahvistetaan sekä asiakasuskollisuutta, että houkutellaan uusia asiakkaita kuntokeskukseen.

Digitalisaatio avaa myös uusia mahdollisuuksia tuotteen hinnoitteluun. Tulisiko jäsenyyden sisältää automaattisesti kaikki virtuaaliset palvelut? Vai pitäisikö luoda eri tyyppisiä jäsenyyksiä jotka hinnoitellaan sen mukaan, mitä niihin sisältyy? Mahdollisuuksia on paljon.

Technogymin uusi Group Cycle sisäpyöräilykonsepti on toimiva ja tehokas ratkaisu koukuttavan treenielämyksen luomiseen. Se mahdollistaa tuntien kohdentamisen erilaisten asiakastarpeiden mukaan. Tuntikonsepteissa on huomioitu niin suorituskykyä ja harjoitusdataa arvostavat pyöräilijät, kuin hauskaa ja tehokasta treeniä kaipaavat, joille tärkeintä on hyvä fiilis ja energisoiva musiikki.

Kuntokeskuksen on myös mahdollista päivittää vain Group Cycle-tuntikonsepti, mikäli tarvetta pyörien uusimiseen ei ole.

Aiheeseen liittyvä tuote
Group Cycle sisäpyöräily

TechnogymRyhmäliikunta - Group Cycle sisäpyöräily

Lue lisää