Uutiset

Excite Live – Yksilöllisyys ja sisällöt erottavat cardiolaitesarjan muista

TekstiElisa Aunola

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Jarkko Mölsä

Jarkko Mölsä

Sales Manager

+358 40 5448857

Yksilöllistä ja intuitiivista cardioharjoittelua

Uusi teknologia, kiinnostavat sisällöt ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Technogymin cardiolaitesarja Excite Live, muuttaa kuvaa perinteisistä kuntoilulaitteista, sillä ne tunnistavat käyttäjän ja personoivat harjoituksen tämän mieltymysten ja tavoitteiden mukaan.

”Technogym Live on ainutlaatuinen digitaalinen alusta, joka nostaa harjoituskokemuksen uudelle tasolle ja tekee harjoittelusta henkilökohtaista. Sen avulla liikkuminen on entistä motivoivampaa, innostavampaa ja tuloksellisempaa, kun käyttäjä saa kokea ohjatun tunnin kaltaista valmennusta ja yhteisöllisyyttä”, kertoo Qicraft Groupin toimitusjohtaja Farhad Jabbari.

Technogym on tuonut Excite Liven myötä harjoitteluun merkityksellisyyttä ja vastaa käyttäjien muuttuviin ja erilaisiin tarpeisiin. Yksilöllisyys on avainsana.

”Kuntoilulaitteet ovat harvoin intuitiivisia. Ei ole käyttäjän tehtävä yrittää ymmärtää laitetta, vaan toisin päin. Kun laite tuntee käyttäjän, käyttäjä voi keskittyä itseään motivoivan harjoituksen suorittamiseen ja nauttia harjoittelusta. Excite Liven myötä tavoitteemme on vastata tähän tarpeeseen”, Jabbari jatkaa.

Kun laite tuntee käyttäjän, käyttäjä voi keskittyä itseään motivoivan harjoituksen suorittamiseen ja nauttia harjoittelusta.

Farhad Jabbari, CEO, Qicraft Group

Ulkomuodoltaan ja sisällöiltään ainutlaatuinen Excite

Aiheeseen liittyvä tuote
Yksityinen: Excite Live Run juoksumatto

TechnogymExcite Live - Yksityinen: Excite Live Run juoksumatto

Lue lisää

Paitsi sisällön puolesta, Excite on uudistunut viime vuosien aikana myös ulkoisesti. Uuden Excite Live -sarjan juoksumaton harjoittelupinta-ala on kasvanut 13%, mutta ulkomitat pienentyneet jopa 30%. Sarjan Crosstrainer, Excite Live Synchro, tarjoaa markkinoiden pisimmän askeleen 67 cm ja säädettävän kaltevuuden. Excite Live -sarjan muihin tuotteisiin kuuluvat uudet versiot kuntopyöristä, porraskoneesta, käsipyörästä ja toisesta crosstrainer-mallista, vapaanliikeradan Variosta.

Excite Live -laitteiden energiankulutus on markkinoiden alhaisimpia. Myös tuotannossa on huomioitu ympäristövaikutusten minimoiminen.

”Excite Livessä on onnistuttu yhdistämään tyylikäs design ympäristöarvoihin, joilla tänä päivänä on suuri merkitys kuluttajille. Silti suurin muutos on tapahtunut laitteen sisällä. Käyttäjät voivat valita, millä tavalla itse haluavat harjoitella. Se vie harjoittelun uudelle tasolle.”

Excite Live

Technogym Live-sisällöt tuovat uutta virtaa treeniin

Technogym Live on uusi digitaalinen käyttöliittymä, joka löytyy kaikista Excite Live -konsoleista. Se tuo lisämotivaatiota cardioharjoitteluun, sillä sen sisällöt tarjoavat jokaiselle jotakin. Technogym Live auttaa saavuttamaan tuloksia kuin huomaamatta. Käyttäjä voi valita esimerkiksi ohjatun ja tavoittellisen harjoittelun, tsemppaavaan valmennuksen, tai paeta hetkeksi viihteen tai luontoelämyksien pariin.

Aiheeseen liittyvä tuote
Excite Live Bike Kuntopyörä

TechnogymExcite Live - Excite Live Bike Kuntopyörä

Lue lisää

Excite Live auttaa löytämään liikunnan ilon

Excite Live tarjoaa muun muassa ainutlaatuisen keinoälyllä luodun digitaalisen valmentajan, joka ohjaa käyttäjää  löytämään itselleen soveltuvat harjoitusmuodot, olipa se sitten ohjattuja liikuntatuokioita, tavoitteellisia video-ohjattuja harjoitusrutiineja, ulkoilmareittejä tai viihdettä ja paljon muuta.

”Toivomme, että Excite Live laskee liikuntasuoritukseen tarttumisen kynnyksen matalalle ja tekee harjoittelusta niin hauskaa, että entistä useampi löytää liikunnan ilon ja palaa harjoittelemaan uudelleenkin. Uskon, että kun olet käyttänyt Excite Live -laitetta, et enää tahdo palata vanhaan – olipa harjoittelutasosi mikä tahansa”, Jabbari toteaa lopuksi.

Excite Live laskee liikuntasuoritukseen tarttumisen kynnyksen matalalle ja tekee harjoittelusta niin hauskaa, että entistä useampi löytää liikunnan ilon ja palaa harjoittelemaan uudelleenkin.

Farhad Jabbari, CEO, Qicraft Group

 

Ota meihin yhteyttä
Jarkko Mölsä

Jarkko Mölsä

Sales Manager

+358 40 5448857