Artikkeli

MyRun on paras juoksumatto 2022 Runners Worldin mukaan

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Runners World: Technogym MyRun on ”paras juoksumatto 2022”

Kotikuntoilussa suosittu Technogym MyRun juoksumatto on jälleen testivoittaja – arvostettu Runners World-julkaisu valitsi sen vuoden juoksumatoksi. Lue lehden juttu täältä: ”Paras juoksumatto”. Runners Worldin tavoitteena on auttaa treenaajia maksimoimaan tulevan vuoden harjoitukset ja lehden vuosittaisten tuotetestien myötä se jakaa lukijoilleen suosituksia markkinoiden parhaita välineistä.

testivoittaja juoksumatto

Technogymin MyRun on juoksumatto on voittanut useita palkintoja suunnittelustaan ​​ja teknologiastaan, viimeisimpänä Runners Worldin ”paras juoksumatto 2022”.

Kahden viime vuoden aikana kotitreenistä on tullut yhä suurempi osa ihmisten arkea. Tämän vuoden testissä Runners World panostikin voimakkaasti tuotteisiin, jotka tuovat tehoja kotitreeniin.

juoksumatto kotiin

Technogym MYRUN on yksi pienikokoisimmista kotikäyttöön tarkoitetuista juoksumatoista – markkinoiden suurimmalla juoksupinta-alalla. Se on hiljainen, vakaa ja siinä on kaksi kertaa tehokkaampi moottori kuin useimmissa saman kokoluokan juoksumatoissa.

Testivoittaja – Paras juoksumatto kotikäyttöön 2022

Technogym MyRun juoksumatto sai testiraadilta kiitosta käyttäjäystävällisyydestä ja suunnittelusta.

”Technogym MyRun antaa jo valmiiksi miellyttävän juoksutuntuman, mutta BYOT (Bring Your Own Tablet) vie juoksumaton vielä aivan uudelle tasolle. Integroitu jalusta varmistaa, että tabletti pysyy hyvin paikallaan ja on käytettävissä koko harjoituksen ajan. Technogym Live -sovelluksen kautta on helppo valita itselleen sopiva harjoitus useista vaihtoehdoista. Osallistu valmentajan vetämälle bootcamp-tunnille, testaa virtuaalista Zwift-kisaa tai käy juoksemassa ”ulkona” esim. Gibb River Road Australian Outbackissa, joka on yksi monista sovelluksen ulkoreiteistä. Voit valita monesta eri maisemasta. Synkronoi aiemmin tallennetut GPS-tiedot Garminista, Stravasta, Runkeeperistä tai MapMyFitnessistä, ja Technogym luo uudelleen suosikkitreenisi vauhdilla (jopa 20 km/h) ja kaltevuudella (0–12 prosenttia).”

Runners World.

Aiheeseen liittyvä tuote
MYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin

TechnogymMYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin

Lue lisää

Miksi MyRun on hyvä valinta kotijuoksumatoksi?

Technogym MyRun on suunniteltu käyttäjiensä tarpeiden mukaan: juoksumatto tarjoaa henkilökohtaisia ​​ja räätälöityjä harjoituksia jokaisen kuntotason mukaan. MyRun on yhtä hyvä sekä aloittelijalle, että kokeneemmalle juoksuharrastajalle.

Yhdistämällä tabletin juoksumattoon saa treeniin yhdistettyä erilaisia harjoituksia, jotka on suunniteltu parantamaan omaa suorituskykyä. Käyttäjä voi valita useista huippuohjaajien vetämistä treeneistä tai vastaanottaa harjoitusehdotuksia, joiden avulla saa lisää tehoja treeniin. Jos kotikuntoilija motivoituu enemmän viihdesisällöistä tai virtuaalisilla ulkoilureiteillä juoksemisesta, ovat nämäkin vain klikkauksen päässä.

  • Technogym Sessions – Virtuaalinen valmentaja motivoi ja kannustaa kohti asetettua tavoitetta. Käyttäjä voi valita eri harjoitusten, intensiteetin ja harjoituksen pituuden välillä. Motivoiva ja innostava ohjaus auttaa antamaan itsestään enemmän ja jokaisen on helpompi kehittyä paremmaksi juoksijaksi.
  • Technogym Routines – Kun juoksuharjoittelulle on asetettu selkeä tavoite ja kenties myös ajankohta sen saavuttamiselle, on Technogym Routines hyvä apu näiden saavuttamiseen. Yhdistelmä erilaisia ​​harjoituksia ja liikkeitä vaihtelevalla intensiteetillä auttaa kehittymään nopeammin.

Lue lisää Technogym Live treenisovelluksesta.

Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym Live sovellus

TechnogymTechnogym Treenisovellukset - Technogym Live sovellus

Lue lisää