Uutiset

Sisältö ratkaisee, kun Technogym näyttää tietä digitaaliseen vallankumoukseen

KuvaTechnogym

Technogym esittelee: TECHNOGYM LIVE

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Liikunnan ilo ja  koukuttavuus syntyy fiiliksestä ja itselle sopivista harjoitusmahdollisuuksista. Siksi Technogym esittelee uuden TECHNOGYM LIVE alustan, joka tarjoaa  laajan ja monipuolisen valikoiman treenisisältöjä ja kaikille käyttäjille sopivia haasteita.

TECHNOGYM LIVE -sisällöt ovat saatavilla suoratoistona ja tallenteina Technogym laitteiden näyttöjen ja Mywellness sovellus 5.0:n kautta. Käyttäjät pääsevät sekä Technogymin valtavaan harjoituskirjastoon että kuntokeskuksen tuottamiin tuntisisältöihin myös kotoaan.

Technogym Live – ”Never train alone”

Technogym Live on avoin alusta, joka yhdistää Technogymin tuottaman laadukkaan harjoitussisällön sekä kuntokeskuksen tai itsenäisen valmentajan itse luoman sisällön yhteen. Tällä kombinaatiolla voidaan tarjota loppukäyttäjälle ennennäkemättömät valikoimat ja mahdollisuuden jokaiselle sopivaan harjoitteluun.

Technogym Liven ansiosta asiakas voi valita suuresta määrästä sisältöä itseään kiinnostavan tavan harjoitella. Olipa se sitten tavoitteellista harjoittelua, innostavia ohjattuja liikuntatuokioita, kauniita maisemia tai harjoittelua viihteen äärellä.
Uusi Technogym Live tuo virtuaalisesti ohjatut Technogym Sessiot , video-ohjatut ja automaattisesti laitetta säätävät Technogym Rutiinit, Outdoor maisemareitit sekä loputtoman viihteen Technogym cardiolaitteen näyttöihin. 
Technogym Coach on virtuaalinen valmentaja, joka auttaa käyttäjää hyötyntämään ja löytämään tätä kiinnostavat harjoitusmuodot sekä tsemppaa harjoituksen edetessä. 

Sisältö seuraa asiakasta

Technogym Live tarjoaa kuntokeskuksille ja itsenäisille valmentajille mahdollisuuden luoda omaa digitaalista harjoitussisältöä, kuten Live-tunteja ja On Demand -tuntitallenteita. Asiakas voi seurata tunteja kotonaan tai haluamassaan paikassa milloin vain uudistuneen Mywellness 5.0 sovelluksen kautta. Asiakas voi nauttia suosikkiohjaajan ja oman treeniyhteisön seurasta myös silloin, kun hän ei fyysisesti pääse paikalle treeneihin. Mywellness sovellus on väline ylläpitää asiakassuhdetta matkojenkin päähän.

Technogym Live tarjoaa ainutlaatuisen ja vallankumouksellisen harjoituskokemuksen, joka tarjoaa käyttäjille innostavaa ja henkilökohtaisesti motivoivaa harjoitussisältöä kuntosalilla, kotona tai missä vaan.

Nerio Alessandri, CEO, Technogym

Innovaatio on aina ollut edellytys 35 vuotta toimineelle Technogymille. Uniikin käyttökokemuksensa ansiosta Technogym Live tarjoaa kuntosaleille innovatiivisen keinon liiketoiminnan uudistamiseen ja palveluiden tarjoamiseen jäsenille myös kotona. Technogym esitteli digitaalisen vallankumouksen Technogym Innovation Outlook tapahtumassa heinäkuussa 2020.