Tapahtumat

Olemme mukana Apuvälinemessuilla 9.-11.11.2023

TekstiTiina Taivainen

KuvaTechnogym

Tule Apuvälinemessuille testaamaan tekoälyä hyödyntävää teknologiaa

Moni kuntoutuksen ammattilainen haluaisi tarjota asiakkailleen paremmat mahdollisuudet voimaharjoitteluun osana kuntoutusta. Haasteena ovat usein rajalliset ohjaustyöhön käytettävissä olevat resurssit. Technogymin tekoälyä hyödyntävät laitesarjat tuovat tähän uudenlaisia mahdollisuuksia. Löydät meidät osastolta 30, jossa kerromme lisää muun muassa seuraavista kysymyksistä.

1. Miten tarjota laadukkaampi ja tehokkaampi kuntoutuspolku?

Kerromme miten voit tehostaa toimintoja ja luoda parempaa asiakaskokemusta uuden teknologian avulla. Tehokkaan ja turvallisen kuntosaliharjoittelun tarjoaminen samanaikaisesti usealle asiakkaalle on mahdollista myös kuntoutuskäytössä. Sähkövastuksella toimiva Biostrength REV-laitesarja sopii erityisen hyvin kuntoutukseen, sekä urheilijan suorituskyvyn kehittämiseen. Biostrength REV vie valmennustyön uudelle tasolle, tarjoten siihen useita erilaisia testejä ja kuormitustyyppejä. Tule ja testaa!

 

biostrength rev sarja

Biostrength REV-laitesarjaan kuuluu Leg Press REV, Leg Extension REV ja Adjustable Pulley REV. Osastollamme voit testata laitesarjan jalkaprässiä.

2. Miten kohdistaa palveluita erilaisten asiakasryhmien tarpeisiin?

Toinen kiinnostava kuntoutujien omatoimista harjoittelua tukeva laitesarja on Biostrength, jonka avulla palveluita on helppo kohdistaa asiakasryhmien tarpeisiin: kuntoutujille, urheilijoille ja esimerkiksi senioreille. Biostrength-laitteita voi käyttää yksittäin tai halutessasi yhdistelemällä niitä kiertoharjoitteluun sopivaksi kokonaisuudeksi. Tilankäyttö tehostuu, kun mahdollistetaan useamman käyttäjän samanaikainen harjoittelu. Tekoälyn ansiosta laitteet säätyvät automaattisesti ja opastavat harjoituksen suorittamisessa.

Harjoittelutiedot siirtyvät automaattisesti digitaalisen muotoon, jonka avulla harjoittelun seuranta ja ohjelmointi on helppoa. Biostrength-voimaharjoittelun avulla voidaan saavuttaa jopa 30 % paremmat tulokset samassa harjoitusajassa, verrattuna perinteiseen voimaharjoitteluun. Samalla fysioterapeutti voi aidosti keskittyä omiin ydintehtäviinsä.

 

Apuvälinemessut järjestetään Tampereen messukeskuksessa 9.-11.11.2023. Tarkemmat tiedot löydät messujärjestäjän sivuilta

 

 

 

Qicraft on italialaisen Technogym-tuotemerkin yksinoikeutettu jälleenmyyjä ja maahantuoja sekä Pohjoismaiden johtava kuntosaliratkaisujen ja niihin liittyvien hyvinvointipalveluiden tuottaja. Technogymin maahantuojana meillä on pitkä kokemus korkealuokkaisten ja lääketieteellisesti sertifioitujen laiteratkaisujen toimittamisesta. Jaamme mielellämme ajatuksiamme ja ideoitamme asiakkaidemme toiminnan tehostamiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen.