Uutiset

Uusi Group Cycle – unohtumaton spinning-tunti

TekstiMari Hansen

KuvaQicraft Sweden, Technogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Technogym Group Cycle Class nostaa spinning-kokemuksen uudelle tasolle

Technogym Group Cycle spinning-tunti ei voisi olla innostavampi ja motivoivampi. Technogymin Group Cycle yhdistelee musiikkia visuaalisia tehosteita ja käyttäjän omia harjoitustietoja luodakseen vuorovaikutteisen harjoittelukokemuksen, joka innostaa liikkujaa ylittämään itsensä.

Group Cycle – elämyksiä myös aisteille

Technogym Group Cycle on pitkään ollut spinning-salin ja -tuntien suosituimpia sisäpyöriä. Group Cycle on jo aiemmin voittanut palkintoja virtaviivaisesta ja ergonomisesta muotoilustaan ​​ja erittäin alhaisesta melutasosta (ADI Design Index Awards). Technogym tuo nyt markkinoille uuden ja parannellun version palkitusta pyörästä. Sekä ohjelmisto että tekniikka tarjoavat nyt entistä paremman pyöräilykokemuksen, joka jää mieleen myös visuaalisesti.

uusi group cycle

Miksi kiinnostua uudesta Group Cyclesta?

Uudistettua spinning-pyörää on edelleen saatavana kahtena eri vaihtoehtona, Group Cycle Connect ja Group Cycle Ride, joista Connect-mallin voi yhdistää treenisovellukseen.

Runko on valmistettu massiiviteräksestä, joka ei naarmuunnu. Se on vedenpitävä, helppo puhdistaa ja kestää hyvin naarmuja, ruostetta ja iskuja.

  • Pyöräilytuntuma on luonnollinen ja ajoasento kehuttu.
  • Satulan ja tangon säätäminen käy nopeasti ja istuen harjoituksen aikana. Molemmat ovat säädettävissä sekä pysty- että vaakasuunnassa parhaan harjoitusasennon löytämiseksi.
  • Pyörän melutaso on erittäin alhainen.
  • Koteloitu rengas tekee liikkumisesta helppoa ja turvallista.
  • Group Cycle Connect -mallin LCD-näyttö kertoo harjoituksesta olennaisen ja se saa virtansa käyttäjän liikkeestä, joten pyörä ei tarvitse sähkövirtaa.
  • Group Cycle Riden Q-kerroin on laskettu 155 mm:iin realistisemman ja optimaalisemman pyöräilytuntuman varmistamiseksi.
Group Cycle – asiakaskokemus – Clubs

“Päivitimme olemassa olevat Group Cycle-spinningpyörät uusiin, koska haluamme tarjota asiakkaillemme jatkuvasti parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Yksi keino tähän on laitekannan päivittäminen, joka auttaa myös minimoimaan ylläpidon tarvetta tulevaisuudessa.”

Päivi Kivimäki
Yrittäjä, Klub1 Manageri
Aiheeseen liittyvä tuote
Group Cycle

TechnogymGroup Cycle - Group Cycle

Lue lisää

Jos luulit kokeneesi jo kaiken spinningin ja sisäpyöräilyn maailmassa, tulet huomaamaan Group Cyclen olevan vieläkin ainutlaatuisempi kokemus.

 

Investointi uuteen Group Cycleen tuo tuloksia

Mälarö Träningsverk-kuntokeskus päivitti sisäpyöräilykonseptinsa uuden Group Cyclen avulla ja pyörät saivat heti alkuun ylistävää palautetta asiakkailta. Asetusten säätöjen koetaan olevan helppokäyttöisempiä ja pyörä tuntuu vakaammalta – ajomukavuus on asiakkaiden mukaan omaa luokkaansa. Uudet virtuaalitunnit ovat tuoneet enemmän valinnanvaraa aikataulujen suhteen ja samalla kuntokeskus on saanut tehostettua tilankäyttöään.

 

Group Cycle – tilankäyttö – kuntokeskus

“Virtuaaliset pyöräilytunnit tuovat asiakkaille joustavuutta ja valinnanvaraa, sillä tunnille voi tulla lähestulkoon mihin aikaan päivästä tahansa ja treenikokemus on aina korkealuokkainen. Pyöräilytunti kansainvälisten huippuohjaajien johdolla vie elämyksen aivan uudelle tasolle.”

Michael Steenhouwer
Osaomistaja, Mälarö Träningsverk
Lue Lisää

Lue lisää Mälarö Träningsverkin kokemuksista.

group cycle sisäpyöräily

Spinning-tunti ei ole enää entisensä – uusi Group Cycle Class

uusi group cycle

Group Cycle Class spinning-tunti on kokonaisvaltainen kokemus ja jotain aivan erilaista, sillä treeni todellakin ”herää eloon” silmiesi edessä. Musiikki, visuaaliset tehosteet ja harjoitusdata on yhdistyvät tässä vuorovaikutteisessa harjoituksessa, joka innostaa jokaista ylittämään itsensä. Pyöräilijöiden suorituskyky ja energia tuodaan salissa näkyviin värien ja grafiikan avulla. Spinning ei ole koskaan ollut näin motivoivaa!

Tutustu Group Cycle-tuntikonseptiin virtuaalisesti Technogym Virtual Experience Tourin kautta.

uusi group cycle

Uusi Group Cycle tuo kuntokeskukselle monia uusia mahdollisuuksia

Uuden Group Cycle-elämyksen avulla operaattorit pystyvät vastaamaan ihmisten erilaisiin tarpeisiin ja tavoittamaan eri kohderyhmät, joka auttaa optimoimaan tilan käyttöä. Ryhmätunnin luominen on ohjaajalle helppoa kun soittolistat ja profiilit saa ladattua Group Cycle Professional-sovelluksen kautta. Tunnin hallinta on helppoa uudella Mywellness Kioskilla.

Group cycle virtuaali-spinning vapauttaa ohjaajan aikatauluista

Group Cycle Class tarjoaa nyt myös mahdollisuuden innostaviin ja koukuttaviin virtuaali-spinningeihin.

Virtuaalituntien on myös helppo pitää ilman ohjaajaa. Mywellness-teknologian ansiosta operaattorit voivat ajoittaa virtuaalitunteja yhteen tai useampaan paikkaan ja antaa käyttäjien varata paikkansa Mywellness-sovelluksen kautta. Tunti alkaa automaattisesti määritettynä aikana, ja jäsenet voivat seurata omia tietojaan.

Aiheeseen liittyvä tuote
Group Cycle sisäpyöräily

TechnogymRyhmäliikunta - Group Cycle sisäpyöräily

Lue lisää