Tuotteet

Join the Party – Excite Live -sarja mullistaa cardioharjoittelun

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Yksilöllinen harjoituskokemus

Technogym Excite Liven kanssa cardioharjoittelu on hauskempaa ja innostavampaa ikään tai kuntoon katsomatta, sillä se tarjoaa huikeasti erilaisia harjoittelu- ja viihdemahdollisuuksia.

 

EXCITE LIVE CARDIOLAITESARJA

Kaikissa Excite Live-laitteissa on Technogym Live -näyttö, uusi digitaalinen käyttöliittymä. Se on luotu inspiroimaan ihmisiä ihastumaan liikuntaan ja tekemään liikkumisesta heidän arkipäiväänsä. Technogym Excite Live auttaa saavuttamaan tavoitteet hauskalla ja innostavalla tavalla.

Technogym Live coach

TECHNOGYM COACH opastaa cardioharjoituksen läpiviemisessä

Technogym laitteen näytöllä oleva virtuaalinen Coach motivoi ja opastaa harjoittelemaan tehokkaasti ja saamaan kaiken irti harjoittelusta. Tavoitteiden saavuttaminen ei ole koskaan ollut hauskempaa.

TECHNOGYM LIVE herättää kuntosalilaitteen näytön eloon

 

 

 

Pysy tavoitettavissa

Pysy saatavilla myös silloin kun harjoittelet. Excite Live cardiolaitteella voit ladata puhelinta ja kirjautua automaattisesti laitteen viihdesovelluksiin, kuten vaikkapa Netflixiin tai Facebookiin. Surfaile internetissä ja ole ystäviisi yhteydessä, kun itse haluat.

MYWELLNESS kirjautuminen kuten haluat

Kun yhdistät Mywellness tilisi Apple watch tai Samsung smartwatch kelloon, niin saat kirjauduttua sillä laitteelle. Kun kirjaudut laitteelle, Technogym coach tunnistaa sinut, ja antaa henkilökohtaisia harjoitusohjeita ja saat myös tallennettua harjoittelusi automaattisesti.

 

Tilaihme

Pienempi laite, suurempi harjoitusala. Technogym Excite Live cardiot on suunniteltu viemään mahdollisimman vähän lattiapinta-alaa. Silti harjoitusala on suurempi ja laitteisiin helpompi nousta kyytiin.

Energiatehokas

Excite Liven ”Human Powered”-versio ei vaadi sähköä tai pattereita 10-tuuman LCD-näytön käyttämiseksi. Näyttö toimii ihmisenergialla, ja käytettävissä on myös Wifi®, Bluetooth® ja innostavat sisällöt. Human Powered saatavilla  Excite Live Bike ja Recline –kuntopyöriin  sekä Synchro -crosstraineriin.

Ympäristöystävällinen valinta

Uusi Excite Live -sarja edustaa seuraavan sukupolven kestävää tuotekehitystä. Kaikki laitteet on valmistetty kierrätettävistä osista.