Tuoteuutuus

Tekoälyä hyödyntävä Biostrength tuo lisää tarkkuutta voimaharjoitteluun

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Uusi Biostrength-sarja auttaa nostamaan voimaharjoittelun tuloksia

Technogymin uusi Biostrength-sarja on suunnitteltu auttamaan kuntoilijoita saamaan enemmän tuloksia voimaharjoittelustaan. Tekoälyä hyödyntämällä harjoitusohjelmat saadaan räätälöityä henkilökohtaisesti jokaiselle käyttäjälle ja harjoittelun tuloksia on mahdollista nostaa jopa 30%:lla.

 

biostrength

Patentoitu Biodrive-järjestelmä hyödyntää tekoälyyn perustuvaa ilmailuteknologiaa, jonka avulla varmistetaan muun muassa oikeanlaiset harjoitusasetukset ja suoritukset.

Biostrength tuo lisää tarkkuutta voimaharjoitteluun – jopa +30% enemmän tuloksia

Technogym Biostrength-laitesarja mahdollistaa tehokkaamman ja turvallisen voimaharjoittelun, jossa on helpompi välttää yleisimpiä voimaharjoitteluun liittyviä virheitä. Kuntokeskus voi esimerkiksi koota sarjan laitteista haluamansa laitekokonaisuuden, jossa jokaiselle käyttäjälle räätälöidään tavoitteiden ja henkilökohtaisten tarpeiden mukainen harjoitusohjelma. Henkilökohtaiset harjoitusohjelmat ja biopalautteeseen perustuva ohjaus auttavat tuomaan nopeammin parempia tuloksia voimaharjoitteluun.

biostrength laitteet

Älykäs teknologia tekee harjoittelusta henkilökohtaisempaa – ja motivoivampaa

Biostrength-sarjan laitteet mukautuvat jokaisen käyttäjän mukaan: asento ja vastukset säätyvät automaattisesti, optimoiden harjoituksen tehokkuutta. Vaihtele vastustyyppiä, toistojen määrää, tempoa, aikaa ja vastusta. Harjoitusohjelma ei voisi olla tämän henkilökohtaisempi, eikä helppokäyttöisempi asiakkaan näkökulmasta.

biostrength

Käyttömukavuus on sekin viety omaan luokkaansa kiinnittämällä huomiota pienimpiin yksityiskohtiin ergonomisuuden osalta. Harjoitusdata tallentuu automaattisesti ja käyttäjä saa myös reaaliaikaista palautetta suorituksestaan. Treeniä voi myös tehdä yhdessä kaverin kanssa, sillä molemmat voivat kirjautua samaan laitteeseen yhtäaikaisesti.

Erilaisille asiakasryhmille kohdennetut ohjelmat

Biostrength-sarjalla suoritettavat harjoitusohjelmat on helppo kohdistaa erilaisten asiakasryhmien tarpeisiin.  Tekoäly laatii jokaiselle henkilökohtaisen ohjelman, joka opastaa käyttäjää sitä mukaa kun edistystä tulee. Neljä valmista ohjelmaa auttavat kuntokeskusta tarjoamaan asiakkailleen räätälöidympiä harjoitusohjelmia.

  • Hypertrophy: Lihasmassan kasvattaminen kehon muokkauksen ohella.
  • Power: Treenia huippu-urheilijan tapaan – räjähtävää voimaa turvallisemmin.
  • Strong: Maksimaalista kuormitusta lihaksille – sitä haastavamapi, mitä nopeammin työskentelee.
  • Tone: Lihaskunnon kasvattamista pienemmällä rasituksella.

biostrength programs

Harjoittelu on helppo aloittaa myös ilman laitteelle kirjautumista

Free Training -tilassa käyttäjät voivat aloittaa harjoitteluun kirjautumatta sisään. Harjoittelu voi alkaa istuimen säätämisen ja painon valinnan jälkeen. Biostrength™ mittaa käyttäjän liikeratoja ja antaa reaaliaikaista palautetta harjoituksesta.

Biostrength-harjoittelu tuo uusia mahdollisuuksia lisämyyntiin

Mahdollisuus räätälöidä harjoitusohjelmat sopivaksi erilaisille asiakkaille ja kontrolloidun, sekä turvallisemman harjoittelun tarjoaminen tuovat kuntokeskukselle lisää mahdollisuuksia myynnin kasvattamiseen.

Aloittelevia kuntoilijoita on helpompi kannustaa liikkumaan, kun voimaharjoittelulla saadaan enemmän tuloksia aikaan lyhyemmässä ajassa. Liikunnan aloittaminen on myös turvallisempaa, kun ei tarvitse muistaa laitteiden säätöjä tai vastuksia.

Aktiivikuntoilijat taas hyötyvät voimaharjoituksiin tuodusta tarkkuudesta (precision training), joka optimoi jatkuvasti harjoituksen tehokkuutta ja antaa palautetta suorituksesta.

 

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää Biostrength-sarjan mahdollisuuksista!