Referenssit - Kotikuntosalit

Unelmien kotikuntosali

KuvaQicraft Norway

Norjalainen mediavaikuttaja, some-tähti ja personal trainer Pia Seeberg sai suunnitella unelmien kuntosalin. Millainen siitä tuli? Mitä kotikuntosalin suunnittelussa ja toteutuksessa tarvitsee huomioida?  Nappaa vinkit matkaan toteuttaaksesi oma unelmasi kotikuntosalista!

Unelmien kotikuntosalin suunnittelu

Pia itse sai apua kotikuntosalin suunnitteluun ja toteutukseen Qicraftin tiimiltä. Visio kirkastui vähitellen.

Pia suosittelee huomioimaan kotikuntosalin suunnittelussa seuraavia asioita: 

  • Suunnitelma! Valitse kuntosalille välineet ja laitteet, jotka ovat monipuolisia ja vastaavat omaa treenitarvettasi. Kodin kuntoilutila on kokonaisuus, ei yhdistelmä kaikkea mahdollista ja mahdotonta. Silloin myös harjoittelu voi olla mielekästä ja johdonmukaista.
  • Ulkonäkö. Kauniissa ja siistissä ympäristössä on mukava treenata. Siksi kannattaa valita laitteet ja välineet harkiten.  Myös säilytysratkaisuihin kannattaa kiinnittää huomiota.
  • Ylläpito. Tila pitää olla helposti siivottavissa, joten lattiat kannattaa pitää vapaana ja välineet omissa  telineissään.
  • Sijoittelu. Laitteiden ja välineiden sijoittelu pitää miettiä toimivuuden kannalta. Esim. käsipainot pitää olla helposti otettavissa ja tilan tarve harjoittelussa huomioitu. Ei siis käsipainoja tai kahvakuulia ahtaaseen nurkkaan.
  • Fiksut laite- ja välineratkaisut, jotka myös soveltuvat tilaan. Esimerkiksi tilan korkeus on huomioitava. Samoin eri laitteiden ja välineiden vaatima tilan tarve harjoittelussa. Tuuletin huoneen nurkassa on plussaa.

unelmien kotikuntosali Pia Seeberg

Pia Seeberg valitsi kotikuntosalilleen mm.

Myrun juoksumattoSkillrow-soutulaite, Käsipainot, Kahvakuulat, Säädettävä penkki, Säädettävä räkki, 15 kg tanko, levypainot, Pull up-bar.

Aiheeseen liittyvä tuote
MYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin

TechnogymMYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin

Lue lisää
Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLROW soutulaite

TechnogymSKILL LINE - SKILLROW soutulaite

Lue lisää

Pia esittelee unelmien kotikuntosalin

kotikuntosali pia seeberg technogym

Unelmien kuntosalista on kehkeytynyt Pialle tärkeä treenipaikka, jossa vierähtää viikoittain useampi tunti. Pian treenaamista ja muita hyvänolon vinkkejä voit seurata hänen aktiivisessa blogissaan piaseeberg.no/ ja Youtube-kanavallaan 

Tarvitsetko apua kotikuntosalin suunnitteluun?

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info