Artikkeli

Technogym Live

KuvaTechnogym

”Never boring, never alone”

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Technogym Live herättää treenituokion eloon

Itsenäinen harjoittelu laitteella ei koskaan ole ollut näin innostavaa! Technogym Live on uusi digitaalinen käyttöliittymä, joka takaa motivoivaa ja innostavaa seuraa cardioharjoitteluun, sillä sen sisältö tarjoaa jokaiselle jotakin.

Halusitpa sitten ohjattua ja tavoitteellista harjoittelua, tsemppaavaa coachausta, tai paeta hetkeksi viihteen tai luontoelämyksien pariin, löydät itselle sopivaa sisältöä Technogym Livestä.

Technogym Live screen
Technogym Live coach

Technogym Coach antaa henkilökohtaista palautetta

Technogym laitteen näytöllä oleva virtuaalinen Coach motivoi ja opastaa harjoittelemaan tehokkaasti ja saamaan kaiken irti harjoittelusta. Tavoitteiden saavuttaminen ei ole koskaan ollut hauskempaa.

TECHNOGYM SESSIONS

Harjoittele virtuaalisen ohjaajan kanssa

Technogym Sessiot tarjoavat innostavan ohjaajan, jonka kanssa treeni sujuu huomaamatta. Valitse oma tasosi ja tavoitteesi, ja aloita harjoittelu virtuaalisen ohjaajan kanssa. Hän opastaa sinut harjoituksen läpi ja motivoi matkalla. Voit milloin tahansa muuttaa harjoituksen tasoa tai tavoitetta.

TECHNOGYM ROUTINES

Saavuta tavoitteesi video-ohjatuilla rutiineilla

Technogym Routines vie sinut tavoitteelliseen ja vaihtelevaan harjoitukseen, jossa seuraat videolla ohjattua treeniä ja laite mukautuu kulloiseenkin harjoitukseen automaattisesti. Saat hyvät ohjeet jokaiseen vaiheeseen niin videolla kuin tekstinä laitteen ruudulla (kieli englanti). Näin monipuolisia harjoituksia et ehkä itse keksisi laitteella suorittaa.

OUTDOOR ROUTES

Pakene harjoituksen ajaksi upeisiin kohteisiin

Outdoor Routes vie sinut upeisiin luontokohteisiin tai sykkiviin kaupunkikohteisiin – missä itse haluatkaan kuvitella olevasi. Rannoille, vuoristoon, maailman metropoleihin. Halutessasi laite säätyy reitin todellisen maaston mukaan, joten ihan pelkkää maisemien ihailua tämä harjoitus ei ole.

Technogym Live viihdesisällöt

VIIHDESISÄLLÖT

Seuraa suosikkisarjoaasi samalla kun treenaat

Katso suosikki Netflix-sarjaasi tai TV-ohjelmaa HD-näytöllä. Käynnistä haluamasi sisältö vaikkapa TV:stä, Spotifysta, YouTubesta, uutissivustoilta tai muualta verkosta. Surffaile oman mielesi mukaan samalla kun suoritat päivän treeniä.

 

Ota yhteyttä meihin tänään ja kerromme sinulle lisää.