Artikkeli

Biostrength REV – tarkkuutta voimaharjoitteluun ja kuntoutukseen

KuvaTechnogym

Nopein, helpoin ja tehokkain reitti kuntoutumiseen ja suorituskyvyn parantamiseen

Vuonna 1992 lanseerattu isokineettinen laite Technogym REV on saanut jatkoa hiljattain lanseeratusta Biostrength REV-jalkaprässistä. Samaan laitesarjaan kuuluu myös Biostrength REV Leg extension jalanojennuslaite. Uusi laitesarja sopii erityisen hyvin kuntoutukseen ja urheilijan suorituskyvyn kehittämiseen.

jalkaprässi kuntoutukseen

Lisää tehoja kuntoutukseen ja urheiluvalmennukseen

Yli kolmekymmentä vuotta sitten lanseerattu Technogym REV oli ensimmäinen isokineettinen laite maailmassa, joka oli varustettu edistyneellä teknologialla ja testauksella. Laitteen avulla käyttäjät pystyivät suorittamaan syvällisempiä analyyseja oman suorituskyvyn ja nopeutetun kuntoutuksen avuksi. Viimeisen kolmenkymmenen vuoden ajan Technogym on kerännyt lisää tietoa sekä urheilijoiden harjoittelusta, että kuntoutustoiminnan vaatimuksista. Tavoitteena on ollut kehittää edellä mainittuihin vieläkin edistyksellisempi jalkaprässi.

Biostrength REV tekee voimaharjoittelun maksimoimisesta helppoa

REV = Rehabilitation, Evaluation, Versatility
Huipputeknologiaa hyödyntävä Biostrength REV tuo lisää tarkkuutta kuntouttavaan sekä urheilijan suorituskyvyn maksimointiin suunnattuun voimaharjoitteluun. Harjoituksen tehokkuutta voi tarkastella myös erikseen, yksittäisen raajan tarkkuudella. Laitteiden säädöt tapahtuvat automaattisesti jokaisen käyttäjän profiilin mukaan. Tekoäly auttaa käyttäjää saamaan voimaharjoittelusta jopa 30 % enemmän tuloksia samassa ajassa, turvallisuudesta ja käyttömukavuudesta tinkimättä.

Mikä tekee Biostrength REV-sarjasta uniikin?

Biostrength REV:in taustalla on ilmailuteknologiaan perustuva BIODRIVE-järjestelmä, joka mahdollistaa räätälöidyn harjoittelun. Käyttäjät pääsevät nopeammin haluttuihin tuloksiin muun muassa seuraavien ominaisuuksien avulla.

 • Reaaliaikainen ohjaus ja palaute varmistaa maksimaalisen lihasaktivaation jokaisella toistolla.
 • Suorituksen visualisointi auttaa käyttäjää keskittymään laadukkaaseen harjoitukseen, mahdollistaen nopeamman kehityksen, turvallisella tavalla.
 • Asento säätyy automaattisesti jokaisen käyttäjän istuma-asennon ja liikeradan mukaan.
 • Erilaiset kuormitukset ja vastukset tekevät harjoittelusta räätälöidympää. Valittavissa on seitsemän eri vastustyyppiä.
 • Henkilökohtaiset asetukset ja testivaihtoehdot mahdollistavat tehokkaimman liikelaajuuden (ROM = range of motion), kuormituksen ja suoritusnopeuden jokaiselle käyttäjälle.

Tutustu tutkimukseen Biodriven hyödyistä.

Uusi teknologia tuo uudenlaisia mahdollisuuksia

Fysioterapia- ja kuntoutustoimintaan erityisen hyvin sopiva Biostrength REV vie valmennustyön uudelle tasolle, tarjoten siihen useita erilaisia testejä ja kuormitustyyppejä. Kuudella eri kuormitustyypillä varustettujen harjoitusohjelmien avulla voi suunnitella kullekin käyttäjälle parhaiten sopivan ohjelman, sarjat, toistot, liikelaajuuden ROM ja liikenopeudet. Biostrength REV:illä voidaan valita kuusi erilaista vastusta, jotka haastavat käyttäjän tavoitteidensa mukaisesti: Isotonic, No inertia, Eccentric reduction, Eccentric overload, Viscous ja Elastic.

Biostrengt REV – testit

 • Power
 • Isometrinen voima ja RFD (Rate Force Development)
 • 1RM (isokineettinen voimatesti)
 • Liikkuvuus ja kipu (VAS-asteikko)

Biostrengt REV – kuormitus

 • Vastus: 6 isokineettistä vastusta
 • Toistot: 6
 • Tulokset: Max Power, Max Speed, %1RM at Max Power, %1RM at Low Speed Max Power, %1RM at High Speed Max Power

ISOMETRINEN VOIMA RFD:llä (Rate Force Development)
Hanki tietoa isometrisen voiman kehityksestä, lihasten voimankehityksen nopeudesta ja -laadusta
Kesto: 5 sekuntia
Yritysten määrä: enintään 3
Tulokset: Peak Force, Time at Peak Force, RFD, RFR, Avg . Force

LIIKKUVUUS JA KIPU (VAS-asteikko)
Mittaa liikerata (ROM) ja tee kipuarviointi
Vastus: Isokineettinen
Toistojen määrä: 3
Tulos: Suurin liikealue

1RM (isokineettinen voimatesti)
Mittaa voimaa yksinkertaisella ja turvallisella testillä
Vastus: Isokineettinen
Toistojen määrä: 3
Tulokset: Maksimaalinen voima

Paras työkalu ohjaukseen ja seurantaan

Luo ja määritä täysin henkilökohtaisia ​​harjoituksia ja ohjelmia Mywellness Pro -sovelluksella ja mittaa edistymistä Mywellness Cloudin kautta. Täällä voit mm. hallinnoida asiakkaan harjoittelun jokaista osaa asettamalla vastuksen, toistojen määrän, sarjojen määrän, kuormituksen, nopeuden jne. Käyttäjä saapuu hänen tarpeisiinsa mukautetun harjoitusvälineen luo ja on valmis aloittamaan harjoittelun muutamalla klikkauksella.

Näytä potilaille heidän edistymisensä selkeiden kaavioiden ja taulukoiden avulla. Täältä voit myös helposti saada vertailevia analyyseja, jotka voidaan myös ladata jakaa PDF-muodossa.

Biostrength REV sisältää kaiken tarvittavan kuntoutuksen ja voimaharjoittelun tehostamiseen. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tämän laitesarjan mahdollisuuksista.